بریل، آبراهام (۱۸۷۴ـ۱۹۴۸)

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
نسخهٔ تاریخ ‏۲۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۱، ساعت ۱۰:۴۱ توسط Shahraabi (بحث | مشارکت‌ها)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
آبراهام بریل Abraham Brill
زادروز کانیچوگای اتریش ۱۸۷۴م
درگذشت نیویورک ۱۹۴۸م
ملیت امریکایی زادۀ اتریش
تحصیلات و محل تحصیل مدرک دکترای کالج پزشکان و جراحان دانشگاه کلمبیا در 1904
شغل و تخصص اصلی روان‌پزشک
شغل و تخصص های دیگر مدرس دانشگاه‌های نیویورک و کلمبیا، و دورۀ دکترای دانشکدۀ پزشکی نیویورک -
فعالیت‌های مهم موسس انجمن (یا مؤسسه) روانکاوی نیویورک در 1911- کمک به تأسیس انجمن روان‌کاوی امریکا
پست تخصصی مشاور روان‌پزشکی بیمارستان بِلوو- انجمن روان‌شناسی امریکا
جوایز و افتخارات از مفسران اصلی روان‌شناسی فروید و نخستین مترجم آثار عمدۀ او و یونگ به زبان انگلیسی- نخستین روان‌كاو عملی در امریكا

بریل، آبراهام (۱۸۷۴ـ۱۹۴۸)(Brill, Abraham)

(با نام کامل:آبراهام آردن بریل[۱]) روان‌پزشک امریکایی زادۀ اتریش. تقریباً کل دوران بزرگسالیِ خود را در ایالات متحده گذراند. در کانیچوگا[۲]ی اتریش، در لهستان کنونی، به‌دنیا آمد. در 15 سالگی تنها و بی‌پول به ایالات متحده رسید. او به طور مداوم برای تأمین هزینه‌های تحصیل خود کار می‌کرد. در ۱۹۰۱ از دانشگاه نیویورک فارغ‌التحصیل شد. در 1904 مدرک دکترای کالج پزشکان و جراحان دانشگاه کلمبیا[۳] را دریافت کرد. بریل 4 سال بعد را در بیمارستان مرکزی ایزلیپ[۴] در لانگ آیلند[۵] مشغول به کار بود. ارنست جونز[۶] ضمن تحسین او اظهار کرد: "شاید او را الماس خشن می‌نامیدند، اما در هر صورت در خصوص الماس بودن او تردیدی وجود نداشت". در ۱۹۰۷ به‌همراه کارل گوستاو یونگ[۷]، روان‌شناس سوئیسی، از بیماران درمانگاه روان‌پزشکی زوریخ آزمون‌هایی گرفتند که نظریه‌های زیگموند فروید[۸] را تأیید کرد. بریل از مفسران اصلی روان‌شناسی فروید و نخستین مترجم آثار عمدۀ او و یونگ به زبان انگلیسی بود، و با این کار روان‌کاوی را در ایالات متحدۀ امریکا رواج داد. او در دانشگاه‌های نیویورک و کلمبیا، و دورۀ دکترای دانشکدۀ پزشکی نیویورک تدریس ‌کرد و مشاور روان‌پزشکی بیمارستان بِلوو[۹] بود. آبراهام بریل پس از انجام کارهای تحقیقاتی با اویگن بلویلر[۱۰] در زوریخ[۱۱]، سوئیس[۱۲]، با فروید ملاقات کرد، و از آن زمان تا زمان مرگ فروید در 1939، مکاتبات خود را با او حفظ کرد. در 1908 به ایالات متحده بازگشت و به یکی از اولین و فعال‌ترین نمایندگان روان‌کاوی تبدیل شد و نخستین کسی بود که بیشتر آثار مهم فروید و همچنین کتاب‌های یونگ را به انگلیسی ترجمه کرد.

در 1911 او انجمن (یا مؤسسه) روانکاوی نیویورک[۱۳] را تأسیس کرد و بعدها به تأسیس انجمن روان‌کاوی امریکا[۱۴] کمک کرد. کتابخانۀ مؤسسه روان‌کاوی نیویورک به افتخار وی نام‌گذاری شده است. به عنوان روان‌پزشک[۱۵] در سیستم بیمارستان روانی ایالتی نیویورک[۱۶] در بیمارستان مرکزی ایزلیپ تحت سرپرستی و آموزش آدولف مایر[۱۷] و آگوست هوخ[۱۸] فعالیت داشت. از 1902 تا 1907، به اروپا سفر کرد. او ابتدا به پاریس[۱۹] و سپس به پیشنهاد فردریک پیترسون[۲۰] به زوریخ رفت. آن‌جا دربارۀ علوم جدید روان‌کاوی فروید، از کارمندان کلینیک روان‌پزشکی بورگولزی[۲۱] (که شامل اوژن بویلر[۲۲] و کارل یونگ بود) مطالبی آموخت. او یک سال بعد به آمریکا بازگشت و به عنوان دستیار پزشک بیماری روانی، بیمارستان بلویو[۲۳] ، پذیرفته شد و تا 1911 در آن سمت بود. در 1909 در کنفرانس دانشگاه کلارک[۲۴] شرکت کرد. او نخستین روان‌كاو عملی در آمریكا شد و گروه کوچکی از روان‌پزشكان نیویورک را به ایده‌های روان‌كاوی علاقه‌مند كرد. در 1911، فروید به ارنست جونز اصرار کرد که انجمن روان‌كاوی امريكا را با جيمز جكسون پوتنم[۲۵] به عنوان رئيس انجمن و بريل به عنوان دبير آن تشكيل دهد. بریل از مشارکت خودداری کرد و در عوض ، در 12 فوریه 1911 و چند ماه قبل از تأسیس APA در ماه مه همان سال، با پانزده پزشک دیگر، انجمن روان‌کاوی نیویورک را تأسیس کرد. از آن زمان تا پایان جنگ جهانی اول[۲۶]، جامعه روان‌کاوی نیویورک توسط بریل زنده و پویا نگه داشته شد.

بریل در 1914 به عضویت APA درآمد. وی در سال‌های 1919 و 1920 و بار دیگر از 1929 تا 1935 به عنوان رئیس APA خدمت کرد. وی از 1911 تا 1913 و از 1925 تا 1936 رئیس انجمن روان کاوی نیویورک بود. بریل با دکتر رز اوئن[۲۷] ازدواج کرد و از او صاحب دو فرزند شد. او در 2 مارس 1948 در بیمارستان طور سینا[۲۸] در نیویورک درگذشت.


منابع:


 www.encyclopedia.com/brill

en.wikipedia.org


  1. Abraham Arden Brill
  2. Kanczuga
  3. College of Physicians and Surgeons, Columbia University
  4. Central Islip State Hospital
  5. Long Island
  6. Ernest Jones
  7. Carl Gustav Jung
  8. Sigmund Freud
  9. Bellevue
  10. Eugen Bleuler
  11. Zurich
  12. Switzerland
  13. (New York Psychoanalytic Society (or Institute
  14. (American Psychoanalytic Association (APA
  15. psychiatrist
  16. New York State Mental Hospital System
  17. Adolph Meyer
  18. August Hoch
  19. Paris
  20. Frederick Peterson
  21. Burgholzi Psychiatric Clinic
  22. Eugen Bleuler
  23. Bellevue Hospital
  24. Clark University Conference
  25. James Jackson Putnam
  26. First World War
  27. Rose Owen
  28. Mount Sinai Hospital