پرش به محتوا

هندری، استیون: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
جز (Mohammadi3 صفحهٔ هندری، استیون (۱۹۶۹) را بدون برجای‌گذاشتن تغییرمسیر به هندری، استیون منتقل کرد)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه زندگینامه|عنوان=اِستیوِن هِنْدْری|نام=Stephen Hendry|نام دیگر=|نام اصلی=|نام مستعار=|لقب=|زادروز=۱۹۶۹م|تاریخ مرگ=|دوره زندگی=|ملیت=اسکاتلندی|محل زندگی=|تحصیلات و محل تحصیل=|شغل و تخصص اصلی=|شغل و تخصص های دیگر=|سبک=|مکتب=|سمت=|جوایز و افتخارات=قهرمانی در مسابقات حرفه‌ای قهرمانی جهان سفارت ۱۹۹۰، ۱۹۹۲ـ ۱۹۹۶ ، ۱۹۹۹م؛ کسب جایزه بزرگ راتمنز ۱۹۸۷، ۱۹۹۰ـ ۱۹۹۱، ۱۹۹۵م؛ بنسون اند هجیز مسترز ۱۹۸۹ـ۱۹۹۳، ۱۹۹۶م؛ آزاد بریتانیا ۱۹۸۸، ۱۹۹۱، ۱۹۹۹م|آثار=|خویشاوندان سرشناس=|گروه مقاله=ورزش|دوره=|فعالیت های مهم=|رشته=اسنوکرباز|پست تخصصی=|باشگاه=}}
[[پرونده:41121500-3.jpg|بندانگشتی|استیون هندری]]
[[پرونده:41121500-4.jpg|بندانگشتی|استیون هندری]]
هِنْدْری، اِستیوِن (۱۹۶۹م - )(Hendry, Stephen)<br />


هِنْدْری، اِستیوِن (۱۹۶۹)(Hendry, Stephen)<br/> [[File:41121500.jpg|thumb|هِنْدْري، اِستيوِن]]اسنوکرباز اسکاتلندی. در ۱۹۹۰ و در ۲۱سالگی جوان‌ترین قهرمان جهان در این بازی شد. عنوان قهرمانی را پنج سال متوالی به‌دست آورد که موفقیتی بی‌سابقه بود. از ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۸ بازیکن شماره یک جهان بود و بیش از هر بازیکن دیگری به قهرمانی رسید. با هفت بار گذشتن از امتیاز ۱۴۷ رکورددار این رشته بود. در ۱۹۹۴ نشان «ام‌بی‌ای<ref>MBE </ref>» به او اهدا شد. از مهم‌ترین افتخارات اوست: قهرمانی در مسابقات حرفه‌ای قهرمانی جهان سفارت<ref>Embassy World Professional Championship</ref>&nbsp;۱۹۹۰، ۱۹۹۲ـ ۱۹۹۶ ، ۱۹۹۹؛ کسب جایزه بزرگ راتمنز<ref>Rothmans Grand Prix</ref>&nbsp;۱۹۸۷، ۱۹۹۰ـ ۱۹۹۱، ۱۹۹۵؛ بنسون اند هجیز مسترز<ref>Benson and Hedges Masters</ref>&nbsp;۱۹۸۹ـ۱۹۹۳، ۱۹۹۶؛ آزاد بریتانیا ۱۹۸۸، ۱۹۹۱، ۱۹۹۹. قهرمانی در مسابقات آزاد قهرمانی بریتانیا (بعدها به قهرمانی رویال لیور اَشورنس بریتانیا<ref>Royal Liver Assurance UK Championship</ref> تغییر نام داد) ۱۹۸۹ـ۱۹۹۰، ۱۹۹۴ـ ۱۹۹۶. در ۱۹۸۶ که هندری قهرمان بازی‌های حرفه‌ای اسکاتلند شد، جوان‌ترین برندۀ مسابقات حرفه‌ای اسنوکر بود. او اولین عنوان خود را در مسابقات جایزۀ بزرگ راتمنز ۱۹۸۷ به‌دست آورد. در ۱۹۹۹ با پیروزی در رقابت‌های آزاد اسکاتلند در ابردین<ref>Aberdeen</ref>، به نام اولین اسنوکرباز در جهان به ۳۰ پیروزی در تورنمنت‌هایی دست یافت که در آن‌ها رتبه‌بندی انجام گرفته است.
اسنوکرباز اسکاتلندی. در ۱۹۹۰م و در ۲۱سالگی جوان‌ترین قهرمان جهان در این بازی شد. عنوان قهرمانی را پنج سال متوالی به‌دست آورد که موفقیتی بی‌سابقه بود. از ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۸م بازیکن شماره یک جهان بود و بیش از هر بازیکن دیگری به قهرمانی رسید. با هفت بار گذشتن از امتیاز ۱۴۷ رکورددار این رشته بود. در ۱۹۹۴م نشان «ام‌بی‌ای<ref>MBE </ref>» به او اهدا شد. از مهم‌ترین افتخارات اوست: قهرمانی در مسابقات حرفه‌ای قهرمانی جهان سفارت<ref>Embassy World Professional Championship</ref> ۱۹۹۰، ۱۹۹۲ـ ۱۹۹۶ ، ۱۹۹۹م؛ کسب جایزه بزرگ راتمنز<ref>Rothmans Grand Prix</ref> ۱۹۸۷، ۱۹۹۰ـ ۱۹۹۱، ۱۹۹۵م؛ بنسون اند هجیز مسترز<ref>Benson and Hedges Masters</ref> ۱۹۸۹ـ۱۹۹۳، ۱۹۹۶م؛ آزاد بریتانیا ۱۹۸۸، ۱۹۹۱، ۱۹۹۹م. قهرمانی در مسابقات آزاد قهرمانی بریتانیا (بعدها به قهرمانی رویال لیور اَشورنس بریتانیا<ref>Royal Liver Assurance UK Championship</ref> تغییر نام داد) ۱۹۸۹ـ۱۹۹۰، ۱۹۹۴ـ ۱۹۹۶م. در ۱۹۸۶م که هندری قهرمان بازی‌های حرفه‌ای اسکاتلند شد، جوان‌ترین برندۀ مسابقات حرفه‌ای اسنوکر بود. او اولین عنوان خود را در مسابقات جایزۀ بزرگ راتمنز ۱۹۸۷م به‌دست آورد. در ۱۹۹۹م با پیروزی در رقابت‌های آزاد [[اسکاتلند]] در ابردین<ref>Aberdeen</ref>، به نام اولین اسنوکرباز در جهان به ۳۰ پیروزی در تورنمنت‌هایی دست یافت که در آن‌ها رتبه‌بندی انجام گرفته است.


&nbsp;
&nbsp;


----
----
[[Category:ورزش]] [[Category:اشخاص جهان]]
[[Category:ورزش]] [[Category:اشخاص جهان]]
سرویراستار
۵۵٬۴۹۶

ویرایش