بیصدا فریاد کن (تلویزیون)
مجموعۀ تلویزیونی به کارگردانی، نویسندگی و تهیهکنندگی مهدی فخیمزاده، در گونۀ پلیسی- حادثهای. بیصدا فریاد کن محصول سال ۱۳۸۶ شبکۀ دو سیماست که در ۱۵ قسمت به نمایش درآمد. فخیمزاده در نوشتن فیلمنامۀ این مجموعه به عنصر تصادف وابستگی زیادی داشته، به شکلی که بسیاری از وقایع به صورت اتفاقی رخ میدهند. این مساله به باورپذیری داستان سریال و پیامی که میخواهد منتقل کند لطمه وارد کرده است. با این وجود برخی از منتقدین در مجموع بیصدا فریاد کن را اثر قابل قبولی دانستهاند. این مجموعه، سال 1398 از شبکۀ آی فیلم بازپخش شده است.
خلاصۀ داستان
داستان سریال بیصدا فریاد کن از مرگِ سریالیِ دوازده نفر در یک ماه، در اثر استفاده از قرصهای روانگردان اکستازی شروع میشود. دکتر لیلا افخمی که افسر پلیس نیز هست در گزارش خود به مافوقش سرهنگ باقری عنوان میکند که به نظر او این نوعِ قرص در داخل ساخته شده و تولیدکنندهاش به دلیل ناآشنایی با ترکیب قرصهای وارداتی، مواد سمی را به ترکیب آن اضافه کرده که سبب مرگ سریع مصرفکنندگانش میشود. سرهنگ، خودِ دکتر افخمی را مسئول رسیدگی به این پرونده میکند. افخمی پیشنهاد میدهد که قاچاقچیان کهنهکار مورد تعقیب و مراقبت قرار بگیرند. این قاچاقچیان که خود نگران توزیع این مواد کشنده و از بین رفتن بازارشان شدهاند با یکدیگر جلسهای را برگزار میکنند. در جلسه فردی به نام چنگیز تورانی نیز حضور دارد که در اواسط جلسه با تماس دامادش که دخترش را مورد ضرب و شتم قرار داده، جمع را ترک میکند. داماد تورانی به وی میگوید که قرصهای کشنده از آزمایشگاه او خارج شده و وی را تهدید میکند که در صورت شریک نکردنش، این موضوع را با پلیس و بقیۀ قاچاقچیان در میان میگذارد. در همین حین پلیس نیز در تعقیب تورانی و برادرش است.
برخی از بازیگران و عوامل تولید
مدیر فیلمبرداری: ناصر کاووسی
تدوینگر: حمیدرضا قربانی
آهنگساز: کارن همایونفر
صداگذاری و ترکیب صدا: مهدی صادقی
طراح چهرهپردازی: مهدیه اعرابی
طراح صحنه و لباس: مجید شهبازی
سرپرست طراحی و اجرای جلوههای ویژه: عظیم محمدی
بازیگران: مهدی فخیمزاده، سارا خوئینیها، محمد صادقی، فرهاد قائمیان، فریبا کوثری، لیلا برخورداری، اردشیر تفتی، کامران تفتی، بهارک صالحنیا، انوشیروان فاطمی