هریسبرگ: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۴: خط ۴:
[[File:41077600.jpg|thumb|مرکز ايالت پنسيلوانيا، هريسبرگ]]
[[File:41077600.jpg|thumb|مرکز ايالت پنسيلوانيا، هريسبرگ]]


مرکز ایالت پنسیلوانیا در امریکا، واقع در بخش جنوب مرکزیِ این ایالت نزدیک رودِ ساسکویهَنا<ref>Susquehanna River</ref>. جمعیتِ آن ۵۳,۴۰۰ نفر است (۱۹۹۲). صنایع آن عبارت‌اند از ساخت فولاد، دستگاه‌های الکترونیک، موتور هواپیما، ماشین‌های اداری، تجهیزات راه‌آهن، کنسرو مواد غذایی، چاپ و انتشارات و پوشاک. این شهر در ۱۷۸۵ پایه‌گذاری و در ۱۸۱۲ مرکز ایالت شد. هریسبرگ دارای فرودگاه بین‌المللی است. گشایش آبراه پنسیلوانیا<ref>Pennsylvania Canal </ref>&nbsp;در ۱۸۳۴ و اتصال این شهر به راه‌آهن پنسیلوانیا<ref>Pennsylvania Railroad</ref>&nbsp;در ۱۸۴۷، به توسعۀ آن کمک کرده است.
مرکز ایالت [[پنسیلوانیا]] در [[امریکا، ایالات متحده|امریکا]]، واقع در بخش جنوب مرکزیِ این ایالت نزدیک رودِ [[ساسکویهنا|ساسکویهَنا]]<ref>Susquehanna River</ref>. جمعیتِ آن ۵۳,۴۰۰ نفر است (۱۹۹۲). صنایع آن عبارت‌اند از ساخت فولاد، دستگاه‌های الکترونیک، موتور هواپیما، ماشین‌های اداری، تجهیزات راه‌آهن، کنسرو مواد غذایی، چاپ و انتشارات و پوشاک. این شهر در ۱۷۸۵ پایه‌گذاری و در ۱۸۱۲ مرکز ایالت شد. هریسبرگ دارای فرودگاه بین‌المللی است. گشایش آبراه پنسیلوانیا<ref>Pennsylvania Canal </ref>&nbsp;در ۱۸۳۴ و اتصال این شهر به راه‌آهن پنسیلوانیا<ref>Pennsylvania Railroad</ref>&nbsp;در ۱۸۴۷، به توسعۀ آن کمک کرده است.


&nbsp;
&nbsp;

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۴ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۵:۴۱

هَریسْبِرگ (Harrisburg)

مرکز ايالت پنسيلوانيا، هريسبرگ

مرکز ایالت پنسیلوانیا در امریکا، واقع در بخش جنوب مرکزیِ این ایالت نزدیک رودِ ساسکویهَنا[۱]. جمعیتِ آن ۵۳,۴۰۰ نفر است (۱۹۹۲). صنایع آن عبارت‌اند از ساخت فولاد، دستگاه‌های الکترونیک، موتور هواپیما، ماشین‌های اداری، تجهیزات راه‌آهن، کنسرو مواد غذایی، چاپ و انتشارات و پوشاک. این شهر در ۱۷۸۵ پایه‌گذاری و در ۱۸۱۲ مرکز ایالت شد. هریسبرگ دارای فرودگاه بین‌المللی است. گشایش آبراه پنسیلوانیا[۲] در ۱۸۳۴ و اتصال این شهر به راه‌آهن پنسیلوانیا[۳] در ۱۸۴۷، به توسعۀ آن کمک کرده است.

 


  1. Susquehanna River
  2. Pennsylvania Canal
  3. Pennsylvania Railroad