مهر هفتم: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


مُهرِ هفتم (Seventh Seal)
مُهر هفتم (Seventh Seal)


[[File:38553400.jpg|thumb|صحنه‌اي از فيلم مهر هفتم]]
[[File:38553400.jpg|thumb|صحنه‌ای از فیلم مهر هفتم]]


فیلم تمثیلی به نویسندگی و کارگردانی اینگمار برگمان<ref>Ingmar Bergman</ref> تولید ۱۹۵۷ سوئد. داستان فیلم در قرون وسطا می‌گذرد و حکایت شوالیه‌ای (ماکس فون سیدو<ref>Max von Sydow  
فیلم تمثیلی به نویسندگی و کارگردانی [[برگمان، اینگمار (۱۹۱۸ـ۲۰۰۷)|اینگمار برگمان]]<ref>Ingmar Bergman</ref> تولید ۱۹۵۷ سوئد. داستان فیلم در قرون وسطا می‌گذرد و حکایت شوالیه‌ای ([[سیدو، ماکس فون (۱۹۲۹)|ماکس فون سیدو]]<ref>Max von Sydow  
 
</ref>) است که از جنگ‌های صلیبی<ref>Crusades </ref> به [[سوید|سوئد]] بازمی‌گردد و در راه با تجسم مرگ مواجه می‌شود. رودررویی شوالیه و مرگ در واقع محملی برای بحث‌های فلسفی و اخلاقی برگمان است، و تصاویر سیاه‌وسفید فیلم و نمادگرایی‌اش جزو شمایل‌نگاری<ref>iconography</ref> سینمای مدرن<ref>modern cinema</ref> درآمده است.
</ref>) است که از جنگ‌های صلیبی<ref>Crusades </ref> به سوئد بازمی‌گردد و در راه با تجسم مرگ مواجه می‌شود. رودرروییِ شوالیه و مرگ در واقع محملی برای بحث‌های فلسفی و اخلاقی برگمان است، و تصاویر سیاه‌وسفید فیلم و نمادگرایی‌اش جزو شمایل‌نگاریِ<ref>iconography</ref> سینمای مدرن<ref>modern cinema</ref> درآمده است.


&nbsp;
&nbsp;
خط ۱۲: خط ۱۱:
----
----


[[Category:سینما]] [[Category:جهان - آثار و رویدادها]]
[[Category:سینما]]  
[[Category:جهان - آثار و رویدادها]]
<references />

نسخهٔ ‏۱۴ مهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۶:۲۲

مُهر هفتم (Seventh Seal)

صحنه‌ای از فیلم مهر هفتم

فیلم تمثیلی به نویسندگی و کارگردانی اینگمار برگمان[۱] تولید ۱۹۵۷ سوئد. داستان فیلم در قرون وسطا می‌گذرد و حکایت شوالیه‌ای (ماکس فون سیدو[۲]) است که از جنگ‌های صلیبی[۳] به سوئد بازمی‌گردد و در راه با تجسم مرگ مواجه می‌شود. رودررویی شوالیه و مرگ در واقع محملی برای بحث‌های فلسفی و اخلاقی برگمان است، و تصاویر سیاه‌وسفید فیلم و نمادگرایی‌اش جزو شمایل‌نگاری[۴] سینمای مدرن[۵] درآمده است.

 


  1. Ingmar Bergman
  2. Max von Sydow
  3. Crusades
  4. iconography
  5. modern cinema