اسرار الصلوة: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(جایگزینی متن - '\\1' به '<!--1')
 
جز (Mohammadi3 صفحهٔ اسرار الصلوه (فارسی) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به اسرار الصلوة منتقل کرد)
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


اَسرارُ‌الصَّلوة (۲)<br>
اَسرارُ‌الصَّلوة<br>(یا: ''التنبیهات العلیـّة علی وظائف الصلوة القلبیـّة'') تألیف [[شهید ثانی، زین الدین (جبع ۹۱۱ـ قسطنطنیه ۹۶۶ق)|شهید ثانی]]، در ۹۵۱ق، کتابی به عربی در فقه [[امامیه]]. مؤلف دربارۀ نماز سه کتاب نوشته که در هر کدام به وجهی از نماز، از منظر فقهی نظر دارد: ۱. ''الفیه'' که به بیان و بررسی واجبات در نمازهای یومیّة، اختصاص دارد؛ ۲. ''النفلیة'' که به مستحبات در آن نمازها می‌پردازد؛ ۳. ''التنبیهات'' یا ''اسرارالصلوة''، که به بیان اسرار و آداب نمازهای یومیه اختصاص دارد. این اثر را علی‌اکبر قزوینی به فارسی ترجمه کرده است (۱۲۵۴). از شروح التنبیهات می‌توان از ''جامع‌الخیرات'' نوشتۀ محمدعلی آرانی نام برد. این اثر بارها در ایران به چاپ رسیده است. ازجملۀ آن‌ها می‌توان به چاپ آن با حواشی و تعلیقات عبدالرسول فیروزکوهی اشاره کرد (۱۳۰۵).<br><!--11293400-->
(یا: ''التنبیهات العلیـّة علی وظائف الصلوة القلبیـّة'') تألیف شهید ثانی، در ۹۵۱ق، کتابی به عربی در فقه امامیه. مؤلف دربارۀ نماز سه کتاب نوشته که در هر کدام به وجهی از نماز، از منظر فقهی نظر دارد: ۱. ''الفیه'' که به بیان و بررسی واجبات در نمازهای یومیّة، اختصاص دارد؛ ۲. ''النفلیة'' که به مستحبات در آن نمازها می‌پردازد؛ ۳. ''التنبیهات'' یا ''اسرارالصلوة''، که به بیان اسرار و آداب نمازهای یومیه اختصاص دارد. این اثر را علی‌اکبر قزوینی به فارسی ترجمه کرده است (۱۲۵۴). از شروح التنبیهات می‌توان از ''جامع‌الخیرات'' نوشتۀ محمدعلی آرانی نام برد. این اثر بارها در ایران به‌چاپ رسیده است. ازجملۀ آن‌ها می‌توان به‌چاپ آن با حواشی و تعلیقات عبدالرسول فیروزکوهی اشاره کرد (۱۳۰۵).
<br><!--11293400-->
[[رده:دین اسلام]]
[[رده:دین اسلام]]
[[رده:فقه و اصول و احکام]]
[[رده:فقه و اصول و احکام]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۴ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۴۵

اَسرارُ‌الصَّلوة
(یا: التنبیهات العلیـّة علی وظائف الصلوة القلبیـّة) تألیف شهید ثانی، در ۹۵۱ق، کتابی به عربی در فقه امامیه. مؤلف دربارۀ نماز سه کتاب نوشته که در هر کدام به وجهی از نماز، از منظر فقهی نظر دارد: ۱. الفیه که به بیان و بررسی واجبات در نمازهای یومیّة، اختصاص دارد؛ ۲. النفلیة که به مستحبات در آن نمازها می‌پردازد؛ ۳. التنبیهات یا اسرارالصلوة، که به بیان اسرار و آداب نمازهای یومیه اختصاص دارد. این اثر را علی‌اکبر قزوینی به فارسی ترجمه کرده است (۱۲۵۴). از شروح التنبیهات می‌توان از جامع‌الخیرات نوشتۀ محمدعلی آرانی نام برد. این اثر بارها در ایران به چاپ رسیده است. ازجملۀ آن‌ها می‌توان به چاپ آن با حواشی و تعلیقات عبدالرسول فیروزکوهی اشاره کرد (۱۳۰۵).