افتتاح، امیرناصر (تهران ۱۳۱۳ـ همان جا ۱۳۶۶): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(جایگزینی متن - '\\1' به '<!--1')
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


اِفتتاح، امیرناصر (تهران ۱۳۱۳ـ همان‌جا ۱۳۶۶)<br>
اِفتتاح، امیرناصر (تهران ۱۳۱۳ـ همان‌جا ۱۳۶۶ش)<br>
[[پرونده: 11399900.jpg | بندانگشتی|اِفتتاح، اميرناصر]]نوازندۀ ایرانی تنبک و معلم موسیقی. خودآموخته و خوشه‌چین هنر نوازندگی استادان قدیم و معاصر بود. فعالیت حرفه‌ای‌اش را از بیست سالگی آغاز کرد و مورد تأیید استاد ابوالحسن صبا بود. حدود بیست سال در ارکسترها و برنامه‌های گوناگون تلویزیون ملی ایران (پیش از ۱۳۵۷) فعّال بود و قطعات ضبط‌شدۀ بسیاری، به‌‌صورت هم‌نوازی و تک‌نوازی، از او برجا مانده است. برخی از مطرح‌ترین تنبک‌نوازان در نسل‌های بعدی‌، از جمله بهمن رجبی و ناصر فرهنگ‌فر، مدیون خلاقیّت‌های هنرمندانۀ اویند. به‌سبب درک بالای هنری، توانایی اجرا و تشخیص ذاتی وزن‌ها، تحسین نوازندگان سازهای ایرانی را برانگیخته است. مجموعه آثار او به‌صورت تمرین‌هایی برای تنبک، به کوشش فریدون حلمی، شاگردش، چاپ شده است.
[[پرونده: 11399900.jpg | بندانگشتی|امیرناصر افتتاح]]نوازندۀ ایرانی تنبک و معلم موسیقی. خودآموخته و خوشه‌چین هنر نوازندگی استادان قدیم و معاصر بود. فعالیت حرفه‌ای‌اش را از بیست سالگی آغاز کرد و مورد تأیید استاد [[صبا، ابوالحسن (تهران ۱۲۸۲ـ۱۳۳۶ش)|ابوالحسن صبا]] بود. حدود بیست سال در ارکسترها و برنامه‌های گوناگون تلویزیون ملی ایران (پیش از ۱۳۵۷ش) فعال بود و قطعات ضبط‌شدۀ بسیاری، به‌ صورت هم‌نوازی و تک‌نوازی، از او برجا مانده است. برخی از مطرح‌ترین تنبک‌نوازان در نسل‌های بعدی‌، از جمله [[رجبی، بهمن (رشت ۱۳۱۹ش)|بهمن رجبی]] و [[فرهنگ فر، ناصر (شهرری ۱۳۲۶ـ تهران ۱۳۷۶ش)|ناصر فرهنگ‌فر]]، مدیون خلاقیت‌های هنرمندانۀ اویند. به سبب درک بالای هنری، توانایی اجرا و تشخیص ذاتی وزن‌ها، تحسین نوازندگان سازهای ایرانی را برانگیخته است. مجموعه آثار او به‌صورت تمرین‌هایی برای تنبک، به کوشش فریدون حلمی، شاگردش، چاپ شده است.
<br><!--11399900-->
<br><!--11399900-->
[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]

نسخهٔ ‏۲۰ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۲۰:۰۸

اِفتتاح، امیرناصر (تهران ۱۳۱۳ـ همان‌جا ۱۳۶۶ش)

امیرناصر افتتاح

نوازندۀ ایرانی تنبک و معلم موسیقی. خودآموخته و خوشه‌چین هنر نوازندگی استادان قدیم و معاصر بود. فعالیت حرفه‌ای‌اش را از بیست سالگی آغاز کرد و مورد تأیید استاد ابوالحسن صبا بود. حدود بیست سال در ارکسترها و برنامه‌های گوناگون تلویزیون ملی ایران (پیش از ۱۳۵۷ش) فعال بود و قطعات ضبط‌شدۀ بسیاری، به‌ صورت هم‌نوازی و تک‌نوازی، از او برجا مانده است. برخی از مطرح‌ترین تنبک‌نوازان در نسل‌های بعدی‌، از جمله بهمن رجبی و ناصر فرهنگ‌فر، مدیون خلاقیت‌های هنرمندانۀ اویند. به سبب درک بالای هنری، توانایی اجرا و تشخیص ذاتی وزن‌ها، تحسین نوازندگان سازهای ایرانی را برانگیخته است. مجموعه آثار او به‌صورت تمرین‌هایی برای تنبک، به کوشش فریدون حلمی، شاگردش، چاپ شده است.