نبرد من: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۴: خط ۴:
[[File:39065100.jpg|thumb|نبرد من]]
[[File:39065100.jpg|thumb|نبرد من]]


کتابی که آدولف هیتلر آن را به معاون خود، رودولف هس<ref>Rudolf Hess</ref>، دیکته کرد (۱۹۲۳ـ۱۹۲۴). هیتلر و هس در هنگام املای این کتاب، به‌سبب برپایی «شورش سالن آبجو<ref>beer-hall putsch </ref>» در مونیخ (۱۹۲۳)، در زندان قلعۀ لاندسبرگ<ref>Landsberg </ref> در باواریا به‌سر می‌بردند. ''نبرد من'' زندگی‌نامۀ خودنوشت هیتلر و فلسفۀ سیاسی او را دربردارد و دیدگاه‌های او را دربارۀ گسترش ارضی آلمان، کمونیسم‌ستیزی، و یهودستیزی بیان می‌کند. این اثر چارچوب اصلی ایدئولوژی نژادپرستانۀ ناسیونال سوسیالیسم<ref>National Socialism</ref> را تشکیل می‌داد. ''نبرد من'' در دو جلد در ۱۹۲۵و ۱۹۲۷ انتشار یافت.
کتابی که [[آدولف هیتلر]] آن را به معاون خود، [[رودولف هس]]<ref>Rudolf Hess</ref>، دیکته کرد (۱۹۲۳ـ۱۹۲۴). هیتلر و هس در هنگام املای این کتاب، به‌سبب برپایی «شورش سالن آبجو<ref>beer-hall putsch </ref>» در [[مونیخ]] (۱۹۲۳)، در زندان قلعۀ [[لاندسبرگ]]<ref>Landsberg </ref> در [[باواریا]] به‌سر می‌بردند. ''نبرد من'' زندگی‌نامۀ خودنوشت هیتلر و فلسفۀ سیاسی او را دربردارد و دیدگاه‌های او را دربارۀ گسترش ارضی [[آلمان]]، کمونیسم‌ستیزی، و یهودستیزی بیان می‌کند. این اثر چارچوب اصلی ایدئولوژی نژادپرستانۀ ناسیونال سوسیالیسم<ref>National Socialism</ref> را تشکیل می‌داد. ''نبرد من'' در دو جلد در ۱۹۲۵و ۱۹۲۷ انتشار یافت.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۹ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۴۰

نبرد من (Mein Kampf)

نبرد من

کتابی که آدولف هیتلر آن را به معاون خود، رودولف هس[۱]، دیکته کرد (۱۹۲۳ـ۱۹۲۴). هیتلر و هس در هنگام املای این کتاب، به‌سبب برپایی «شورش سالن آبجو[۲]» در مونیخ (۱۹۲۳)، در زندان قلعۀ لاندسبرگ[۳] در باواریا به‌سر می‌بردند. نبرد من زندگی‌نامۀ خودنوشت هیتلر و فلسفۀ سیاسی او را دربردارد و دیدگاه‌های او را دربارۀ گسترش ارضی آلمان، کمونیسم‌ستیزی، و یهودستیزی بیان می‌کند. این اثر چارچوب اصلی ایدئولوژی نژادپرستانۀ ناسیونال سوسیالیسم[۴] را تشکیل می‌داد. نبرد من در دو جلد در ۱۹۲۵و ۱۹۲۷ انتشار یافت.

 


  1. Rudolf Hess
  2. beer-hall putsch
  3. Landsberg
  4. National Socialism