تحریر زبانی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
تحریر زبانی  (Flutter-tonguing)
تحریر زبانی  (Flutter-tonguing)


(یا: زبان‌لرزه) در موسیقی شگردی که بیشتر در نواختن سازهای بادیِ چوبی و برنجی به کار می‌رود و در آن نوازنده هنگام نواختن، حرف «ر» را با زبان غلت می‌دهد و آوایی تحریر(لرزه)دار با ساز خود ایجاد می‌کند. جزئی از بخش اول این اصطلاح (Flute/ فلوت) نیز  بر استفاده‌اش در سازهای بادی اشاره دارد. این تکنیک همچنان که گفته شد بخصوص در فلوت مؤثر است و به کمک آن می‌توان جلوه‌ای اثیری ایجاد کرد. در سازهای دوزبانه‌ای مثل ابوآ اجرای آن بسیار دشوار است.
(یا: زبان‌لرزه) در موسیقی شگردی که بیشتر در نواختن سازهای بادیِ چوبی و برنجی به کار می‌رود و در آن نوازنده هنگام نواختن، حرف «ر» را با زبان غلت می‌دهد و آوایی تحریر(لرزه)دار با ساز خود ایجاد می‌کند. جزئی از بخش اول این اصطلاح (Flute/ فلوت) نیز  بر استفاده‌اش در سازهای بادی اشاره دارد. این تکنیک همچنان که گفته شد بخصوص در فلوت مؤثر است و به کمک آن می‌توان جلوه‌ای اثیری ایجاد کرد. در سازهای دوزبانه‌ای مثل ابوآ اجرای آن بسیار دشوار است و گاه باعث تولید صدایی کابوس‌وار می‌شود.

نسخهٔ ‏۳۱ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۵۷

تحریر زبانی (Flutter-tonguing)

(یا: زبان‌لرزه) در موسیقی شگردی که بیشتر در نواختن سازهای بادیِ چوبی و برنجی به کار می‌رود و در آن نوازنده هنگام نواختن، حرف «ر» را با زبان غلت می‌دهد و آوایی تحریر(لرزه)دار با ساز خود ایجاد می‌کند. جزئی از بخش اول این اصطلاح (Flute/ فلوت) نیز بر استفاده‌اش در سازهای بادی اشاره دارد. این تکنیک همچنان که گفته شد بخصوص در فلوت مؤثر است و به کمک آن می‌توان جلوه‌ای اثیری ایجاد کرد. در سازهای دوزبانه‌ای مثل ابوآ اجرای آن بسیار دشوار است و گاه باعث تولید صدایی کابوس‌وار می‌شود.