لاریجانی، باقر (۱۳۴۰ش): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(جایگزینی متن - '00-->\' به '00-->')
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۹: خط ۲۹:
|پست تخصصی =
|پست تخصصی =
|باشگاه =
|باشگاه =
}}استاد و رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران. فرزند آیت‌الله میرزا هاشم آملی مرجع تقلید است. فارغ‌التحصیل دکتری عمومی در ۱۳۶۶ش از دانشکدۀ پزشکی دانشگاه تهران است و دورۀ تخصص داخلی را در ۱۳۶۹ به پایان رساند و در ۱۳۷۲ مدرک فوق تخصص رشتۀ غدد و متابولیسم را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرد. دوره‌های مختلفی را در کشورهای فرانسه، ایتالیا، دانمارک و انگلیس گذرانده است. در ۱۳۸۹ به عنوان چهرۀ ماندگار معرفی شد. وی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس شورای سیاست‌‌گذاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس پژوهشکدۀ علوم غدد و متابولیسم، مشاور تحقیقاتی سازمان بهداشت جهانی، رئیس کرسی فلسفه، حقوق و اخلاق پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی، و معاون فرهنگی و معاون درمان وزارت درمان و آموزش پزشکی بوده است. در سال ۲۰۰۵ به عنوان دانشمند برگزیده در کشورهای اسلامی معرّفی شد.
}}استاد و رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران. فرزند آیت‌الله [[آملی، میرزا هاشم (لاریجان ۱۲۸۲ـ قم ۱۳۷۱ش)|میرزا هاشم آملی]] [[مرجع تقلید]] است. فارغ‌التحصیل دکتری عمومی در ۱۳۶۶ش از دانشکدۀ پزشکی [[دانشگاه تهران]] است و دورۀ تخصص داخلی را در ۱۳۶۹ به پایان رساند و در ۱۳۷۲ مدرک فوق تخصص رشتۀ غدد و متابولیسم را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرد. دوره‌های مختلفی را در کشورهای فرانسه، ایتالیا، دانمارک و انگلیس گذرانده است. در ۱۳۸۹ به عنوان چهرۀ ماندگار معرفی شد. وی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس شورای سیاست‌‌گذاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس پژوهشکدۀ علوم غدد و متابولیسم، مشاور تحقیقاتی سازمان بهداشت جهانی، رئیس کرسی فلسفه، حقوق و اخلاق پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی، و معاون فرهنگی و معاون درمان وزارت درمان و آموزش پزشکی بوده است. در سال ۲۰۰۵ به عنوان دانشمند برگزیده در کشورهای اسلامی معرّفی شد.
<br><!--42141500-->
<br><!--42141500-->
[[رده:تاریخ ایران]]
[[رده:تاریخ ایران]]
[[رده:ایران از انقلاب اسلامی 1357 تا امروز]]
[[رده:ایران از انقلاب اسلامی 1357 تا امروز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۷ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۱۰:۴۹

لاریجانی، باقر (۱۳۴۰ش)

لاريجاني، باقر
باقر لاریجانی
زادروز ۱۳۴۰ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل فوق تخصص رشته غدد و متابولیسم از دانشگاه علوم پزشکی تهران
شغل و تخصص اصلی پزشک
شغل و تخصص های دیگر استاد دانشگاه
گروه مقاله تاریخ ایران
خویشاوندان سرشناس آیت الله میرزا هاشم آملی (پدر)
جوایز و افتخارات چهره ماندگار (۱۳۸۹)، دانشمند برگزیده در کشورهای اسلامی (۲۰۰۵)

استاد و رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی تهران. فرزند آیت‌الله میرزا هاشم آملی مرجع تقلید است. فارغ‌التحصیل دکتری عمومی در ۱۳۶۶ش از دانشکدۀ پزشکی دانشگاه تهران است و دورۀ تخصص داخلی را در ۱۳۶۹ به پایان رساند و در ۱۳۷۲ مدرک فوق تخصص رشتۀ غدد و متابولیسم را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت کرد. دوره‌های مختلفی را در کشورهای فرانسه، ایتالیا، دانمارک و انگلیس گذرانده است. در ۱۳۸۹ به عنوان چهرۀ ماندگار معرفی شد. وی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس شورای سیاست‌‌گذاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس پژوهشکدۀ علوم غدد و متابولیسم، مشاور تحقیقاتی سازمان بهداشت جهانی، رئیس کرسی فلسفه، حقوق و اخلاق پزشکی شورای عالی انقلاب فرهنگی، و معاون فرهنگی و معاون درمان وزارت درمان و آموزش پزشکی بوده است. در سال ۲۰۰۵ به عنوان دانشمند برگزیده در کشورهای اسلامی معرّفی شد.