جواهری، غلامحسین: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
جز (Mohammadi3 صفحهٔ جواهری، غلامحسین (۱۳۰۳ش) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به جواهری، غلامحسین منتقل کرد)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


غلامحسین جواهری (قم ۱۳۰۳ش- ؟)<br>
[[پرونده: 16122500.jpg | بندانگشتی|غلامحسین جواهری|جایگزین=|249x249پیکسل]]غلامحسین جواهری (قم ۱۳۰۳ش- ؟)<br><p>(تخلص: وجدی) شاعر ایرانی. تحصیلات ابتدایى و متوسطه را در تهران به پایان برد اما به خاطر درگذشت پدرش، از ادامۀ تحصیل بازماند و به امر تجارت و کشاورزى روى آورد سپس به تدریس پرداخت. او با نام مستعار «خروس بى‌محل» نیز با نشریۀ فکاهى [[توفیق (هفته‌نامۀ اجتماعی)|توفیق]] همکارى مى‌کرد. در شعر به‌شیوۀ سنتی گرایش دارد. ''دیدار'' (تهران، ۱۳۶۹ش) دفتری از سروده‌های اوست. در برخی از انجمن‌های ادبی شرکت داشته است و عمدۀ علایق شعری‌اش غزل است. وی دیوان شاعرانی چون [[قصاب کاشانی، سعید (قرن ۱۲ق)|قصاب کاشانی]]، [[نظیری نیشابوری، محمدحسین ( ـ۱۰۲۱/۱۰۲۳ق)|نظیری نیشابوری]] و [[عرفی شیرازی، محمد (شیراز ۹۶۳ـ لاهور ۹۹۹ق)|عرفی شیرازی]] را تصحیح کرده که چاپ شده‌اند.</p>جواهری درگذشته است، اما از زمان مرگ وی اطلاعی نداریم.
[[پرونده: 16122500.jpg | بندانگشتی|غلامحسین جواهری|جایگزین=|249x249پیکسل]]<p>(تخلص: وجدی) شاعر ایرانی. تحصیلات ابتدایى و متوسطه را در تهران به پایان برد اما به خاطر درگذشت پدرش، از ادامۀ تحصیل بازماند و به امر تجارت و کشاورزى روى آورد سپس به تدریس پرداخت. او با نام مستعار «خروس بى‌محل» نیز با نشریۀ فکاهى [[توفیق (هفته‌نامۀ اجتماعی)|توفیق]] همکارى مى‌کرد. در شعر به‌شیوۀ سنتی گرایش دارد. ''دیدار'' (تهران، ۱۳۶۹) دفتری از سروده‌های اوست. در برخی از انجمن‌های ادبی شرکت داشته است و عمدۀ علایق شعری‌اش غزل است. وی دیوان شاعرانی چون [[قصاب کاشانی، سعید (قرن ۱۲ق)|قصاب کاشانی]]، [[نظیری نیشابوری، محمدحسین ( ـ۱۰۲۱/۱۰۲۳ق)|نظیری نیشابوری]] و [[عرفی شیرازی، محمد (شیراز ۹۶۳ـ لاهور ۹۹۹ق)|عرفی شیرازی]] را تصحیح کرده که چاپ شده‌اند.</p><p>جواهری درگذشته است، اما از زمان مرگ وی اطلاعی نداریم.</p>
<br><!--16122500-->
----
----
<br><!--16122500-->
[[رده:ادبیات فارسی]]
[[رده:ادبیات فارسی]]
[[رده:ادبیات معاصر - اشخاص]]
[[رده:ادبیات معاصر - اشخاص]]

نسخهٔ ‏۲۹ اوت ۲۰۲۵، ساعت ۱۸:۵۱

غلامحسین جواهری

غلامحسین جواهری (قم ۱۳۰۳ش- ؟)

(تخلص: وجدی) شاعر ایرانی. تحصیلات ابتدایى و متوسطه را در تهران به پایان برد اما به خاطر درگذشت پدرش، از ادامۀ تحصیل بازماند و به امر تجارت و کشاورزى روى آورد سپس به تدریس پرداخت. او با نام مستعار «خروس بى‌محل» نیز با نشریۀ فکاهى توفیق همکارى مى‌کرد. در شعر به‌شیوۀ سنتی گرایش دارد. دیدار (تهران، ۱۳۶۹ش) دفتری از سروده‌های اوست. در برخی از انجمن‌های ادبی شرکت داشته است و عمدۀ علایق شعری‌اش غزل است. وی دیوان شاعرانی چون قصاب کاشانی، نظیری نیشابوری و عرفی شیرازی را تصحیح کرده که چاپ شده‌اند.

جواهری درگذشته است، اما از زمان مرگ وی اطلاعی نداریم.