الهلال: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(جایگزینی متن - '\\4' به '<!--4')
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:


هِلال (الهِلال) <br>
الهِلال<br>
ماهنامۀ علمی، تاریخی و ادبی. همچنان در مصر منتشر می‌شود. ''الهلال'' را امیل و جُرجی زیدان لبنانی در قاهره بنیاد نهادند (۱۸۹۲) و جرجی تا پایان عمر (۱۹۱۴) سردبیر آن بود. رمان‌های تاریخی جرجی زیدان به‌صورت ضمیمۀ پیاپی، از ۱۸۹۲ تا ۱۹۱۴، و چندین رشتۀ مقالات از زیدان، روحی، خالدی و دیگران نیز دربارۀ نقد و تاریخ ادبیات در این ماهنامه چاپ شده است. بزرگانی چون جبران خلیل جبران، امین ریحانی، الیاس ابوماضی، توفیق حکیم، محمود تیمور، نجیب محفوظ و احمد امین در زمرۀ نویسندگان ''الهلال'' بوده‌اند. ''روزها''، شاهکار طه حسین، هم نخستین‌بار در چند شمارۀ همین نشریه چاپ شد.
ماهنامۀ علمی، تاریخی و ادبی. همچنان در مصر منتشر می‌شود. ''الهلال'' را امیل و جُرجی زیدان لبنانی در قاهره بنیاد نهادند (۱۸۹۲م) و جرجی تا پایان عمر (۱۹۱۴م) سردبیر آن بود. رمان‌های تاریخی جرجی زیدان به‌صورت ضمیمۀ پیاپی، از ۱۸۹۲ تا ۱۹۱۴م، و چندین رشتۀ مقالات از زیدان، روحی، خالدی و دیگران نیز دربارۀ نقد و تاریخ ادبیات در این ماهنامه چاپ شده است. بزرگانی چون جبران خلیل جبران، امین ریحانی، الیاس ابوماضی، توفیق حکیم، محمود تیمور، نجیب محفوظ و احمد امین در زمرۀ نویسندگان ''الهلال'' بوده‌اند. ''روزها''، شاهکار طه حسین، هم نخستین‌بار در چند شمارۀ همین نشریه چاپ شد.
<br><!--41097100-->
<br><!--41097100-->
[[رده:رسانه ها و ارتباطات]]
[[رده:رسانه ها و ارتباطات]]
[[رده:رسانه های نوشتاری غیرایران]]
[[رده:رسانه های نوشتاری غیرایران]]

نسخهٔ ‏۲ نوامبر ۲۰۲۴، ساعت ۲۱:۲۰

الهِلال
ماهنامۀ علمی، تاریخی و ادبی. همچنان در مصر منتشر می‌شود. الهلال را امیل و جُرجی زیدان لبنانی در قاهره بنیاد نهادند (۱۸۹۲م) و جرجی تا پایان عمر (۱۹۱۴م) سردبیر آن بود. رمان‌های تاریخی جرجی زیدان به‌صورت ضمیمۀ پیاپی، از ۱۸۹۲ تا ۱۹۱۴م، و چندین رشتۀ مقالات از زیدان، روحی، خالدی و دیگران نیز دربارۀ نقد و تاریخ ادبیات در این ماهنامه چاپ شده است. بزرگانی چون جبران خلیل جبران، امین ریحانی، الیاس ابوماضی، توفیق حکیم، محمود تیمور، نجیب محفوظ و احمد امین در زمرۀ نویسندگان الهلال بوده‌اند. روزها، شاهکار طه حسین، هم نخستین‌بار در چند شمارۀ همین نشریه چاپ شد.