پرش به محتوا

دو چشم بی‌سو (فیلم): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:2042166531.jpg|جایگزین=محمد کاسبی در صحنه‌ای از فیلم|بندانگشتی|340x340پیکسل|محمد کاسبی در صحنه‌ای از فیلم]]
[[پرونده:2042166531.jpg|جایگزین=محمد کاسبی در صحنه‌ای از فیلم|بندانگشتی|340x340پیکسل|محمد کاسبی در صحنه‌ای از فیلم]]
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی محسن مخملباف، تولید سال 1362. دو چشم بی‌سو به همراه دو فیلم دیگر از مخملباف با عنوان توبه نصوح و استعاذه در دومین دوره جشنواره فیلم فجر حضور داشته است. این فیلم اولین کار حرفه‌ای مجید مجیدی (به عنوان بازیگر) در سینماست. نقش اصلی دو چشم بی‌سو را محمد کاسبی بازی کرده و چهره‌پردازی فیلم به عهده‌ی عبدالله اسکندری بوده است.  
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی [[محسن مخملباف]]، تولید سال 1362ش. ''دو چشم بی‌سو'' به همراه دو فیلم دیگر از مخملباف با عنوان [[توبه نصوح (فیلم)|''توبه نصوح'']] و ''استعاذه'' در [[دومین دوره جشنواره فیلم فجر]] حضور داشته است. این فیلم اولین کار حرفه‌ای [[مجید مجیدی]] (به عنوان بازیگر) در سینماست. نقش اصلی ''دو چشم بی‌سو'' را [[محمد کاسبی]] بازی کرده و چهره‌پردازی فیلم به عهدۀ [[عبدالله اسکندری]] بوده است.  


زمان فیلم: 115 دقیقه
زمان فیلم: 115 دقیقه
خط ۷: خط ۷:
'''خلاصۀ داستان'''
'''خلاصۀ داستان'''


مشهدی ایمان عشق رفتن به جبهه را در سر دارد. برای همین بدهكاری‌هایش را تسویه می‌كند، دخترش را به خانه‌ی بخت می‌فرستد و فرزند نابینایش را از روستا به بیمارستانی در تهران می‌برد. ولیكن داماد و پسرش زودتر از او به جبهه می‌روند و با شهادت داماد و مجروح شدن پسرش و همین طور برای كمك به خانواده‌های بی‌سرپرست روستا، او در روستا ماندگار می‌شود. برای این كه مشكلات رفتن به جبهه از سر راهش برداشته شود به امام رضا پناه می‌برد و همان جاست كه شفای فرزندش را می‌گیرد.
مشهدی ایمان عشق رفتن به جبهه را در سر دارد. برای همین بدهكاری‌هایش را تسویه می‌كند، دخترش را به خانۀ بخت می‌فرستد و فرزند نابینایش را از روستا به بیمارستانی در تهران می‌برد. ولیكن داماد و پسرش زودتر از او به جبهه می‌روند و با شهادت داماد و مجروح شدن پسرش و همین طور برای كمک به خانواده‌های بی‌سرپرست روستا، او در روستا ماندگار می‌شود. برای این كه مشكلات رفتن به جبهه از سر راهش برداشته شود به امام رضا پناه می‌برد و همان جاست كه شفای فرزندش را می‌گیرد.




سرویراستار، ویراستار
۷۵٬۳۶۶

ویرایش