الاسبوع العربی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
جز (Mohammadi3 صفحهٔ اسبوع العربی (الاسبوع العربی) را به الاسبوع العربی منتقل کرد)
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


اُسْبوع العَرَبی (اَلاُسْبوع العَرَبی)<br/> هفته‌نامۀ چاپ بیروت. شارل ابوعضل<ref>Charles Abu Azol</ref> سردبیر و صاحب‌امتیاز آن است. انتشار آن از ۱۹۶۰ آغاز شد و یکی از قدیم‌ترین هفته‌نامه‌های عرب است. هر هفته به موضوعی مهم می‌پردازد که بیشتر در ارتباط با مسائل روز جهان عرب است. مطالب آن به سه بخش تقسیم می‌شوند که از آن جمله‌اند بخش‌های لبنان، جهان عرب، و جهان. همچنین دو یا سه موضوع ویژه را در قالب کارهای تحقیقی عرضه می‌کند. بخش فرهنگی آن نیز به مسائل فرهنگی جهان و جهان عرب اختصاص دارد. با وجود افزایش شمار مجلات عربی در کشورهای عربی و دیگر کشورها، این مجله هنوز اعتبار و پایگاه ویژۀ خود را حفظ کرده است. گسترۀ توزیع آن لبنان و برخی کشورهای عربی است.
اَلاُسْبوع العَرَبی<br /> هفته‌نامۀ چاپ [[بیروت]]. شارل ابوعضل<ref>Charles Abu Azol</ref> سردبیر و صاحب‌امتیاز آن است. انتشار آن از ۱۹۶۰ آغاز شد و یکی از قدیم‌ترین هفته‌نامه‌های عرب است. هر هفته به موضوعی مهم می‌پردازد که بیشتر در ارتباط با مسائل روز جهان عرب است. مطالب آن به سه بخش تقسیم می‌شوند که از آن جمله‌اند بخش‌های [[لبنان]]، جهان عرب، و جهان. همچنین دو یا سه موضوع ویژه را در قالب کارهای تحقیقی عرضه می‌کند. بخش فرهنگی آن نیز به مسائل فرهنگی جهان و جهان عرب اختصاص دارد. با وجود افزایش شمار مجلات عربی در کشورهای عربی و دیگر کشورها، این مجله هنوز اعتبار و پایگاه ویژۀ خود را حفظ کرده است. گسترۀ توزیع آن لبنان و برخی کشورهای عربی است.


&nbsp;
&nbsp;
خط ۶: خط ۶:
----
----


[[Category:رسانه ها و ارتباطات]] [[Category:رسانه های نوشتاری غیرایران]]
[[Category:رسانه ها و ارتباطات]]  
[[Category:رسانه های نوشتاری غیرایران]]
<references />

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۳ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۱۶

اَلاُسْبوع العَرَبی
هفته‌نامۀ چاپ بیروت. شارل ابوعضل[۱] سردبیر و صاحب‌امتیاز آن است. انتشار آن از ۱۹۶۰ آغاز شد و یکی از قدیم‌ترین هفته‌نامه‌های عرب است. هر هفته به موضوعی مهم می‌پردازد که بیشتر در ارتباط با مسائل روز جهان عرب است. مطالب آن به سه بخش تقسیم می‌شوند که از آن جمله‌اند بخش‌های لبنان، جهان عرب، و جهان. همچنین دو یا سه موضوع ویژه را در قالب کارهای تحقیقی عرضه می‌کند. بخش فرهنگی آن نیز به مسائل فرهنگی جهان و جهان عرب اختصاص دارد. با وجود افزایش شمار مجلات عربی در کشورهای عربی و دیگر کشورها، این مجله هنوز اعتبار و پایگاه ویژۀ خود را حفظ کرده است. گسترۀ توزیع آن لبنان و برخی کشورهای عربی است.

 


  1. Charles Abu Azol