سیراکوز، بندر: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۴: خط ۴:
[[File:25329300.jpg|thumb|سيراکوز، بندر]]
[[File:25329300.jpg|thumb|سيراکوز، بندر]]


بندری صنعتی در شرق سیسیل، با ۱۲۶,۸۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۲). کلیسای جامع و خرابه‌هایی از معابد رومی، قنات‌ها، گورستان، و یک آمفی‌تئاتر دارد. مهاجران کورینت در ۷۳۴پ‌م آن را بنا کردند و در زمان دیونوسیوس<ref>Dionysius</ref> مهین و کهین به مرکز فرهنگ یونانی تبدیل شد. رومی‌ها پس از محاصرۀ سه‌ساله در ۲۱۲‌پ‌م آن را تصرف کردند. در ۸۷۸‌م، اعراب‌ آن را ویران کردند و پس از آن‌که در قرن ۱۱م به تصرف نورمان‌ها درآمد، بازسازی شد. صنایع تولید مواد شیمیایی و نمک دارد.
بندری صنعتی در شرق [[سیسیل]]، با ۱۲۶,۸۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۲). کلیسای جامع و خرابه‌هایی از معابد رومی، قنات‌ها، گورستان، و یک آمفی‌تئاتر دارد. مهاجران کورینت در ۷۳۴پ‌م آن را بنا کردند و در زمان دیونوسیوس<ref>Dionysius</ref> مهین و کهین به مرکز فرهنگ یونانی تبدیل شد. رومی‌ها پس از محاصرۀ سه‌ساله در ۲۱۲‌پ‌م آن را تصرف کردند. در ۸۷۸‌م، اعراب‌ آن را ویران کردند و پس از آن‌که در قرن ۱۱م به تصرف [[نورمان ها|نورمان‌ها]] درآمد، بازسازی شد. صنایع تولید مواد شیمیایی و نمک دارد.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۰ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۰۷:۵۳

سیراکوز، بندر (Syracuse)

سيراکوز، بندر

بندری صنعتی در شرق سیسیل، با ۱۲۶,۸۰۰ نفر جمعیت (۱۹۹۲). کلیسای جامع و خرابه‌هایی از معابد رومی، قنات‌ها، گورستان، و یک آمفی‌تئاتر دارد. مهاجران کورینت در ۷۳۴پ‌م آن را بنا کردند و در زمان دیونوسیوس[۱] مهین و کهین به مرکز فرهنگ یونانی تبدیل شد. رومی‌ها پس از محاصرۀ سه‌ساله در ۲۱۲‌پ‌م آن را تصرف کردند. در ۸۷۸‌م، اعراب‌ آن را ویران کردند و پس از آن‌که در قرن ۱۱م به تصرف نورمان‌ها درآمد، بازسازی شد. صنایع تولید مواد شیمیایی و نمک دارد.

 


  1. Dionysius