آرلینگتون (ویرجینیا): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:


آرْلینگْتون (ویرجینیا)(Arlington)<br/> [[File:10094700-1.jpg|thumb|آرْلينگْتون]][[File:10094700.jpg|thumb|آرْلينگْتون]]بخشی در ایالت<ref>state</ref>ویرجینیا<ref>Virginia</ref>&nbsp;و از حومه<ref>suburb</ref>های واشینگتن دی‌سی<ref>Washington DC</ref>، مقابل رود پوتومک<ref>Potomac River</ref>، با ۶۷ کیلومتر مربع مساحت و ۱۷۵هزار نفر جمعیت (۱۹۹۴). منطقه‌ای است پرجمعیت، با آسمان‌خراش‌های مدرن و صنایع سبک شامل تولید وسایل برقی، ابزار علمی، ماشین‌آلات. در ۱۷۸۹، ایالت ویرجینیا این بخش را به بخش کلمبیا<ref>District of Columbia</ref>&nbsp;واگذار کرد، ولی در ۱۸۴۶ دوباره‌ آن را به ویرجینیا بازگرداند. حدود بیست درصد از این بخش در تملّک دولت فدرال است و مکان‌های مهم آن عبارت‌اند از گورستان ملی آرلینگتون<ref>Arlington National Cemetery</ref>، فرودگاه ملی واشینگتن<ref>Washington National Airport</ref>، فورت مایر<ref>Fort Myer</ref>، و پنتاگون<ref>Pentagon</ref>. گورستان مزبور مدفن کشته‌شدگان جنگ‌های امریکا است. در ۱۸۴۶، در جنگ داخلی امریکا، از این محوطه نخست به‌منزلۀ گورستان نظامی استفاده می‌کردند. جان اف کندی<ref>John F Kennedy</ref>، رئیس‌جمهور امریکا، و برادرش، رابرت کندی<ref>Robert Kennedy</ref>، در این محل دفن شده‌اند، و آرامگاه سرباز گمنام<ref>Unknown Soldier</ref>&nbsp;نیز در این‌جا قرار دارد. در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، ساختمان وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) در این محل هدف حملات تروریستی قرار گرفت.
آرْلینگْتون (ویرجینیا)(Arlington)<br/> [[File:10094700-1.jpg|thumb|آرْلينگْتون]][[File:10094700.jpg|thumb|آرْلينگْتون]]بخشی در ایالت<ref>state</ref> [[ویرجینیا]]<ref>Virginia</ref> و از [[حومه شهر|حومه]]<ref>suburb</ref>های [[واشینگتن دی سی|واشینگتن دی‌سی]]<ref>Washington DC</ref>، مقابل رود [[پوتومک]]<ref>Potomac River</ref>، با ۶۷ کیلومتر مربع مساحت و ۱۷۵هزار نفر جمعیت (۱۹۹۴م). منطقه‌ای است پرجمعیت، با آسمان‌خراش‌های مدرن و صنایع سبک شامل تولید وسایل برقی، ابزار علمی، ماشین‌آلات. در ۱۷۸۹م، ایالت ویرجینیا این بخش را به بخش [[کلمبیا]]<ref>District of Columbia</ref> واگذار کرد، ولی در ۱۸۴۶م دوباره‌ آن را به ویرجینیا بازگرداند. حدود بیست درصد از این بخش در تملّک دولت فدرال است و مکان‌های مهم آن عبارت‌اند از گورستان ملی آرلینگتون<ref>Arlington National Cemetery</ref>، فرودگاه ملی [[واشینگتن (امریکا)|واشینگتن]]<ref>Washington National Airport</ref>، فورت مایر<ref>Fort Myer</ref>، و [[پنتاگون]]<ref>Pentagon</ref>. گورستان مزبور مدفن کشته‌شدگان جنگ‌های امریکا است. در ۱۸۴۶م، در [[جنگ داخلی امریکا]]، از این محوطه نخست به منزلۀ گورستان نظامی استفاده می‌کردند. [[کندی، جان فیتز جرالد (۱۹۱۷ـ۱۹۶۳)|جان اف کندی]]<ref>John F Kennedy</ref>، رئیس‌جمهور امریکا، و برادرش، [[کندی، رابرت (۱۹۲۵ـ ۱۹۶۸)|رابرت کندی]]<ref>Robert Kennedy</ref>، در این محل دفن شده‌اند، و آرامگاه سرباز گمنام<ref>Unknown Soldier</ref> نیز در این‌جا قرار دارد. در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱م، ساختمان وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) در این محل هدف حملات تروریستی قرار گرفت.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۸ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۹:۲۰

آرْلینگْتون (ویرجینیا)(Arlington)

آرْلينگْتون
آرْلينگْتون

بخشی در ایالت[۱] ویرجینیا[۲] و از حومه[۳]های واشینگتن دی‌سی[۴]، مقابل رود پوتومک[۵]، با ۶۷ کیلومتر مربع مساحت و ۱۷۵هزار نفر جمعیت (۱۹۹۴م). منطقه‌ای است پرجمعیت، با آسمان‌خراش‌های مدرن و صنایع سبک شامل تولید وسایل برقی، ابزار علمی، ماشین‌آلات. در ۱۷۸۹م، ایالت ویرجینیا این بخش را به بخش کلمبیا[۶] واگذار کرد، ولی در ۱۸۴۶م دوباره‌ آن را به ویرجینیا بازگرداند. حدود بیست درصد از این بخش در تملّک دولت فدرال است و مکان‌های مهم آن عبارت‌اند از گورستان ملی آرلینگتون[۷]، فرودگاه ملی واشینگتن[۸]، فورت مایر[۹]، و پنتاگون[۱۰]. گورستان مزبور مدفن کشته‌شدگان جنگ‌های امریکا است. در ۱۸۴۶م، در جنگ داخلی امریکا، از این محوطه نخست به منزلۀ گورستان نظامی استفاده می‌کردند. جان اف کندی[۱۱]، رئیس‌جمهور امریکا، و برادرش، رابرت کندی[۱۲]، در این محل دفن شده‌اند، و آرامگاه سرباز گمنام[۱۳] نیز در این‌جا قرار دارد. در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱م، ساختمان وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) در این محل هدف حملات تروریستی قرار گرفت.

 


  1. state
  2. Virginia
  3. suburb
  4. Washington DC
  5. Potomac River
  6. District of Columbia
  7. Arlington National Cemetery
  8. Washington National Airport
  9. Fort Myer
  10. Pentagon
  11. John F Kennedy
  12. Robert Kennedy
  13. Unknown Soldier