زندگی شیرین: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲: خط ۲:
زندگی شیرین (dolce vita, La)
زندگی شیرین (dolce vita, La)


فیلمی سیاه‌و‌سفید محصول ۱۹۶۰، به نویسندگی و کارگردانی [[فلینی، فدریکو (۱۹۲۰ـ۱۹۹۳)|فدریکو فلینی]]<ref>Federico Fellini</ref>. این فیلم نمایش چند روز و شب از زندگی روزنامه‌نگار جنجالی مارچلو ماسترویانی<ref>Marcello Mastroianni</ref>&nbsp;در رم است که به ثبت فرازونشیب زندگی طبقۀ مرفه می‌پردازد. این روزنامه‌نگار پریشان‌حال درطی خوش‌گذرانی‌های فراوان به سرخوردگی می‌رسد. فیلم تأثیر فزایندۀ انحطاط فراگیر و نابودیِ معنویات را ترسیم می‌کند و سرشار از تصاویر به‌یادماندنی است، ازجمله صحنه‌ای که بالگردی مجسمۀ مسیح را بر فراز شهر رم حمل می‌کند، و صحنۀ آب‌تنی آنیتا اِکبرگ<ref>Anita Ekberg</ref>&nbsp;در حوض میدان تِروی فاونتن<ref>Trevi Fountain</ref>.
فیلمی سیاه‌و‌سفید محصول ۱۹۶۰، به نویسندگی و کارگردانی [[فلینی، فدریکو (۱۹۲۰ـ۱۹۹۳)|فدریکو فلینی]]<ref>Federico Fellini</ref>. این فیلم نمایش چند روز و شب از زندگی روزنامه‌نگار جنجالی [[ماسترویانی، مارچلو (۱۹۲۴ـ۱۹۹۶)|مارچلو ماسترویانی]]<ref>Marcello Mastroianni</ref>&nbsp;در رم است که به ثبت فرازونشیب زندگی طبقۀ مرفه می‌پردازد. این روزنامه‌نگار پریشان‌حال درطی خوش‌گذرانی‌های فراوان به سرخوردگی می‌رسد. فیلم تأثیر فزایندۀ انحطاط فراگیر و نابودی معنویات را ترسیم می‌کند و سرشار از تصاویر به‌یادماندنی است، ازجمله صحنه‌ای که بالگردی مجسمۀ مسیح را بر فراز شهر رم حمل می‌کند، و صحنۀ آب‌تنی آنیتا اکبرگ<ref>Anita Ekberg</ref>&nbsp;در حوض میدان تروی فاونتن<ref>Trevi Fountain</ref>.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ ‏۱۰ مهٔ ۲۰۲۲، ساعت ۰۵:۰۰

زندگی شیرین (dolce vita, La)

فیلمی سیاه‌و‌سفید محصول ۱۹۶۰، به نویسندگی و کارگردانی فدریکو فلینی[۱]. این فیلم نمایش چند روز و شب از زندگی روزنامه‌نگار جنجالی مارچلو ماسترویانی[۲] در رم است که به ثبت فرازونشیب زندگی طبقۀ مرفه می‌پردازد. این روزنامه‌نگار پریشان‌حال درطی خوش‌گذرانی‌های فراوان به سرخوردگی می‌رسد. فیلم تأثیر فزایندۀ انحطاط فراگیر و نابودی معنویات را ترسیم می‌کند و سرشار از تصاویر به‌یادماندنی است، ازجمله صحنه‌ای که بالگردی مجسمۀ مسیح را بر فراز شهر رم حمل می‌کند، و صحنۀ آب‌تنی آنیتا اکبرگ[۳] در حوض میدان تروی فاونتن[۴].

 


  1. Federico Fellini
  2. Marcello Mastroianni
  3. Anita Ekberg
  4. Trevi Fountain