پرش به محتوا

رخ دیوانه (فیلم): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
[[پرونده:2042166425.jpg|جایگزین=طناز طباطبایی در صحنه‌ای از فیلم|بندانگشتی|طناز طباطبایی در صحنه‌ای از فیلم]]
[[پرونده:2042166425.jpg|جایگزین=طناز طباطبایی در صحنه‌ای از فیلم|بندانگشتی|طناز طباطبایی در صحنه‌ای از فیلم]]
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی ابوالحسن داوودی، تولید سال 1393. رخ دیوانه نخستین بار در بخش سودای سیمرغ سی و سومین دوره‌ جشنواره‌ فیلم فجر به نمایش درآمد و توانست بعد از نامزدی در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن (طناز طباطبایی)، بهترین بازیگر نقش دوم مرد (ساعد سهیلی)، بهترین فیلم‌برداری، بهترین فیلم‌نامه، بهترین موسیقی متن، بهترین تدوین، بهترین جلوه‌های ویژه‌ی بصری و بهترین صدای فیلم جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران، بهترین صداگذاری (بهمن اردلان) و بهترین جلوه‌های ویژه‌ی بصری (وحید قطبی‌زاده) را از آن خود کند.  
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی [[ابوالحسن داودی|ابوالحسن داوودی]]، تولید سال 1393ش. ''رخ دیوانه'' نخستین بار در بخش سودای سیمرغ [[سی و سومین دوره‌ جشنواره‌ فیلم فجر]] به نمایش درآمد و توانست بعد از نامزدی در رشته‌های بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن ([[طناز طباطبایی]])، بهترین بازیگر نقش دوم مرد ([[ساعد سهیلی]])، بهترین فیلمبرداری، بهترین فیلمنامه، بهترین موسیقی متن، بهترین تدوین، بهترین جلوه‌های ویژۀ بصری و بهترین صدای فیلم، جوایز بهترین فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران، بهترین صداگذاری (بهمن اردلان) و بهترین جلوه‌های ویژۀ بصری (وحید قطبی‌زاده) را از آن خود کند.  


زمان فیلم: 90  دقیقه
زمان فیلم: 90  دقیقه
خط ۷: خط ۷:
'''خلاصۀ داستان'''
'''خلاصۀ داستان'''


داستان فیلم درباره‌ی یک گروه از جوانان است که نقطه‌ی اشتراک آنها در این است که یا پدر خود را از دست داده‌اند و یا والدین آنها از هم جدا شده‌اند. آنها در شبکه‌ی اجتماعی گروهی تشکیل داده‌اند. در یکی از شب‌ها بر اساس یک شوخی و شرط‌بندی یکی از بچه‌ها وارد خانه‌ای می‌شود و همین شوخی سرآغازی می‌شود برای اتفاقاتی که در روایت‌های مجزا به تصویر کشیده شده است.
داستان فیلم دربارۀ یک گروه از جوانان است که نقطۀ اشتراک آنها در این است که یا پدر خود را از دست داده‌اند و یا والدینشان از هم جدا شده‌اند. آنها در شبکۀ اجتماعی گروهی تشکیل داده‌اند. در یکی از شب‌ها بر اساس یک شوخی و شرط‌بندی یکی از بچه‌ها وارد خانه‌ای می‌شود و همین شوخی سرآغازی می‌شود برای اتفاقاتی که در روایت‌های مجزا به تصویر کشیده شده است.




خط ۱۴: خط ۱۴:
نویسنده: محمدرضا گوهری
نویسنده: محمدرضا گوهری


تهیه­کننده: بیتا منصوری
تهیه­‌کننده: بیتا منصوری


فیلم­بردار: فرشاد محمدی
فیلم­بردار: فرشاد محمدی


تدوینگر: بهرام دهقان
تدوینگر: [[بهرام دهقان]]


موسیقی: کارن همایونفر
آهنگساز: [[کارن همایونفر]]


طراح چهره­پردازی: مهری شیرازی
طراح چهره­‌پردازی: [[مهری شیرازی]]


جلوه­های ویژه‌ی بصری: وحید قطبی‌زاده
جلوه­های ویژه‌ی بصری: وحید قطبی‌زاده
moderation، Moderators، سرویراستار، ویراستار
۵۱٬۸۲۴

ویرایش