میرزا شفیع صدرالممالک: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۳۰: خط ۳۰:
میرزا شفیع صدرالممالک
میرزا شفیع صدرالممالک


(یا: میرزا محمدشفیع صدرالممالک) دولتمرد دورۀ [[قاجاریه، سلسله|قاجار]]، پسر ارشد میرزا محمدعلی صدرالممالک، معروف به صدر قزوینی یا صدر دیوانخانه.  
(یا: میرزا محمدشفیع صدرالممالک) دولتمرد دورۀ [[قاجاریه، سلسله|قاجار]]، پسر ارشد میرزا محمدعلی صدرالممالک، معروف به صدر قزوینی یا صدر دیوانخانه. پدرش، شغل و لقب "صدرالممالک" خودش را از ۱۳۰۰ق، از خودش به پسرش میرزا شفیع واگذار و منتقل کرد. پس از مرگ میرزا محمدعلی صدرالممالک در 1319ق، پسرش وزیر دارالشورای کبری شد.  


پدرش، شغل و لقب "صدرالممالک" خودش را از ۱۳۰۰ق، از خودش به پسرش میرزا شفیع واگذار و منتقل کرد. پس از مرگ میرزا محمدعلی صدرالممالک در 1319ق، پسرش وزیر دارالشورای کبری شد. 
او مدت 4 سال (از محرم ۱۳۲۶ تا ۱۳۲۹ق) متولی باشی [[آستان قدس رضوی]] بود و سپس، مرتضی قلیخان نائینی به جای او به تولیت آستان قدس منصوب شد. میرزا شفیع از مستوفیان نیز بود و مدتی هم در اواخر عمر، معاونت وزارت عدلیه را در اختیار داشت.
 
او مدت 4 سال (از محرم ۱۳۲۶ تا ۱۳۲۹ق) متولی باشی [[آستان قدس رضوی]] بود و سپس، مرتضی قلیخان نائینی به جای او به تولیت آستان قدس منصوب شد.
 
میرزا شفیع از مستوفیان نیز بود و مدتی هم در اواخر عمر، معاونت وزارت عدلیه را در اختیار داشت.  


<br />
<br />
[[رده:تاریخ ایران]]
[[رده:تاریخ ایران]]
[[رده:دوره قاجار]]
[[رده:دوره قاجار]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۲ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۰۹:۱۶

میرزا شفیع صدرالممالک
ملیت ایرانی
نام‌های دیگر میرزا محمدشفیع صدرالممالک
شغل و تخصص اصلی دولتمرد
دوره قاجار
گروه مقاله تاریخ ایران
پست تخصصی وزیر دارالشورای کبری- متولی باشی آستان قدس رضوی- معاونت وزارت عدلیه
خویشاوندان سرشناس میرزا محمدعلی صدرالممالک (پدر)

میرزا شفیع صدرالممالک

(یا: میرزا محمدشفیع صدرالممالک) دولتمرد دورۀ قاجار، پسر ارشد میرزا محمدعلی صدرالممالک، معروف به صدر قزوینی یا صدر دیوانخانه. پدرش، شغل و لقب "صدرالممالک" خودش را از ۱۳۰۰ق، از خودش به پسرش میرزا شفیع واگذار و منتقل کرد. پس از مرگ میرزا محمدعلی صدرالممالک در 1319ق، پسرش وزیر دارالشورای کبری شد.

او مدت 4 سال (از محرم ۱۳۲۶ تا ۱۳۲۹ق) متولی باشی آستان قدس رضوی بود و سپس، مرتضی قلیخان نائینی به جای او به تولیت آستان قدس منصوب شد. میرزا شفیع از مستوفیان نیز بود و مدتی هم در اواخر عمر، معاونت وزارت عدلیه را در اختیار داشت.