بالزاک، ژان لوئی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
جز (Mohammadi3 صفحهٔ بالزاک، ژان لویی (۱۵۹۷ـ۱۶۵۴) را به بالزاک، ژان لوئی منتقل کرد)
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


بالزاک، ژان لوئی (۱۵۹۷ـ۱۶۵۴)(Balzac, Jean Louis)
بالزاک، ژان لوئی (۱۵۹۷ـ۱۶۵۴م)(Balzac, Jean Louis)


مقاله‌نویس فرانسوی. آثارش حاکی از آغاز نثری آراسته و پرطول و تفصیل است که تا پیش از آن در نثر فرانسوی سابقه نداشت. آثار بالزاک عبارت‌اند از «نامه‌ها<ref>Letters</ref>» (۱۶۲۴«شاهزاده<ref>Le Prince </ref>» (۱۶۳۱«گفتار<ref>Discours</ref>» (۱۶۴۴)،«مرد کهن‌سال<ref>Le Barbon</ref>» (۱۶۴۸«سقراط مسیحی<ref>Le Socrate Chrétien </ref>» (۱۶۵۲) و «آریستیپ<ref>Aristippe </ref>»(۱۶۵۸). بالزاک با کاردینال دولا والت<ref>Cardinal de la Valette</ref>&nbsp;به ایتالیا رفت و تحت تأثیر سبک یک‌دست و لطیف ایتالیایی در مقایسه با کشور خود قرار گرفت.
مقاله‌نویس فرانسوی. آثارش حاکی از آغاز نثری آراسته و پرطول و تفصیل است که تا پیش از آن در نثر فرانسوی سابقه نداشت. آثار بالزاک عبارت‌اند از «''نامه‌ها''<ref>''Letters''</ref>» (۱۶۲۴م«''شاهزاده''<ref>''Le Prince'' </ref>» (۱۶۳۱م«''گفتار''<ref>''Discours''</ref>» (۱۶۴۴م)، «''مرد کهن‌سال''<ref>''Le Barbon''</ref>» (۱۶۴۸م«''سقراط مسیحی''<ref>Le Socrate Chrétien </ref>» (۱۶۵۲م) و «''آریستیپ''<ref>''Aristippe'' </ref>» (۱۶۵۸م). بالزاک با کاردینال دولا والت<ref>Cardinal de la Valette</ref> به [[ایتالیا]] رفت و تحت تأثیر سبک یک‌دست و لطیف ایتالیایی در مقایسه با کشور خود قرار گرفت.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ دسامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۴۹

بالزاک، ژان لوئی (۱۵۹۷ـ۱۶۵۴م)(Balzac, Jean Louis)

مقاله‌نویس فرانسوی. آثارش حاکی از آغاز نثری آراسته و پرطول و تفصیل است که تا پیش از آن در نثر فرانسوی سابقه نداشت. آثار بالزاک عبارت‌اند از «نامه‌ها[۱]» (۱۶۲۴م)، «شاهزاده[۲]» (۱۶۳۱م)، «گفتار[۳]» (۱۶۴۴م)، «مرد کهن‌سال[۴]» (۱۶۴۸م)، «سقراط مسیحی[۵]» (۱۶۵۲م) و «آریستیپ[۶]» (۱۶۵۸م). بالزاک با کاردینال دولا والت[۷] به ایتالیا رفت و تحت تأثیر سبک یک‌دست و لطیف ایتالیایی در مقایسه با کشور خود قرار گرفت.

 


  1. Letters
  2. Le Prince
  3. Discours
  4. Le Barbon
  5. Le Socrate Chrétien
  6. Aristippe
  7. Cardinal de la Valette