ارجوزه قطرب: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(جایگزینی متن - '\\1' به '<!--1')
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:


اُرْجوزۀ قُطْرُب <br>
اُرْجوزۀ قُطْرُب <br>(یا: ''مثلثات قُطْرُب''؛ ''الاُرْجوزَةُالْقُطرَُبیّه'') سرودۀ محمد بن مستنیر قطرب ( ـ۲۰۶ق)، منظومه‌ای است عربی در ۶۲ بیت در آن، الفاظ مثلّث‌الفاء، یعنی واژگانی که حرف نخست آن‌ها با هر سه حرکت فتحه و ضمّه و کسره کاربرد و هرکدام معانی متفاوت دارد، فهرست شده است. این اثر در نوع خود بی‌سابقه است و اول‌بار با شروح و تعلیقات لاتینی در ماربورگ (۱۸۵۷م) و با شرحی منظوم به عربی، ضمن مجموعۀ لغوی ''البلغه فی شُذور اللغه'' در [[بیروت]] (۱۹۵۸م) طبع شده است. <br><!--11181300-->
(یا: ''مثلثات قُطْرُب''؛ ''الاُرْجوزَةُالْقُطرَُبیّه'') سرودۀ محمد بن مستنیر قطرب ( ـ۲۰۶ق)، منظومه‌ای است عربی در ۶۲ بیت در آن، الفاظ مثلّث‌الفاء، یعنی واژگانی که حرف نخست آن‌ها با هر سه حرکت فتحه و ضمّه و کسره کاربرد و هرکدام معانی متفاوت دارد، فهرست شده است. این اثر در نوع خود بی‌سابقه است و اول‌بار با شروح و تعلیقات لاتینی در ماربورگ (۱۸۵۷) و با شرحی منظوم به عربی، ضمن مجموعۀ لغوی ''البلغه فی شُذور اللغه'' در بیروت (۱۹۵۸) طبع شده است.  
<br><!--11181300-->
[[رده:ادبیات عرب]]
[[رده:ادبیات عرب]]
[[رده:(ادبیات عرب)آثار و اشخاص]]
[[رده:(ادبیات عرب)آثار و اشخاص]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲ ژانویهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۴۸

اُرْجوزۀ قُطْرُب
(یا: مثلثات قُطْرُب؛ الاُرْجوزَةُالْقُطرَُبیّه) سرودۀ محمد بن مستنیر قطرب ( ـ۲۰۶ق)، منظومه‌ای است عربی در ۶۲ بیت در آن، الفاظ مثلّث‌الفاء، یعنی واژگانی که حرف نخست آن‌ها با هر سه حرکت فتحه و ضمّه و کسره کاربرد و هرکدام معانی متفاوت دارد، فهرست شده است. این اثر در نوع خود بی‌سابقه است و اول‌بار با شروح و تعلیقات لاتینی در ماربورگ (۱۸۵۷م) و با شرحی منظوم به عربی، ضمن مجموعۀ لغوی البلغه فی شُذور اللغه در بیروت (۱۹۵۸م) طبع شده است.