هومن اتابکی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳۰: خط ۳۰:




نوازنده و مدرس ایرانی ویلون و ویولن‌آلتو. یادگیری موسیقی را از کودکی نزد پدرش، [[پرویز اتابکی (تهران ۱۳۱۶ـ۱۳۸۷ش)|پرویز اتابکی]]، شروع کرد. سپس در [[هنرستان موسیقی ملی]] و بعدتر در [[دانشگاه هنر]] به تحصیل موسیقی پرداخت. او فارغ‌التحصیل دوره‌ی فوق ليسانس موسيقى (رشته‌ی نوازندگى ويولا) از دانشگاه هنر است. اتابکی پيانو را نزد اساتيدی چون تيمور پورتراب، آل‌طاها و مجيد كاربخش‌زاده، مبانى تئورى موسيقى و سلفژ را از محمدرضا اخوان، [[محسن الهامیان|محسن الهاميان]] و [[کامبیز روشن روان|كامبيز روشن‌روان]]، هارمونى، كنترپوان، فرم و آناليز را نزد محسن الهاميان، [[مصطفی کمال پورتراب (تهران ۱۳۰۳ش)|مصطفى کمال پورتراب]]، [[فریدون ناصری|فريدون ناصرى]]، وارطان ساهاكيان و دكتر سعيد شريفيان، ویولن و ویولن‌آلتو را نزد [[بهروز وحیدی آذر|بهروز وحيدى آذر]]، تيمور پورتراب، [[ابراهیم لطفی|ابراهيم لطفى]]، [[والودیا تارخانیان|والوديا تارخانيان]] و دكتر ستاره بهشتى و کمانچه و ردیف‌های موسیقی سنتی را نزد [[هادی منتظری]] و [[علی اکبر شکارچی|على‌اکبر شکارچى]] یاد گرفته است. از فعالیت‌های مهم او می‌توان به این موارد اشاره کرد: تدریس در هنرستان موسيقى دختران و پسران تهران؛ سرگروهی ويولا در اركستر سمفونيك صدا و سيما؛ سرگروهی ويولا در اركستر فيلارمونيك تهران؛ عضویت در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی؛ تاسیس اولين اركستر مجلسى دانشگاه سوره؛ اجراى كنسرت در كشورهاى انگلستان، چين، كويت، امارات متحده و سوئيس؛ مديریت آموزشگاه موسيقى اتابکی؛ ساخت موسيقى متن سريال‌های تلويزيونى "هفت‌گنج" و "تارا"؛ همکارى با ارکسترها و گروه‌های سمفونيک فرهنگسراى بهمن (به رهبرى منوچهر صهبايى)، سنتى صدا و سيما (به سرپرستى حسين فرهادپور)، گروه موسيقى مولانا (به سرپرستى محمدجليل عندليبى)، سمفونيك ژنو سوئيس و زهى صدا و سيما (به سرپرستى مجتبى ميرزاده)؛ و نوازندگى در کاست‌هاى خوانندگانی چون [[علیرضا افتخاری|عليرضا افتخارى]] و [[رضوی سروستانی، سیدنورالدین (شیراز ۱۳۱۲ـ تهران ۱۳۷۹ش)|رضوى سروستانی]].


اتابکی در سیزدهمین دوره‌ی جشنواره موسیقی فجر (1373) موفق به دریافت لوح تقدیر در رشته‌ی نوازندگی ویولن شده است. همچنین باید اضافه کرد که او در مراکز و آموزشگاه‌های مختلفی (مثل کانون موسیقی سارنگ کرج و فرهنگسراى قیطریه) موسیقی و سازهای تخصصی‌اش را تدریس کرده است. علاوه بر این در بسیاری از ضبط‌هاى مرکز موسيقى صدا و سيما به عنوان نوازنده همکاری داشته. از هومن اتابکی کتابی با عنوان ''متد آموزش ويولن كلاسيك پاگانينى كوچک'' منتشر شده است.
نوازنده و مدرس ایرانی ویولن و ویولن‌آلتو. یادگیری موسیقی را از کودکی نزد پدرش، [[پرویز اتابکی (تهران ۱۳۱۶ـ۱۳۸۷ش)|پرویز اتابکی]]، شروع کرد. سپس در [[هنرستان موسیقی ملی]] و بعدتر در [[دانشگاه هنر]] به تحصیل موسیقی پرداخت. او فارغ‌التحصیل دوره‌ی فوق ليسانس موسيقى (رشته‌ی نوازندگى ويولا) از دانشگاه هنر است. اتابکی پيانو را نزد اساتيدی چون تيمور پورتراب، آل‌طاها و مجيد کاربخش‌زاده، مبانى تئورى موسيقى و سلفژ را از محمدرضا اخوان، [[محسن الهامیان|محسن الهاميان]] و [[کامبیز روشن روان|کامبيز روشن‌روان]]، هارمونى، کنترپوان، فرم و آناليز را نزد محسن الهاميان، [[مصطفی کمال پورتراب (تهران ۱۳۰۳ش)|مصطفى کمال پورتراب]]، [[فریدون ناصری|فريدون ناصرى]]، وارطان ساهاکيان و دکتر سعيد شريفيان، ویولن و ویولن‌آلتو را نزد [[بهروز وحیدی آذر|بهروز وحيدى آذر]]، تيمور پورتراب، [[ابراهیم لطفی|ابراهيم لطفى]]، [[والودیا تارخانیان|والوديا تارخانيان]] و دکتر ستاره بهشتى و کمانچه و ردیف‌های موسیقی سنتی را نزد [[هادی منتظری]] و [[علی اکبر شکارچی|على‌اکبر شکارچى]] یاد گرفته است. از فعالیت‌های مهم او می‌توان به این موارد اشاره کرد: تدریس در هنرستان موسيقى دختران و پسران تهران؛ سرگروهی ويولا در ارکستر سمفونيک صدا و سيما؛ سرگروهی ويولا در ارکستر فيلارمونيک تهران؛ عضویت در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی؛ تاسیس اولين ارکستر مجلسى دانشگاه سوره؛ اجراى کنسرت در کشورهاى انگلستان، چين، کويت، امارات متحده و سوئيس؛ مديریت آموزشگاه موسيقى اتابکی؛ ساخت موسيقى متن سريال‌های تلويزيونى "هفت‌گنج" و "تارا"؛ همکارى با ارکسترها و گروه‌های سمفونيک فرهنگسراى بهمن (به رهبرى منوچهر صهبايى)، سنتى صدا و سيما (به سرپرستى حسين فرهادپور)، گروه موسيقى مولانا (به سرپرستى محمدجليل عندليبى)، سمفونيک ژنو سوئيس و زهى صدا و سيما (به سرپرستى مجتبى ميرزاده)؛ و نوازندگى در کاست‌هاى خوانندگانی چون [[علیرضا افتخاری|عليرضا افتخارى]] و [[رضوی سروستانی، سیدنورالدین (شیراز ۱۳۱۲ـ تهران ۱۳۷۹ش)|رضوى سروستانی]].
 
اتابکی در سیزدهمین دوره‌ی جشنواره موسیقی فجر (1373) موفق به دریافت لوح تقدیر در رشته‌ی نوازندگی ویولن شده است. همچنین باید اضافه کرد که او در مراکز و آموزشگاه‌های مختلفی (مثل کانون موسیقی سارنگ کرج و فرهنگسراى قیطریه) موسیقی و سازهای تخصصی‌اش را تدریس کرده است. علاوه بر این در بسیاری از ضبط‌هاى مرکز موسيقى صدا و سيما به عنوان نوازنده همکاری داشته. از هومن اتابکی کتابی با عنوان ''متد آموزش ويولن کلاسيک پاگانينى کوچک'' منتشر شده است.
[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]

نسخهٔ ‏۲۴ اکتبر ۲۰۲۲، ساعت ۲۳:۴۹

هومن اتابکی
زادروز تهران 14 آذر 1358ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل فوق ليسانس موسيقى- دانشگاه هنر  
شغل و تخصص اصلی نوازنده و مدرس ویلون و ویولن‌آلتو
سبک سنتی- کلاسیک
آثار متد آموزش ويولن كلاسيك پاگانينى كوچک
گروه مقاله موسیقی
خویشاوندان سرشناس پرویز اتابکی (پدر)
جوایز و افتخارات لوح تقدیر در رشته‌ی نوازندگی ویولن- سیزدهمین دوره‌ی جشنواره موسیقی فجر (1373)
هومن اتابکی
هومن اتابکی

هومن اتابکی (تهران 14 آذر 1358ش- )


نوازنده و مدرس ایرانی ویولن و ویولن‌آلتو. یادگیری موسیقی را از کودکی نزد پدرش، پرویز اتابکی، شروع کرد. سپس در هنرستان موسیقی ملی و بعدتر در دانشگاه هنر به تحصیل موسیقی پرداخت. او فارغ‌التحصیل دوره‌ی فوق ليسانس موسيقى (رشته‌ی نوازندگى ويولا) از دانشگاه هنر است. اتابکی پيانو را نزد اساتيدی چون تيمور پورتراب، آل‌طاها و مجيد کاربخش‌زاده، مبانى تئورى موسيقى و سلفژ را از محمدرضا اخوان، محسن الهاميان و کامبيز روشن‌روان، هارمونى، کنترپوان، فرم و آناليز را نزد محسن الهاميان، مصطفى کمال پورتراب، فريدون ناصرى، وارطان ساهاکيان و دکتر سعيد شريفيان، ویولن و ویولن‌آلتو را نزد بهروز وحيدى آذر، تيمور پورتراب، ابراهيم لطفى، والوديا تارخانيان و دکتر ستاره بهشتى و کمانچه و ردیف‌های موسیقی سنتی را نزد هادی منتظری و على‌اکبر شکارچى یاد گرفته است. از فعالیت‌های مهم او می‌توان به این موارد اشاره کرد: تدریس در هنرستان موسيقى دختران و پسران تهران؛ سرگروهی ويولا در ارکستر سمفونيک صدا و سيما؛ سرگروهی ويولا در ارکستر فيلارمونيک تهران؛ عضویت در هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی؛ تاسیس اولين ارکستر مجلسى دانشگاه سوره؛ اجراى کنسرت در کشورهاى انگلستان، چين، کويت، امارات متحده و سوئيس؛ مديریت آموزشگاه موسيقى اتابکی؛ ساخت موسيقى متن سريال‌های تلويزيونى "هفت‌گنج" و "تارا"؛ همکارى با ارکسترها و گروه‌های سمفونيک فرهنگسراى بهمن (به رهبرى منوچهر صهبايى)، سنتى صدا و سيما (به سرپرستى حسين فرهادپور)، گروه موسيقى مولانا (به سرپرستى محمدجليل عندليبى)، سمفونيک ژنو سوئيس و زهى صدا و سيما (به سرپرستى مجتبى ميرزاده)؛ و نوازندگى در کاست‌هاى خوانندگانی چون عليرضا افتخارى و رضوى سروستانی.

اتابکی در سیزدهمین دوره‌ی جشنواره موسیقی فجر (1373) موفق به دریافت لوح تقدیر در رشته‌ی نوازندگی ویولن شده است. همچنین باید اضافه کرد که او در مراکز و آموزشگاه‌های مختلفی (مثل کانون موسیقی سارنگ کرج و فرهنگسراى قیطریه) موسیقی و سازهای تخصصی‌اش را تدریس کرده است. علاوه بر این در بسیاری از ضبط‌هاى مرکز موسيقى صدا و سيما به عنوان نوازنده همکاری داشته. از هومن اتابکی کتابی با عنوان متد آموزش ويولن کلاسيک پاگانينى کوچک منتشر شده است.