بسطام (نوشهر): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
{{الگو: جعبه اطلاعات شهر ایران|نام فارسی=|نام لاتین=(Nowshahr) Bastam|نام‌ قدیمی=|نام دیگر=|استان=|شهرستان=نوشهر|بخش=کجور|موقعیت=فاصله 26کیلومتری جنوب غربی شهر نوشهر|جمعیت=247نفر (1395ش)|نوع اقلیم=|ارتفاع از سطح دریا=920متر|تولیدات و صنایع مهم=گندم، جو، عدس، سیب، گلابی، گیلاس، خرمالو، و تولیدات دامی|برخی بناهای مهم=|شهر ها و آبادی های مهم=|دهستان=پنجک رستاق}}بسطام (نوشهر) (Nowshahr) Bastam
{{الگو: جعبه اطلاعات شهر ایران|نام فارسی=|نام لاتین=(Nowshahr) Bastam|نام‌ قدیمی=|نام دیگر=|استان=مازندران|شهرستان=نوشهر|بخش=کجور|موقعیت=فاصله 26کیلومتری جنوب غربی شهر نوشهر|جمعیت=247نفر (1395ش)|نوع اقلیم=|ارتفاع از سطح دریا=920متر|تولیدات و صنایع مهم=گندم، جو، عدس، سیب، گلابی، گیلاس، خرمالو، و تولیدات دامی|برخی بناهای مهم=|شهر ها و آبادی های مهم=|دهستان=پنجک رستاق}}بسطام (نوشهر) (Nowshahr) Bastam


روستایی در دهستان پنجک رستاق، بخش کجور [[نوشهر، شهرستان|شهرستان نوشهر]]، استان [[مازندران]]. در فاصلۀ 26کیلومتری جنوب غربی [[نوشهر، شهر|شهر نوشهر]]، 151کیلومتری غرب [[ساری، شهر|شهر ساری]]، 27کیلومتری جنوب [[خزر، دریای|دریای خزر]]، 80کیلومتری شمال تهران، و در ارتفاع حدود 920متری از سطح دریا قرار دارد. این روستا که در میانۀ جنگل‌های کجور، بخشی از جنگل‌های ارتفاعات شمالی کوهستان البرز مرکزی، بنا شده، در غرب به [[چالوس، شهرستان|شهرستان چالوس]] (روستاهای [[باندر سفلی]] و [[باندر علیا (چالوس)|باندر علیا]]) محدود شده، در جنوب غربی با روستای [[نیرس]]، در شمال شرق با روستای کنیس، و در شمال با روستای حسن‌آباد همسایه است. راه بسطام پس از گذشتن از روستاهای نیرس و حسن‌آباد، در شمال غرب و در دوراهی روستای دوآب به جادۀ چالوس وصل می‌شود. به دلیل فاصلۀ کم دو روستای ییلاقی بسطام و نیرس، معمولاً اسم این دو با هم به کار می‌رود. هردو روستا، جز در جانب شرقی، در احاطۀ جنگل قرار دارند.
روستایی در دهستان پنجک رستاق، بخش کجور [[نوشهر، شهرستان|شهرستان نوشهر]]، استان [[مازندران]]. در فاصلۀ 26کیلومتری جنوب غربی [[نوشهر، شهر|شهر نوشهر]]، 151کیلومتری غرب [[ساری، شهر|شهر ساری]]، 27کیلومتری جنوب [[خزر، دریای|دریای خزر]]، 80کیلومتری شمال تهران، و در ارتفاع حدود 920متری از سطح دریا قرار دارد. این روستا که در میانۀ جنگل‌های کجور، بخشی از جنگل‌های ارتفاعات شمالی کوهستان البرز مرکزی، بنا شده، در غرب به [[چالوس، شهرستان|شهرستان چالوس]] (روستاهای [[باندر سفلی]] و [[باندر علیا (چالوس)|باندر علیا]]) محدود شده، در جنوب غربی با روستای [[نیرس]]، در شمال شرق با روستای کنیس، و در شمال با روستای حسن‌آباد همسایه است. راه بسطام پس از گذشتن از روستاهای نیرس و حسن‌آباد، در شمال غرب و در دوراهی روستای دوآب به جادۀ چالوس وصل می‌شود. به دلیل فاصلۀ کم دو روستای ییلاقی بسطام و نیرس، معمولاً اسم این دو با هم به کار می‌رود. هردو روستا در احاطۀ جنگل قرار دارند.


در سرشماری سراسری سال 1395ش، جمعیت بسطام 247نفر بوده است. شغل مردم این روستا [[کشاورزی]]، باغداری و [[دامداری]]، و محصولاتشان [[گندم]]، [[جو]]، [[عدس]]، [[سیب]]، [[گلابی]]، [[گیلاس]]، [[خرمالو]]، و تولیدات دامی است. مردم بسطام به زبان [[طبری]] (گویش کجوری) سخن می‌گویند.
در سرشماری سراسری سال 1395ش، جمعیت بسطام 247نفر بوده است. شغل مردم این روستا [[کشاورزی]]، باغداری و [[دامداری]]، و محصولاتشان [[گندم]]، [[جو]]، [[عدس]]، [[سیب]]، [[گلابی]]، [[گیلاس]]، [[خرمالو]]، و تولیدات دامی است. مردم بسطام به زبان [[طبری]] (گویش کجوری) سخن می‌گویند.

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۵، ساعت ۰۶:۱۳

بسطام (نوشهر)
استان مازندران
شهرستان نوشهر
بخش کجور
دهستان پنجک رستاق
جمعیت 247نفر (1395ش)
موقعیت فاصله 26کیلومتری جنوب غربی شهر نوشهر
ارتفاع از سطح دریا 920متر
تولیدات و صنایع مهم گندم، جو، عدس، سیب، گلابی، گیلاس، خرمالو، و تولیدات دامی
نام لاتین (Nowshahr) Bastam

بسطام (نوشهر) (Nowshahr) Bastam

روستایی در دهستان پنجک رستاق، بخش کجور شهرستان نوشهر، استان مازندران. در فاصلۀ 26کیلومتری جنوب غربی شهر نوشهر، 151کیلومتری غرب شهر ساری، 27کیلومتری جنوب دریای خزر، 80کیلومتری شمال تهران، و در ارتفاع حدود 920متری از سطح دریا قرار دارد. این روستا که در میانۀ جنگل‌های کجور، بخشی از جنگل‌های ارتفاعات شمالی کوهستان البرز مرکزی، بنا شده، در غرب به شهرستان چالوس (روستاهای باندر سفلی و باندر علیا) محدود شده، در جنوب غربی با روستای نیرس، در شمال شرق با روستای کنیس، و در شمال با روستای حسن‌آباد همسایه است. راه بسطام پس از گذشتن از روستاهای نیرس و حسن‌آباد، در شمال غرب و در دوراهی روستای دوآب به جادۀ چالوس وصل می‌شود. به دلیل فاصلۀ کم دو روستای ییلاقی بسطام و نیرس، معمولاً اسم این دو با هم به کار می‌رود. هردو روستا در احاطۀ جنگل قرار دارند.

در سرشماری سراسری سال 1395ش، جمعیت بسطام 247نفر بوده است. شغل مردم این روستا کشاورزی، باغداری و دامداری، و محصولاتشان گندم، جو، عدس، سیب، گلابی، گیلاس، خرمالو، و تولیدات دامی است. مردم بسطام به زبان طبری (گویش کجوری) سخن می‌گویند.