آکرمان، رودولف: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۸: خط ۲۸:
|باشگاه =
|باشگاه =
}}
}}
چاپکار<ref>printer</ref> و حکاک باسمه‌کار<ref>engraver</ref> آلمانی. سیستم اتصال فرمانِ وسایل نقلیه را به [[انگلستان]] وارد کرد؛ این سیستم هنوز هم اساس فرمان اتومبیل‌های جدید است. حق امتیاز این سیستم را در انگلستان، از مخترع آلمانی آن گئور که لنکنس‌پرگر<ref>George Lenkensperger</ref> گرفت، که از دوستانش بود. آکرمان در [[بریتانیا]] ساکن شد و ادارۀ یک کارگاه چاپ و کلاس طراحی را در [[لندن (انگلستان)|لندن]] برعهده گرفت. همچنین روشی برای ضدآب کردن کاغذ و پارچه ابداع کرد. انتشار سالنامۀ هنرهای زیبا را در بریتانیا رواج داد؛ این سالنامه‌ها را با [[چاپ سنگی|چاپ‌سنگی]]<ref>lithography</ref> اجرا می‌کرد.
[[پرونده:Ackermann, Rudolph.jpg|بندانگشتی|رودولف آکرمان، پرتره توسط فرانسوا-نیکلاس موشه بین سال‌های 1810 و 1814 (گالری پرتره ملی، لندن)]]
چاپکار<ref>printer</ref> و حکاک باسمه‌کار<ref>engraver</ref> آلمانی. سیستم اتصال فرمان وسایل نقلیه را به [[انگلستان]] وارد کرد؛ این سیستم هنوز هم اساس فرمان اتومبیل‌های جدید است. حق امتیاز این سیستم را در انگلستان، از مخترع آلمانی آن گئورکه لنکنس‌پرگر<ref>George Lenkensperger</ref> گرفت، که از دوستانش بود. آکرمان در [[بریتانیا]] ساکن شد و ادارۀ یک کارگاه چاپ و کلاس طراحی را در [[لندن (انگلستان)|لندن]] برعهده گرفت. همچنین روشی برای ضدآب کردن کاغذ و پارچه ابداع کرد. انتشار سالنامۀ هنرهای زیبا را در [[بریتانیا]] رواج داد؛ این سالنامه‌ها را با [[چاپ سنگی|چاپ‌سنگی]]<ref>lithography</ref> اجرا می‌کرد.





نسخهٔ کنونی تا ‏۱۴ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۳۱

آکرمان، رودولف (1768ـ1834م) Ackermann, Rudolph

رودولف آکرمان
Rudolph Ackermann
زادروز 1768م
درگذشت 1834م
ملیت آلمانی
شغل و تخصص اصلی چاپکار و حکاک باسمه‌کار - رواج انتشار سالنامه هنرهای زیبا
گروه مقاله نگارگری
رودولف آکرمان، پرتره توسط فرانسوا-نیکلاس موشه بین سال‌های 1810 و 1814 (گالری پرتره ملی، لندن)

چاپکار[۱] و حکاک باسمه‌کار[۲] آلمانی. سیستم اتصال فرمان وسایل نقلیه را به انگلستان وارد کرد؛ این سیستم هنوز هم اساس فرمان اتومبیل‌های جدید است. حق امتیاز این سیستم را در انگلستان، از مخترع آلمانی آن گئورکه لنکنس‌پرگر[۳] گرفت، که از دوستانش بود. آکرمان در بریتانیا ساکن شد و ادارۀ یک کارگاه چاپ و کلاس طراحی را در لندن برعهده گرفت. همچنین روشی برای ضدآب کردن کاغذ و پارچه ابداع کرد. انتشار سالنامۀ هنرهای زیبا را در بریتانیا رواج داد؛ این سالنامه‌ها را با چاپ‌سنگی[۴] اجرا می‌کرد.



  1. printer
  2. engraver
  3. George Lenkensperger
  4. lithography