چتیگر: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
چتیگر (ایالت) Chhattisgarh
چتیگر (ایالت) Chhattisgarh


ایالتی در مرکز هند<ref>India</ref>. با ایالت‌های مهاراشترا<ref>Maharashtra</ref>، آندرا پرادش<ref>Andhra Pradesh</ref>، اوریسا<ref>Orissa</ref>، اوتار پرادش<ref>Uttar Pradesh</ref>، و مادهیا پرادش هم‌مرز است. 146.361 کیلومتر مربع مساحت، و 17,600,000 نفر جمعیت دارد (2001). این استان از مادهیا پرادش<ref>Madhya Pradesh</ref> جدا و در نوامبر سال 2000 مجدداً با آن ادغام شد. ری‌پور<ref>Raipur</ref> مرکز آن است. شمالی‌ترین نقطۀ فلات دکن<ref>Deccan Plateau</ref> نزدیک این ایالت واقع شده است، و رود مهاندی<ref>Mahandi River</ref> از آن می‌گذرد. «کاسۀ برنج هند<ref>Rice Bowl of India</ref>» لقب این ایالت است.
ایالتی در مرکز [[هند]]<ref>India</ref>. با ایالت‌های [[مهارشترا|مهاراشترا]]<ref>Maharashtra</ref>، [[آندرا پرادش]]<ref>Andhra Pradesh</ref>، [[اوریسا]]<ref>Orissa</ref>، [[اوتارپرادش|اوتار پرادش]]<ref>Uttar Pradesh</ref>، و [[مدهیا پرادش]]<ref>Madhya Pradesh</ref> هم‌مرز است. 146.361 کیلومتر مربع مساحت، و 17,600,000 نفر جمعیت دارد (2001). این استان از مدهیا پرادش جدا و در نوامبر سال 2000 مجدداً با آن ادغام شد. ری‌پور<ref>Raipur</ref> مرکز آن است. شمالی‌ترین نقطۀ فلات [[دکن]]<ref>Deccan Plateau</ref> نزدیک این ایالت واقع شده است، و رود مهاندی<ref>Mahandi River</ref> از آن می‌گذرد. «کاسۀ برنج هند<ref>Rice Bowl of India</ref>» لقب این ایالت است.





نسخهٔ کنونی تا ‏۲۲ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۴۷

چتیگر (ایالت) Chhattisgarh

ایالتی در مرکز هند[۱]. با ایالت‌های مهاراشترا[۲]، آندرا پرادش[۳]، اوریسا[۴]، اوتار پرادش[۵]، و مدهیا پرادش[۶] هم‌مرز است. 146.361 کیلومتر مربع مساحت، و 17,600,000 نفر جمعیت دارد (2001). این استان از مدهیا پرادش جدا و در نوامبر سال 2000 مجدداً با آن ادغام شد. ری‌پور[۷] مرکز آن است. شمالی‌ترین نقطۀ فلات دکن[۸] نزدیک این ایالت واقع شده است، و رود مهاندی[۹] از آن می‌گذرد. «کاسۀ برنج هند[۱۰]» لقب این ایالت است.



  1. India
  2. Maharashtra
  3. Andhra Pradesh
  4. Orissa
  5. Uttar Pradesh
  6. Madhya Pradesh
  7. Raipur
  8. Deccan Plateau
  9. Mahandi River
  10. Rice Bowl of India