بیتولا: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۴: خط ۴:
(به زبان صرب ـ کرواتی<ref>Serbo-Croatian
(به زبان صرب ـ کرواتی<ref>Serbo-Croatian


</ref>: بیتولی<ref>Bitolj </ref>؛ به ترکی: موناستیر<ref>Monastir </ref>) شهری در جمهوری [[مقدونیه]]<ref>Republic of Macedonia </ref>، به فاصلۀ ۳۲کیلومتری شمال مرز [[یونان]]. ۸۴,۴۰۰ نفر جمعیت دارد (۲۰۰۳). تجارت محصولات کشاورزی، توتون و پشم در این شهر رایج است و پارچه و ملیله نیز در آن تولید می‌شود. شهر مزبور از ۱۳۸۲م در تصرف ترک‌های عثمانی<ref>Turks </ref> بود، در خلال جنگ اول بالکان<ref>First Balkan War</ref> (۱۹۱۲) به تصرف صرب‌ها درآمد. در ۱۹۱۵ بلغارها و در نوامبر ۱۹۱۶، [[متفقین]] مجدداً آن را تصرف کردند. بیتولا دومین شهر بزرگ مقدونیه است.
</ref>: بیتولی<ref>Bitolj </ref>؛ به ترکی: موناستیر<ref>Monastir </ref>) شهری در جمهوری [[مقدونیه]]<ref>Republic of Macedonia </ref>، به فاصلۀ ۳۲کیلومتری شمال مرز [[یونان]]<ref>Greece</ref>. ۸۴,۴۰۰ نفر جمعیت دارد (۲۰۰۳). تجارت محصولات کشاورزی، توتون و پشم در این شهر رایج است و پارچه و ملیله نیز در آن تولید می‌شود. شهر مزبور از ۱۳۸۲م در تصرف ترک‌های عثمانی<ref>Turks </ref> بود، در خلال جنگ اول بالکان<ref>First Balkan War</ref> (۱۹۱۲) به تصرف صرب‌ها درآمد. در ۱۹۱۵ بلغارها و در نوامبر ۱۹۱۶، [[متفقین]] مجدداً آن را تصرف کردند. بیتولا دومین شهر بزرگ مقدونیه است.


<br/> <!--12450700-->
<br/> <!--12450700-->


[[Category:جغرافیای اروپا]] [[Category:جغرافیای انسانی سایرکشورهای اروپایی]]
[[Category:جغرافیای اروپا]] [[Category:جغرافیای انسانی سایرکشورهای اروپایی]]

نسخهٔ ‏۸ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۴۴

بیتولا (Bitola)

(به زبان صرب ـ کرواتی[۱]: بیتولی[۲]؛ به ترکی: موناستیر[۳]) شهری در جمهوری مقدونیه[۴]، به فاصلۀ ۳۲کیلومتری شمال مرز یونان[۵]. ۸۴,۴۰۰ نفر جمعیت دارد (۲۰۰۳). تجارت محصولات کشاورزی، توتون و پشم در این شهر رایج است و پارچه و ملیله نیز در آن تولید می‌شود. شهر مزبور از ۱۳۸۲م در تصرف ترک‌های عثمانی[۶] بود، در خلال جنگ اول بالکان[۷] (۱۹۱۲) به تصرف صرب‌ها درآمد. در ۱۹۱۵ بلغارها و در نوامبر ۱۹۱۶، متفقین مجدداً آن را تصرف کردند. بیتولا دومین شهر بزرگ مقدونیه است.


  1. Serbo-Croatian
  2. Bitolj
  3. Monastir
  4. Republic of Macedonia
  5. Greece
  6. Turks
  7. First Balkan War