کامبیز گنجه ای: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۹: خط ۲۹:




نوازنده‌ی ایرانی تنبک. پس از آشنایی مقدماتی با موسیقی نزد پدرش، [[داوود گنجه ای|داوود گنجه‌ای]]، ابتدا نزد [[محمود فرهمندبافی|محمود فرهمندبافى]] و بعد [[ناصر فرهنگ فر|ناصر فرهنگ‌‏فر]] تعلیم تنبک‌نوازی گرفت. گنجه‌ای از سال 1366 به عنوان مربى تنبک در مركز حفظ و اشاعه‌ی موسیقى سنتى ایران (وابسته به صدا و سیما) مشغول كار شده است. او علاوه بر تنبک با نواختن دف نیز آشنایی کامل دارد.  
نوازنده‌ی ایرانی تنبک. پس از آشنایی مقدماتی با موسیقی نزد پدرش، [[داوود گنجه ای|داوود گنجه‌ای]]، ابتدا نزد [[محمود فرهمندبافی|محمود فرهمندبافى]] و بعد [[ناصر فرهنگ فر|ناصر فرهنگ‌‏فر]] تعلیم تنبک‌نوازی گرفت. گنجه‌ای از سال 1366 به عنوان مربى تنبک در مركز حفظ و اشاعه‌ی موسیقى سنتى ایران (وابسته به صدا و سیما) مشغول كار شده است. او علاوه بر تنبک با نواختن [[دف]] نیز آشنایی کامل دارد.  


گنجه‌ای مقارن با استخدامش در مرکز حفظ و اشاعه، با گروه مولانا (به سرپرستی محمدجلیل عندلیبی) هم به همکاری پرداخته و همراه این گروه در ژاپن کنسرت برگزار کرده است. از فعالیت‌های دیگر او باید به اجراهای رادیویی و تلویزیونی، همکاری با گروه‌های سماع (به سرپرستی [[رضا شفیعیان]]) و صبا (به سرپرستی حسین فرهادپور و خوانندگی [[مختاباد، سید عبدالحسین (ساری ۱۳۴۵ش)|عبدالحسین مختاباد]]) و تدریس خصوصی تنبک اشاره کرد. وی طی سال‌های 1366 تا 1370 در کنسرت‌ها و آلبوم‌های زیادی به عنوان نوازنده‌ی دف حضور داشته، اما بعد از آن تمامی فعالیتش روی ساز تنبک متمرکز شده است. او آلبوم ''دست‌افشان'' را که تلفیقی است از تنبک، نقاره و گارمون با همراهی نقاره‌ی وحید اسداللهی، بر پایه‌ی بداهه‌نوازی منتشر کرده و آلبوم ''نغمه‌کوبان'' را به سرپرستی خودش و با همراهی کمانچه‌ی [[اردشیر کامکار]] و گروهی از نوازندگان حرفه‌ای سازهای کوبه‌ای و سازهای دیگری چون تار.  
گنجه‌ای مقارن با استخدامش در مرکز حفظ و اشاعه، با گروه مولانا (به سرپرستی [[محمدجلیل عندلیبی]]) هم به همکاری پرداخته و همراه این گروه در [[ژاپن]] کنسرت برگزار کرده است. از فعالیت‌های دیگر او باید به اجراهای رادیویی و تلویزیونی، همکاری با گروه‌های سماع (به سرپرستی [[رضا شفیعیان]]) و صبا (به سرپرستی [[فرهادپور، حسین (تهران ۱۳۱۷ـ ۱۳۸۲ش)|حسین فرهادپور]] و خوانندگی [[مختاباد، سید عبدالحسین (ساری ۱۳۴۵ش)|عبدالحسین مختاباد]]) و تدریس خصوصی تنبک اشاره کرد. وی طی سال‌های 1366 تا 1370 در کنسرت‌ها و آلبوم‌های زیادی به عنوان نوازنده‌ی دف حضور داشته، اما بعد از آن تمامی فعالیتش روی ساز تنبک متمرکز شده است. او آلبوم ''دست‌افشان'' را که تلفیقی است از تنبک، [[نقاره]] و [[گارمون]] با همراهی نقاره‌ی وحید اسداللهی، بر پایه‌ی بداهه‌نوازی منتشر کرده و آلبوم ''نغمه‌کوبان'' را به سرپرستی خودش و با همراهی [[کمانچه|کمانچه‌]]<nowiki/>ی [[اردشیر کامکار]] و گروهی از نوازندگان حرفه‌ای سازهای کوبه‌ای و سازهای دیگری چون تار.  


از آلبوم‌های آهنگ‌سازان دیگر که گنجه‌ای به عنوان نوازنده در آنها مشارکت داشته به این موارد می‌توان اشاره کرد: ''تمنای وصال، بوی گل، نسیم وصل، ناشکیبا، شوق دوست، فستیوال جاده‌ی ابریشم، نیلوفرانه، یاد استاد، زیباترین، ناز نگاه، دونوازی کمانچه و تنبک'' (به همراه [[سعید فرج پوری|سعید فرج‌پوری]])، ''شکوفه در شکوفه، سفر عشق، هزار آوا، دیار مهر و زهی عشق.''
از آلبوم‌های آهنگ‌سازان دیگر که گنجه‌ای به عنوان نوازنده در آنها مشارکت داشته به این موارد می‌توان اشاره کرد: ''تمنای وصال، بوی گل، نسیم وصل، ناشکیبا، شوق دوست، فستیوال جاده‌ی ابریشم، نیلوفرانه، یاد استاد، زیباترین، ناز نگاه، دونوازی کمانچه و تنبک'' (به همراه [[سعید فرج پوری|سعید فرج‌پوری]])، ''شکوفه در شکوفه، سفر عشق، هزار آوا، دیار مهر و زهی عشق.''

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ مارس ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۴۵

کامبیز گنجه‌ای
زادروز شهر رى 15 خرداد 1347ش
ملیت ایرانی
شغل و تخصص اصلی نوازنده‌ی تنبک
سبک سنتی
آثار دست‌افشان؛ نغمه‌کوبان
گروه مقاله موسیقی
خویشاوندان سرشناس داوود گنجه‌ای (پدر)
کامبیز گنجه‌ای
کامبیز گنجه‌ای

كامبیز گنجه‌‏اى (شهر رى 15 خرداد 1347ش- )


نوازنده‌ی ایرانی تنبک. پس از آشنایی مقدماتی با موسیقی نزد پدرش، داوود گنجه‌ای، ابتدا نزد محمود فرهمندبافى و بعد ناصر فرهنگ‌‏فر تعلیم تنبک‌نوازی گرفت. گنجه‌ای از سال 1366 به عنوان مربى تنبک در مركز حفظ و اشاعه‌ی موسیقى سنتى ایران (وابسته به صدا و سیما) مشغول كار شده است. او علاوه بر تنبک با نواختن دف نیز آشنایی کامل دارد.

گنجه‌ای مقارن با استخدامش در مرکز حفظ و اشاعه، با گروه مولانا (به سرپرستی محمدجلیل عندلیبی) هم به همکاری پرداخته و همراه این گروه در ژاپن کنسرت برگزار کرده است. از فعالیت‌های دیگر او باید به اجراهای رادیویی و تلویزیونی، همکاری با گروه‌های سماع (به سرپرستی رضا شفیعیان) و صبا (به سرپرستی حسین فرهادپور و خوانندگی عبدالحسین مختاباد) و تدریس خصوصی تنبک اشاره کرد. وی طی سال‌های 1366 تا 1370 در کنسرت‌ها و آلبوم‌های زیادی به عنوان نوازنده‌ی دف حضور داشته، اما بعد از آن تمامی فعالیتش روی ساز تنبک متمرکز شده است. او آلبوم دست‌افشان را که تلفیقی است از تنبک، نقاره و گارمون با همراهی نقاره‌ی وحید اسداللهی، بر پایه‌ی بداهه‌نوازی منتشر کرده و آلبوم نغمه‌کوبان را به سرپرستی خودش و با همراهی کمانچه‌ی اردشیر کامکار و گروهی از نوازندگان حرفه‌ای سازهای کوبه‌ای و سازهای دیگری چون تار.

از آلبوم‌های آهنگ‌سازان دیگر که گنجه‌ای به عنوان نوازنده در آنها مشارکت داشته به این موارد می‌توان اشاره کرد: تمنای وصال، بوی گل، نسیم وصل، ناشکیبا، شوق دوست، فستیوال جاده‌ی ابریشم، نیلوفرانه، یاد استاد، زیباترین، ناز نگاه، دونوازی کمانچه و تنبک (به همراه سعید فرج‌پوریشکوفه در شکوفه، سفر عشق، هزار آوا، دیار مهر و زهی عشق.