آداب المتعلمین (2): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
جز (Added English title to display title and first line)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
Adab Al-Motealemin (Etiquette of Learners) (book by Hanafi)
آدابُ‌المُتَعَلِّمین Adab Al-Motealemin (Etiquette of Learners)


آدابُ‌المُتَعَلِّمین (۲)


نوشتۀ برهان‌الدین زرنوجی حنفی، رساله‌ای به عربی در روش تعلیم و تربیت اسلامی. در این رسالۀ چهارده‌فصلی، از شاعران و دانشمندان اهل سنّت بسیار یاد شده و اشعار و اندرزهایی از آنان به مناسبت آمده است. برخی نسخه‌نویسان نام و سخنان این دانشمندان را بینداختند و با دست‌بردن در پاره‌ای از مطالب رساله، آن را به خواجه نصیرالدین طوسی نسبت دادند. ''آداب‌المتعلمین'' در ماهنامۀ ''طلیعۀ عرفان'' به‌چاپ رسیده (صیدا، ۱۹۳۰) و به فارسی و اردو (ترجمۀ اردو با ‌نام ''آداب‌التعلیم'') نیز ترجمه شده است.
 
نوشتۀ برهان‌الدین زرنوجی حنفی، رساله‌ای به عربی در روش تعلیم و تربیت اسلامی. در این رسالۀ چهارده‌فصلی، از شاعران و دانشمندان اهل سنّت بسیار یاد شده و اشعار و اندرزهایی از آنان به مناسبت آمده است. برخی نسخه‌نویسان نام و سخنان این دانشمندان را بینداختند و با دست‌بردن در پاره‌ای از مطالب رساله، آن را به [[طوسی، خواجه نصیرالدین|خواجه نصیرالدین طوسی]] نسبت دادند. ''آداب‌المتعلمین'' در ماهنامۀ ''طلیعۀ عرفان'' به چاپ رسیده ([[صیدا]]، ۱۹۳۰م) و به فارسی و اردو (ترجمۀ اردو با ‌نام ''آداب‌التعلیم'') نیز ترجمه شده است.


 
 
 
----
[[Category:آموزش و پرورش و اخلاق]] [[Category:آثار و اشخاص، اصطلاحات و مفاهیم]]
[[Category:آموزش و پرورش و اخلاق]] [[Category:آثار و اشخاص، اصطلاحات و مفاهیم]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۲۱:۰۲

آدابُ‌المُتَعَلِّمین Adab Al-Motealemin (Etiquette of Learners)


نوشتۀ برهان‌الدین زرنوجی حنفی، رساله‌ای به عربی در روش تعلیم و تربیت اسلامی. در این رسالۀ چهارده‌فصلی، از شاعران و دانشمندان اهل سنّت بسیار یاد شده و اشعار و اندرزهایی از آنان به مناسبت آمده است. برخی نسخه‌نویسان نام و سخنان این دانشمندان را بینداختند و با دست‌بردن در پاره‌ای از مطالب رساله، آن را به خواجه نصیرالدین طوسی نسبت دادند. آداب‌المتعلمین در ماهنامۀ طلیعۀ عرفان به چاپ رسیده (صیدا، ۱۹۳۰م) و به فارسی و اردو (ترجمۀ اردو با ‌نام آداب‌التعلیم) نیز ترجمه شده است.