پرش به محتوا

دونالد، آلن آنتونی: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


د{{جعبه زندگینامه|عنوان=جعبه زندگینامه|نام=|نام دیگر=|نام اصلی=|نام مستعار=|لقب=|زادروز=|تاریخ مرگ=|دوره زندگی=|ملیت=|محل زندگی=|تحصیلات و محل تحصیل=|شغل و تخصص اصلی=|شغل و تخصص های دیگر=|سبک=|مکتب=|سمت=|جوایز و افتخارات=|آثار=|خویشاوندان سرشناس=|گروه مقاله=|دوره=|فعالیت های مهم=|رشته=|پست تخصصی=|باشگاه=}}ونالد، آلن آنتونی (۱۹۶۶م - )(Donald, Allan Anthony)
{{جعبه زندگینامه|عنوان=آلن آنتونی دونالد|نام=Allan Anthony Donald|نام دیگر=|نام اصلی=|نام مستعار=|لقب=|زادروز=۱۹۶۶م|تاریخ مرگ=|دوره زندگی=|ملیت=افریقای جنوبی|محل زندگی=|تحصیلات و محل تحصیل=|شغل و تخصص اصلی=|شغل و تخصص های دیگر=|سبک=|مکتب=|سمت=|جوایز و افتخارات=کسب پانصدمین ویکت (۱۹۹۷م)|آثار=|خویشاوندان سرشناس=|گروه مقاله=ورزش|دوره=|فعالیت های مهم=|رشته=کریکت‌|پست تخصصی=|باشگاه=}}


کریکت‌باز افریقای جنوبی. اولین‌ بازیکن افریقای جنوبی است که توانست در ۲۵۰ مسابقۀ بین‌المللی کریکت شرکت کند (۱۹۹۸). بازیکنی راست‌دست بود که افزون بر سرعت عمل، دارای دقت نیز بوده است. کریکت استانی را از ۱۹۸۷ برای وارویک‌شر<ref>Warwickshire</ref> بازی کرد و در ۱۹۹۷ پانصدمین ویکت<ref> wicket</ref> را برای این باشگاه کسب کرد. او اولین بازیکن افریقای جنوبی است که توانست به رقم ۲۰۰ ویکت در یک روز از رقابت‌های بین‌المللی (جام جهانی ۱۹۹۹) دست یابد.
دونالد، آلن آنتونی (۱۹۶۶م - )(Donald, Allan Anthony)
 
کریکت‌باز افریقای جنوبی. اولین‌ بازیکن افریقای جنوبی است که توانست در ۲۵۰ مسابقۀ بین‌المللی کریکت شرکت کند (۱۹۹۸م). بازیکنی راست‌دست بود که افزون بر سرعت عمل، دارای دقت نیز بوده است. کریکت استانی را از ۱۹۸۷م برای وارویک‌شر<ref>Warwickshire</ref> بازی کرد و در ۱۹۹۷م پانصدمین ویکت<ref> wicket</ref> را برای این باشگاه کسب کرد. او اولین بازیکن افریقای جنوبی است که توانست به رقم ۲۰۰ ویکت در یک روز از رقابت‌های بین‌المللی (جام جهانی ۱۹۹۹م) دست یابد.


&nbsp;
&nbsp;
سرویراستار
۵۴٬۷۹۵

ویرایش