خوب، بد، جلف (فیلم)
خوب، بد، جلف (فیلم) Good, Bad, Kitty (movie)
فیلم بلند سینمایی و اولین اثر پیمان قاسمخانی در جایگاه کارگردان فیلم بلند. قاسمخانی به عنوان کارگردان و نویسنده این اثر کمدی را در سال 1394 تولید کرده است. فیلم نخستین بار در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر (1395) به اکران درآمد و ضمن نامزدی در دو رشتهی بهترین بازیگر نقش اول مرد (حمید فرخنژاد) و بهترین چهرهپردازی (عبدالله اسکندری) بعد از فیلم ماجرای نیمروز (محمدحسین مهدویان) دومین فیلم منتخب تماشاگران شد و دیپلم افتخار دریافت کرد. این فیلم بلافاصله بعد از جشنواره از 27 بهمن به نمایش عمومی درآمد و در سال 1396 بعد از فیلمهای نهنگ عنبر 2، گشت 2 و آینه بغل چهارمین فیلم پرفروش سال شد. همچنین این فیلم هماکنون (20 اسفند 1398) در ردهبندی پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران بعد از من سالوادور نیستم در رتبهی یازدهم قرار دارد. قاسمخانی در این فیلم در مواردی از اسامی واقعی بازیگرها استفاده کرده. دنبالهای بر این فیلم با عنوان خوب، بد، جلف ۲: ارتش سری در سال 1398 ساخته شده که از آخر بهمن همین سال در سینماهای ایران به نمایش درآمده است.
خلاصهی داستان[۱]
یک کارگردان هنری سینما از طرف تهیهکنندهاش تحت فشار است تا از دو بازیگر تجاری برای بازی در نقشهای اصلی فیلمش استفاده کند. از نظر کارگردان آنها بدترین انتخابهای ممکن هستند، اما اگر میخواهد که فیلم را بسازد مجبور است در مدت کوتاهی آنها را به نقشهایشان نزدیک کند و این کار آسانی نیست. در انتها بعد از ماجراهایی کاراگاهی فیلم ساخته میشود و اکران موفقی پیدا میکند. در حالی که کارگردان سکته کرده و فوت شده و دیگر نیست تا این موفقیت را ببیند.
عوامل فیلم
کارگردان: پیمان قاسمخانی
تهیهکننده: محسن چگینی؛ عبدالله اسکندری
نویسنده: پیمان قاسمخانی
بازیگران: حمید فرخنژاد؛ پژمان جمشیدی؛ سام درخشانی؛ ویشکا آسایش؛ مانی حقیقی؛ بیژن امكانیان؛ رضا رویگری؛ آزاده صمدی؛ امیرمهدی ژوله
فیلمبردار : علی تبریزی
تدوین: مصطفی خرقهپوش
آهنگساز: آریا عظیمینژاد
چهرهپرداز: عبدالله اسکندری
طراح صحنه و لباس: پیام اسکندری؛ رعنا امینی