ارشری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


اُرُشُری<br />(یا: اروشری؛ یا: رُشُرْوی)، از مجموعۀ زبان‌های پامیری شاخۀ شغنی ـ روشنی رایج در روستاهای پیرامون رودهای مرغاب و گودره از متفرعات رود تربنگ تاجیکستان. مرکز این روستاها رُشُرْوْ، نام خود را به این زبان داده است که در قرقیزی و روسی، اروشری یا اُرُشری تلفظ شده است. از ویژگی‌های اُرُشُری تبدیل خوشۀ ft ایرانی باستان به واکدار است.
اُرُشُری<br />(یا: اروشری؛ یا: رُشُرْوی)، از مجموعۀ زبان‌های پامیری شاخۀ شغنی ـ روشنی رایج در روستاهای پیرامون رودهای مرغاب و گودره از متفرعات رود تربنگ [[تاجیکستان]]. مرکز این روستاها رُشُرْوْ، نام خود را به این زبان داده است که در قرقیزی و روسی، اروشری یا اُرُشری تلفظ شده است. از ویژگی‌های اُرُشُری تبدیل خوشۀ ft ایرانی باستان به واکدار است.


<br /> &nbsp;
<br />  


[[Category:زبان شناسی و ترجمه]]  
[[Category:زبان شناسی و ترجمه]]  
[[Category:زبان ها و گویش های ایران فرهنگی]]
[[Category:زبان ها و گویش های ایران فرهنگی]]

نسخهٔ ‏۱۱ ژانویهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۰۰

اُرُشُری
(یا: اروشری؛ یا: رُشُرْوی)، از مجموعۀ زبان‌های پامیری شاخۀ شغنی ـ روشنی رایج در روستاهای پیرامون رودهای مرغاب و گودره از متفرعات رود تربنگ تاجیکستان. مرکز این روستاها رُشُرْوْ، نام خود را به این زبان داده است که در قرقیزی و روسی، اروشری یا اُرُشری تلفظ شده است. از ویژگی‌های اُرُشُری تبدیل خوشۀ ft ایرانی باستان به واکدار است.