مندوسا، شهر: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۴: خط ۴:
[[File:38428800.jpg|thumb|نمايي از شهر مندوسا]]
[[File:38428800.jpg|thumb|نمايي از شهر مندوسا]]


مرکز بخش فدرال مندوسا، در غرب آرژانتین، واقع در دامنۀ کوه‌های آند<ref>Andes</ref>. در ارتفاع ۷۶۰متری از سطح دریا واقع شده است. جمعیت آن ۹۸۸,۶۰۰ نفر است (۲۰۰۳). دانشگاه معتبری دارد و به‌سبب وجود میدان‌های نفتی در نزدیکی آن به یک پایگاه صنعتی روبه رشد تبدیل شده است. گارسی اورتادو دِ مندوسا<ref>Garcí Hurtado de Mendoza</ref> در ۱۵۶۱ آن را روی ویرانه‌های قلعه‌ای از دوران اینکا<ref>Inca</ref> بنا کرد و نام خود را بر آن نهاد. این شهر به‌سبب قرار‌گرفتن در نزدیکی راه‌آهن سراسری آند<ref>Trans-Andean Railway</ref> توسعه یافته است؛ یعنی جایی که خطوط آهن آرژانتین و شیلی به یکدیگر وصل می‌شوند.
مرکز بخش فدرال مندوسا، در غرب [[آرژانتین]]، واقع در دامنۀ [[آند، کوه های|کوه‌های آند]]<ref>Andes</ref>. در ارتفاع ۷۶۰متری از سطح دریا واقع شده است. جمعیت آن ۹۸۸,۶۰۰ نفر است (۲۰۰۳). دانشگاه معتبری دارد و به‌سبب وجود میدان‌های نفتی در نزدیکی آن به یک پایگاه صنعتی روبه رشد تبدیل شده است. گارسی اورتادو دِ مندوسا<ref>Garcí Hurtado de Mendoza</ref> در ۱۵۶۱ آن را روی ویرانه‌های قلعه‌ای از دوران [[اینکا، تمدن|اینکا]]<ref>Inca</ref> بنا کرد و نام خود را بر آن نهاد. این شهر به‌سبب قرار‌گرفتن در نزدیکی راه‌آهن سراسری آند<ref>Trans-Andean Railway</ref> توسعه یافته است؛ یعنی جایی که خطوط آهن آرژانتین و [[شیلی]] به یکدیگر وصل می‌شوند.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۵:۲۰

مِنْدوسا، شهر (Mendoza)

نمايي از شهر مندوسا

مرکز بخش فدرال مندوسا، در غرب آرژانتین، واقع در دامنۀ کوه‌های آند[۱]. در ارتفاع ۷۶۰متری از سطح دریا واقع شده است. جمعیت آن ۹۸۸,۶۰۰ نفر است (۲۰۰۳). دانشگاه معتبری دارد و به‌سبب وجود میدان‌های نفتی در نزدیکی آن به یک پایگاه صنعتی روبه رشد تبدیل شده است. گارسی اورتادو دِ مندوسا[۲] در ۱۵۶۱ آن را روی ویرانه‌های قلعه‌ای از دوران اینکا[۳] بنا کرد و نام خود را بر آن نهاد. این شهر به‌سبب قرار‌گرفتن در نزدیکی راه‌آهن سراسری آند[۴] توسعه یافته است؛ یعنی جایی که خطوط آهن آرژانتین و شیلی به یکدیگر وصل می‌شوند.

 


  1. Andes
  2. Garcí Hurtado de Mendoza
  3. Inca
  4. Trans-Andean Railway