حسینعلی نوذری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
حسینعلی نوذری (ساری 1 مهر 133۶ش- )
حسینعلی نوذری (ساری 1 مهر 133۶ش- )


مترجم و پژوهشگر در زمینۀ علوم سیاسی. زمینه‏‌های اصلی پژوهش‏‌های نوذری نظریۀ انتقادی و مکتب فرانکفورت، مارکسیسم، پست مدرنیته، مدرنیته و تاریخچۀ احزاب سیاسی است. او در دانشگاه‏‌های الزهرا و آزاد اسلامی کرج و کلاس‏‌های آزاد مؤسسۀ پرسش تدریس کرده است.  
مترجم و پژوهشگر در زمینۀ علوم سیاسی. زمینه‏‌های اصلی پژوهش‏‌های نوذری نظریۀ انتقادی و [[مکتب فرانکفورت]]، [[مارکسیسم]]، [[پست مدرنیسم]]، [[مدرنیته]] و تاریخچۀ احزاب سیاسی است. او در دانشگاه‏‌های الزهرا و آزاد اسلامی کرج و کلاس‏‌های آزاد «مؤسسۀ پرسش» تدریس کرده است.  
 
دوره‏‌های دبستان و دبیرستان را در زادگاهش به پایان برد. طی سال‌های 13۵۵- 13۵9ش در [[دانشگاه شیراز]] دورۀ کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی را گذراند. سال 13۶7ش از [[دانشگاه تهران]] در رشتۀ علوم سیاسی مدرک کارشناسی، 1371ش در همین رشته مدرک کارشناسی ارشد و سال 1381ش دانشنامۀ دکتری گرفت. پایان‏‌نامۀ کارشناسی ارشد او ''جایگاه عقلانیت در اندیشۀ سیاسی [[یورگن هابرماس]]'' و پایان‏‌نامۀ دکتری او ''سیاست و پست مدرنیسم: امکان و امتناع شالوده‏‌شکنی از پارادایم‏‌های کلاسیک و مدرن سیاست'' نام داشت. 
----
----
[[رده:(علوم سیاسی)علوم سیاسی]]
[[رده:(علوم سیاسی)علوم سیاسی]]
[[رده:اشخاص و آثار، عناوین]]
[[رده:اشخاص و آثار، عناوین]]

نسخهٔ ‏۷ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۰۷:۱۴

حسینعلی نوذری (ساری 1 مهر 133۶ش- )

مترجم و پژوهشگر در زمینۀ علوم سیاسی. زمینه‏‌های اصلی پژوهش‏‌های نوذری نظریۀ انتقادی و مکتب فرانکفورت، مارکسیسم، پست مدرنیسم، مدرنیته و تاریخچۀ احزاب سیاسی است. او در دانشگاه‏‌های الزهرا و آزاد اسلامی کرج و کلاس‏‌های آزاد «مؤسسۀ پرسش» تدریس کرده است.

دوره‏‌های دبستان و دبیرستان را در زادگاهش به پایان برد. طی سال‌های 13۵۵- 13۵9ش در دانشگاه شیراز دورۀ کارشناسی زبان و ادبیات انگلیسی را گذراند. سال 13۶7ش از دانشگاه تهران در رشتۀ علوم سیاسی مدرک کارشناسی، 1371ش در همین رشته مدرک کارشناسی ارشد و سال 1381ش دانشنامۀ دکتری گرفت. پایان‏‌نامۀ کارشناسی ارشد او جایگاه عقلانیت در اندیشۀ سیاسی یورگن هابرماس و پایان‏‌نامۀ دکتری او سیاست و پست مدرنیسم: امکان و امتناع شالوده‏‌شکنی از پارادایم‏‌های کلاسیک و مدرن سیاست نام داشت.