آندرس گورسکی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۵: خط ۵:




عکاس آلمانی. عکس‌هایش در اندازه‌های بزرگ، عموماً اجتماع فشرده‌ی گروهی از انسان‌ها - یا اشیائی که نماینده‌ی حضور انسان هستند - را به تصویر می‌کشد. ترکیب‌بندی این تصاویر در خیلی از موارد به انتزاع نزدیک می‌شود. در عکس‌های او انسان‌ها در تعدادی انبوه، همگی در حال انجام کاری واحد دیده می‌شوند و جایگاه عکاس نسبت به سوژه - که معمولاً زاویه دیدی از بالا دارد - کوچکی و بی‌اهمیتی فرد در قبال کل بزرگ‌تر را تشدید می‌کند. این کل بزرگ‌تر به تعبیر بعضی مفسران آثارش سرمایه‌داری است و نظام پیچیده‌ی آن در نهایت به حقارت و ناتوانی افراد در مقابل سیستم می‌انجامد. در سال ۲۰۱۱، یکی از آثار او با عنوان ''راین<ref>Rhein II</ref>'' در حراج کریستی<ref> Christie's</ref> به قیمتی بیش از چهار میلیون دلار فروش رفت و در صدر گران‌ترین عکس‌های جهان قرار گرفت.
عکاس آلمانی. عکس‌هایش در اندازه‌های بزرگ، عموماً اجتماع فشرده‌ی گروهی از انسان‌ها - یا اشیائی که نماینده‌ی حضور انسان هستند - را به تصویر می‌کشد. ترکیب‌بندی این تصاویر در خیلی از موارد به انتزاع نزدیک می‌شود. در عکس‌های او انسان‌ها در تعدادی انبوه، همگی در حال انجام کاری واحد دیده می‌شوند و جایگاه عکاس نسبت به سوژه - که معمولاً زاویه دیدی از بالا دارد - کوچکی و بی‌اهمیتی فرد در قبال کل بزرگ‌تر را تشدید می‌کند. این کل بزرگ‌تر به تعبیر بعضی مفسران آثارش سرمایه‌داری است و نظام پیچیده‌ی آن در نهایت به حقارت و ناتوانی افراد در مقابل سیستم می‌انجامد. در سال ۲۰۱۱م، یکی از آثار او با عنوان ''راین<ref>Rhein II</ref>'' در حراج کریستی<ref> Christie's</ref> به قیمتی بیش از چهار میلیون دلار فروش رفت و در صدر گران‌ترین عکس‌های جهان قرار گرفت.






----[[Category:عکاسی]][[Category:(عکاسی)اشخاص و آثار]]
----[[Category:عکاسی]][[Category:(عکاسی)اشخاص و آثار]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۸ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۲۰

آندرس گورسکی
Andreas Gursky
زادروز ۱۹۵۵م
ملیت آلمانی
شغل و تخصص اصلی عکاس
آثار راین
گروه مقاله عکاسی
آندرس گورسکی
راین، اثری از گورسکی
اثری از گورسکی
اثری از گورسکی

آندرس گورسکی (۱۹۵۵م - ) Andreas Gursky


عکاس آلمانی. عکس‌هایش در اندازه‌های بزرگ، عموماً اجتماع فشرده‌ی گروهی از انسان‌ها - یا اشیائی که نماینده‌ی حضور انسان هستند - را به تصویر می‌کشد. ترکیب‌بندی این تصاویر در خیلی از موارد به انتزاع نزدیک می‌شود. در عکس‌های او انسان‌ها در تعدادی انبوه، همگی در حال انجام کاری واحد دیده می‌شوند و جایگاه عکاس نسبت به سوژه - که معمولاً زاویه دیدی از بالا دارد - کوچکی و بی‌اهمیتی فرد در قبال کل بزرگ‌تر را تشدید می‌کند. این کل بزرگ‌تر به تعبیر بعضی مفسران آثارش سرمایه‌داری است و نظام پیچیده‌ی آن در نهایت به حقارت و ناتوانی افراد در مقابل سیستم می‌انجامد. در سال ۲۰۱۱م، یکی از آثار او با عنوان راین[۱] در حراج کریستی[۲] به قیمتی بیش از چهار میلیون دلار فروش رفت و در صدر گران‌ترین عکس‌های جهان قرار گرفت.



  1. Rhein II
  2. Christie's