دوره صلح و صفا: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
دوره صلح و صفا Era of Good Feeling
دوره صلح و صفا Era of Good Feeling


(یا: دوره حسن‌نیت در تاریخ [[امریکا]]) دوره‌ای ده‌ساله از 1815 تا 1825، مقارن با دو دورۀ ریاست جمهوری [[مونرو، جیمز (۱۷۵۸ـ۱۸۳۱)|جیمز مونرو]]<ref>James Monroe</ref> (1817ـ1825). در این دوره، مردم امریکا برای اولین‌بار فرصت یافتند تا خود را از مناقشات سیاسی و نظامی اروپا دور نگه دارند. دورۀ صلح و صفا با دو رویداد در 1816 همراه بود؛ یکی تصویب و اجرای اولین قوانین و تعرفه‌های گمرکی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، و دیگری تأسیس دومین بانک سراسری در امریکا. این دوره از تاریخ امریکا نوعی حکومت تک‌حزبی تلقی می‌شد و ثبات سیاسی خاصی داشت. در اواخر دوران ریاست جمهوری مونرو مناقشات و کشمکش‌های سیاسی به تدریج آغاز شد و همین مناقشات سرانجام به جنگ انجامید..
(یا: دوره حسن‌نیت در تاریخ [[امریکا، ایالات متحده|امریکا]]) دوره‌ای ده‌ساله از 1815 تا 1825، مقارن با دو دورۀ ریاست جمهوری [[مونرو، جیمز (۱۷۵۸ـ۱۸۳۱)|جیمز مونرو]]<ref>James Monroe</ref> (1817ـ1825). در این دوره، مردم امریکا برای اولین‌بار فرصت یافتند تا خود را از مناقشات سیاسی و نظامی اروپا دور نگه دارند. دورۀ صلح و صفا با دو رویداد در 1816 همراه بود؛ یکی تصویب و اجرای اولین قوانین و تعرفه‌های گمرکی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، و دیگری تأسیس دومین بانک سراسری در امریکا. این دوره از تاریخ امریکا نوعی حکومت تک‌حزبی تلقی می‌شد و ثبات سیاسی خاصی داشت. در اواخر دوران ریاست جمهوری مونرو مناقشات و کشمکش‌های سیاسی به تدریج آغاز شد و همین مناقشات سرانجام به جنگ انجامید..





نسخهٔ کنونی تا ‏۲۸ دسامبر ۲۰۲۱، ساعت ۱۰:۲۶

دوره صلح و صفا Era of Good Feeling

(یا: دوره حسن‌نیت در تاریخ امریکا) دوره‌ای ده‌ساله از 1815 تا 1825، مقارن با دو دورۀ ریاست جمهوری جیمز مونرو[۱] (1817ـ1825). در این دوره، مردم امریکا برای اولین‌بار فرصت یافتند تا خود را از مناقشات سیاسی و نظامی اروپا دور نگه دارند. دورۀ صلح و صفا با دو رویداد در 1816 همراه بود؛ یکی تصویب و اجرای اولین قوانین و تعرفه‌های گمرکی برای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، و دیگری تأسیس دومین بانک سراسری در امریکا. این دوره از تاریخ امریکا نوعی حکومت تک‌حزبی تلقی می‌شد و ثبات سیاسی خاصی داشت. در اواخر دوران ریاست جمهوری مونرو مناقشات و کشمکش‌های سیاسی به تدریج آغاز شد و همین مناقشات سرانجام به جنگ انجامید..



  1. James Monroe