آنژلوس: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:42196200.jpg|جایگزین=آنژلوس|بندانگشتی|آنژلوس (1859، لوور)]]
[[پرونده:42196200.jpg|جایگزین=آنژلوس|بندانگشتی|آنژلوس (1859م، لوور)]]
آنژلوس (Angelus, The)  
آنژلوس (Angelus, The)  


عنوان اثری از ژان فرانسوا میه<ref>Jean Francios Millet</ref> (۱۸۱۴- ۱۸۷۵). «آنژلوس» به معنی دعای صبح و عصر، و نیز به معنی ناقوس کلیساست. آنژلوس<ref>L'Angelus du soir </ref> (۱۸۵۹، لوور<ref>.Louvre</ref>) پردۀ نقاشی صمیمانه و دلنشینی است که زوج دهقان فرانسوی را در مزرعه در حال کار نشان می‌دهد؛ در لحظه‌ای که ناقوس هنگام دعا را اعلام کرده و آنان به دعا ایستاده‌اند. این پرده در نمایشگاه جهانی<ref>Exposition Universell</ref> ۱۸۶۷ با عنوان ناقوس دعای عصر عرضه شد و بعدها به مدد عکس‌های رنگی بی‌شماری که از روی آن فراهم آمد، به یکی از مأنوس‌ترین نقاشی‌های قرن ۱۹ تبدیل شد.
عنوان اثری از [[میه، ژان فرانسوا|ژان فرانسوا میه]]<ref>Jean Francios Millet</ref> (۱۸۱۴- ۱۸۷۵م). «آنژلوس» به معنی دعای صبح و عصر، و نیز به معنی ناقوس کلیساست. آنژلوس<ref>L'Angelus du soir </ref> (۱۸۵۹م، لوور<ref>.Louvre</ref>) پردۀ نقاشی صمیمانه و دلنشینی است که زوج دهقان فرانسوی را در مزرعه در حال کار نشان می‌دهد؛ در لحظه‌ای که ناقوس هنگام دعا را اعلام کرده و آنان به دعا ایستاده‌اند. این پرده در نمایشگاه جهانی<ref>Exposition Universell</ref> ۱۸۶۷م با عنوان ناقوس دعای عصر عرضه شد و بعدها به مدد عکس‌های رنگی بی‌شماری که از روی آن فراهم آمد، به یکی از مأنوس‌ترین نقاشی‌های قرن ۱۹م تبدیل شد.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ ‏۳۰ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۳۹

آنژلوس
آنژلوس (1859م، لوور)

آنژلوس (Angelus, The)

عنوان اثری از ژان فرانسوا میه[۱] (۱۸۱۴- ۱۸۷۵م). «آنژلوس» به معنی دعای صبح و عصر، و نیز به معنی ناقوس کلیساست. آنژلوس[۲] (۱۸۵۹م، لوور[۳]) پردۀ نقاشی صمیمانه و دلنشینی است که زوج دهقان فرانسوی را در مزرعه در حال کار نشان می‌دهد؛ در لحظه‌ای که ناقوس هنگام دعا را اعلام کرده و آنان به دعا ایستاده‌اند. این پرده در نمایشگاه جهانی[۴] ۱۸۶۷م با عنوان ناقوس دعای عصر عرضه شد و بعدها به مدد عکس‌های رنگی بی‌شماری که از روی آن فراهم آمد، به یکی از مأنوس‌ترین نقاشی‌های قرن ۱۹م تبدیل شد.

 



  1. Jean Francios Millet
  2. L'Angelus du soir
  3. .Louvre
  4. Exposition Universell