آینه سکندر: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
جز (Added English title to display title and first line)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
Ayine Sekandar (magazine)
آینۀ سِکَندر  Ayine Sekandar (magazine)


آینۀ سِکَندر <br>هفته‌نامه‌ای خبری به فارسی. این نشریه از ۱۸۳۱ تا ۱۸۴۱، به همت مولوی سراج احمد لکنویی در هند منتشر می‌شد. ''آینۀ سکندر'' که دوشنبه‌ها منتشر می‌شد، گرایش مذهبی داشت. شعار روزنامه بیتی دست‌کاری‌شده از حافظ بود: «آینۀ سکندر جام‌جم [می] است بنگر...» و در آخر هفته‌نامه این بیت چاپ می‌شد: «آینۀ سکندر قلب صفادلان است ـ عکس وقایع از وی روشن جهان جان است». در مواردی هم به ادبیات می‌پرداخت و اشعاری از غالب دهلوی را چاپ می‌کرد. <br><!--10286100-->
<br>هفته‌نامه‌ای خبری به فارسی. این نشریه از ۱۸۳۱ تا ۱۸۴۱، به همت مولوی سراج احمد لکنویی در هند منتشر می‌شد. ''آینۀ سکندر'' که دوشنبه‌ها منتشر می‌شد، گرایش مذهبی داشت. شعار روزنامه بیتی دست‌کاری‌شده از حافظ بود: «آینۀ سکندر جام‌جم [می] است بنگر...» و در آخر هفته‌نامه این بیت چاپ می‌شد: «آینۀ سکندر قلب صفادلان است ـ عکس وقایع از وی روشن جهان جان است». در مواردی هم به ادبیات می‌پرداخت و اشعاری از غالب دهلوی را چاپ می‌کرد.  
----
 
 
 
<br><!--10286100-->
[[رده:رسانه ها و ارتباطات]]
[[رده:رسانه ها و ارتباطات]]
[[رده:رسانه های نوشتاری غیرایران]]
[[رده:رسانه های نوشتاری غیرایران]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ سپتامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۰۵

آینۀ سِکَندر Ayine Sekandar (magazine)


هفته‌نامه‌ای خبری به فارسی. این نشریه از ۱۸۳۱ تا ۱۸۴۱، به همت مولوی سراج احمد لکنویی در هند منتشر می‌شد. آینۀ سکندر که دوشنبه‌ها منتشر می‌شد، گرایش مذهبی داشت. شعار روزنامه بیتی دست‌کاری‌شده از حافظ بود: «آینۀ سکندر جام‌جم [می] است بنگر...» و در آخر هفته‌نامه این بیت چاپ می‌شد: «آینۀ سکندر قلب صفادلان است ـ عکس وقایع از وی روشن جهان جان است». در مواردی هم به ادبیات می‌پرداخت و اشعاری از غالب دهلوی را چاپ می‌کرد.