لطف الله خسروبیگ: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲۷: خط ۲۷:




نوازنده‌ی ایرانی تنبک. پدر (علی خسروبیک) و برادرش از نوازندگان تار و ویولن بودند. لطف‌الله هم از کودکی به تنبک علاقمند شد و در 9 سالگی بعد از چند ماه تمرین خودآموز، برای یادگیری این ساز نزد رضا صیرفى رفت. او پس از مدتى آموزش نزد صیرفی، پیش [[محمد اسماعیلی|محمد اسماعیلى]] رفت و پنج سال نیز در کلاس این استاد مشغول تکمیل و فراگیری تکنیک‌های نوازندگی تنبک بود.


خسروبیک از سال 1354 همکارى خود را با ارکستر برنامه‏‌هاى ویژه‌ی رادیو آغاز کرد و از سال 1355 نیز فعالیت‏‌هاى فراوانى در ارکسترهای [[تالار وحدت]] (رودکى سابق) داشت. او بیش‌ترین همکاری‌اش در این دوره با ارکستر عباس خوشدل و ارکستر عبدالکریم مهرافشان بوده است. خسروبیگ علاوه بر این در رادیو، تالار رودکی و مراکز فرهنگی دیگر نیز تک‌نوازی تنبک داشته.  
نوازنده‌ی ایرانی تنبک. پدر (علی خسروبیک) و برادرش از نوازندگان تار و [[ویولن]] بودند. لطف‌الله هم از کودکی به تنبک علاقمند شد و در 9 سالگی بعد از چند ماه تمرین خودآموز، برای یادگیری این ساز نزد رضا صیرفى رفت. او پس از مدتى آموزش نزد صیرفی، پیش [[محمد اسماعیلی|محمد اسماعیلى]] رفت و پنج سال نیز در کلاس این استاد مشغول تکمیل و فراگیری تکنیک‌های نوازندگی تنبک بود.  


او طی دو دهه‌ی اخیر همکارى خود را تحت نظر وزارت ارشاد اسلامى همچنان ادامه مى‏‌دهد. جز این خسروبیک در کانون موسیقی چنگ نیز تدریس می‌کند.
خسروبیک از سال 1354 همکارى خود را با ارکستر برنامه‏‌هاى ویژه‌ی رادیو آغاز کرد و از سال 1355 نیز فعالیت‏‌هاى فراوانى در ارکسترهای [[تالار وحدت]] (رودکى سابق) داشت. او بیش‌ترین همکاری‌اش در این دوره با ارکستر عباس خوشدل و ارکستر [[عبدالکریم مهرافشان]] بوده است. خسروبیگ علاوه بر این در رادیو، [[تالار رودکی]] و مراکز فرهنگی دیگر نیز تک‌نوازی تنبک داشته.
 
او طی دو دهه‌ی اخیر همکارى خود را تحت نظر [[وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی|وزارت ارشاد اسلامى]] همچنان ادامه مى‏‌دهد. جز این خسروبیک در کانون موسیقی چنگ نیز تدریس می‌کند.


[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]