کورسک، حوضه سنگ آهن: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


کورْسْک، حوضۀ سنگ آهن (Kursk Magnetic Anomaly)<br/> بزرگ‌ترین حوضۀ سنگ‌ آهن فدراسیون روسیه<ref>Russian Federation
کورْسْک، حوضۀ سنگ آهن (Kursk Magnetic Anomaly)<br/> بزرگ‌ترین حوضۀ سنگ‌ آهن فدراسیون [[روسیه]]<ref>Russian Federation
</ref>، به'''‌'''وسعت تقریبی ۱۲۰هزار کیلومتر مربع. عمدتاً در مناطق کورسک<ref> Kursk  
</ref>، به'''‌'''وسعت تقریبی ۱۲۰هزار کیلومتر مربع. عمدتاً در مناطق [[کورسک]]<ref> Kursk  
</ref>&nbsp;و بلگورود<ref>Belgorod </ref> در غرب فدراسیون روسیه قرار دارد. حوضۀ عظیم سنگ '''‌'''آهن در پایان قرن ۱۸ کشف شد و از ۱۸۹۶ تا ۱۹۱۸ تحقیقات در زمینۀ وسعت و ژرفای آن انجام شد. حفاری آزمایشی در اطراف کورسک از جنگ جهانی دوم به‌بعد چهار ناحیۀ جداگانه سنگ '''‌'''آهن را با مجموع ۲۶ میلیارد تن ذخیره مشخص کرده است. بهره'''‌'''برداری از آن'''‌'''ها اساساً با ابزار استخراج از معدن روباز صورت می'''‌'''گیرد و سنگ '''‌'''آهن به مجتمع'''‌'''های آهن و فولادسازی در لیپِتْسْک<ref>Lipetsk </ref>&nbsp;و تولا<ref>Tula </ref>، و حوضۀ دونتس<ref>Donets Basin</ref>&nbsp;منتقل می'''‌'''شود.
</ref>&nbsp;و [[بلگورود، شهر|بلگورود]]<ref>Belgorod </ref> در غرب فدراسیون روسیه قرار دارد. حوضۀ عظیم [[سنگ آهن|سنگ '''‌'''آهن]] در پایان قرن ۱۸ کشف شد و از ۱۸۹۶ تا ۱۹۱۸ تحقیقات در زمینۀ وسعت و ژرفای آن انجام شد. حفاری آزمایشی در اطراف کورسک از [[جنگ جهانی دوم]] به‌بعد چهار ناحیۀ جداگانه سنگ '''‌'''آهن را با مجموع ۲۶ میلیارد تن ذخیره مشخص کرده است. بهره'''‌'''برداری از آن'''‌'''ها اساساً با ابزار استخراج از معدن روباز صورت می'''‌'''گیرد و سنگ '''‌'''آهن به مجتمع'''‌'''های آهن و فولادسازی در [[لیپیتسک، شهر|لیپِتْسْک]]<ref>Lipetsk </ref>&nbsp;و [[تولا، شهر (روسیه)|تولا]]<ref>Tula </ref>، و [[دونتس، حوضه|حوضۀ دونتس]]<ref>Donets Basin</ref>&nbsp;منتقل می'''‌'''شود.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ ‏۱۲ مارس ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۳۵

کورْسْک، حوضۀ سنگ آهن (Kursk Magnetic Anomaly)
بزرگ‌ترین حوضۀ سنگ‌ آهن فدراسیون روسیه[۱]، بهوسعت تقریبی ۱۲۰هزار کیلومتر مربع. عمدتاً در مناطق کورسک[۲] و بلگورود[۳] در غرب فدراسیون روسیه قرار دارد. حوضۀ عظیم سنگ آهن در پایان قرن ۱۸ کشف شد و از ۱۸۹۶ تا ۱۹۱۸ تحقیقات در زمینۀ وسعت و ژرفای آن انجام شد. حفاری آزمایشی در اطراف کورسک از جنگ جهانی دوم به‌بعد چهار ناحیۀ جداگانه سنگ آهن را با مجموع ۲۶ میلیارد تن ذخیره مشخص کرده است. بهرهبرداری از آنها اساساً با ابزار استخراج از معدن روباز صورت میگیرد و سنگ آهن به مجتمعهای آهن و فولادسازی در لیپِتْسْک[۴] و تولا[۵]، و حوضۀ دونتس[۶] منتقل میشود.

 


  1. Russian Federation
  2. Kursk
  3. Belgorod
  4. Lipetsk
  5. Tula
  6. Donets Basin