پرش به محتوا

مازیار میری: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۳۰: خط ۳۰:
مازیار میری (تهران 13 بهمن 1352ش- )
مازیار میری (تهران 13 بهمن 1352ش- )


کارگردان و تدوینگر ایرانی سینما و تلویزیون. تحصیلاتش را در رشته‌ی تدوین فیلم دانشکده‌ی صدا و سیما به پایان رساند و در سال ۱۳۷۴ در شبکه‌ی دوم سیما، واحد تدوین مشغول به کار شد. پس از ساخت چند فیلم کوتاه، دستیاری در سینما و تدوین چند فیلم و مجموعه‌ی تلویزیونی، در سال ۱۳۷۹ اولین فیلم بلند سینمایی‌اش را با نام قطعه‌ی ناتمام ساخت و به این ترتیب وارد دنیای حرفه‌ای فیلم‌سازی شد. او در این سال‌ها علاوه بر فیلم سینمایی به سریال‌سازی و تدوین فیلم‌های همکاران خود نیز مشغول بوده‌ است. میری از سال ۱۳۸۵ با رای مجمع عمومی کانون کارگردانان سینمای ایران به‌عنوان یکی از ۹ نفر شورای مرکزی کانون کارگردانان انتخاب شده است. او در هفدهمین و هشتمین دوره‌ی جشن خانه‌ی سینما به عنوان مدیر اجرایی فعال بوده. از مهم‌ترین آثار مازیار میری می‌توان به کارگردانی فیلم حوض نقاشی، سریال گاهی به پشت سر نگاه کن و فیلم سارا و آیدا اشاره کرد.
کارگردان و تدوینگر ایرانی سینما و تلویزیون. تحصیلاتش را در رشته‌ی تدوین فیلم دانشکده‌ی صدا و سیما به پایان رساند و در سال ۱۳۷۴ در شبکه‌ی دوم سیما، واحد تدوین مشغول به کار شد. پس از ساخت چند فیلم کوتاه، دستیاری در سینما و تدوین چند فیلم و مجموعه‌ی تلویزیونی، در سال ۱۳۷۹ اولین فیلم بلند سینمایی‌اش را با نام قطعه‌ی ناتمام ساخت و به این ترتیب وارد دنیای حرفه‌ای فیلم‌سازی شد. او در این سال‌ها علاوه بر فیلم سینمایی به سریال‌سازی و تدوین فیلم‌های همکاران خود نیز مشغول بوده‌ است. میری از سال ۱۳۸۵ با رای مجمع عمومی کانون کارگردانان سینمای ایران به‌عنوان یکی از ۹ نفر شورای مرکزی کانون کارگردانان انتخاب شده است. او در هفدهمین و هشتمین دوره‌ی جشن خانه‌ی سینما به عنوان مدیر اجرایی فعال بوده. از مهم‌ترین آثار مازیار میری می‌توان به کارگردانی فیلم حوض نقاشی، سریال ''گاهی به پشت سر نگاه کن'' و فیلم ''سارا و آیدا'' اشاره کرد.




'''جوایز و افتخارات'''
'''جوایز و افتخارات'''


جایزه‌ی فیپرشی جشنواره‌ی فیلم داکا برای قطعه‌ی ناتمام (2002)؛ دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از بخش بین‌الملل نوزدهمین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر برای قطعه ناتمام (1379)؛ جایزه‌ی فیپرشی و جایزه‌ی بزرگ جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم فریبورگ برای به آهستگی (2006)؛ سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سی و یکمین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر برای حوض نقاشی (1391)؛ جایزه‌ی بهترین فیلم و بهترین کارگردانی از چهاردهمین جشن دنیای تصویر برای حوض نقاشی (1393).
جایزه‌ی فیپرشی جشنواره‌ی فیلم ''داکا'' برای قطعه‌ی ناتمام (2002)؛ دیپلم افتخار بهترین کارگردانی از بخش بین‌الملل نوزدهمین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر برای قطعه ناتمام (1379)؛ جایزه‌ی فیپرشی و جایزه‌ی بزرگ جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم فریبورگ برای به آهستگی (2006)؛ سیمرغ بهترین فیلم از نگاه تماشاگران در سی و یکمین دوره‌ی جشنواره‌ی فیلم فجر برای حوض نقاشی (1391)؛ جایزه‌ی بهترین فیلم و بهترین کارگردانی از چهاردهمین جشن دنیای تصویر برای حوض نقاشی (1393).


با ذکر این نکته که میری به عنوان مشاور کارگردان و مجری طرح در تولید آثار کارگردانان دیگر نیز همکاری داشته است در این‌جا چکیده‌ای از کارنامه‌ی هنری او در زمینه‌ی کارگردانی و تدوین ارائه می‌شود.
با ذکر این نکته که میری به عنوان مشاور کارگردان و مجری طرح در تولید آثار کارگردانان دیگر نیز همکاری داشته است در این‌جا چکیده‌ای از کارنامه‌ی هنری او در زمینه‌ی کارگردانی و تدوین ارائه می‌شود.
خط ۴۱: خط ۴۱:
'''کارگردانی'''
'''کارگردانی'''


''قطعه‌ی ناتمام'' (سینمایی- ۱۳۷۹)؛ ''به آهستگی'' (سینمایی- ۱۳۸۴)؛ ''پاداش سكوت'' (سینمایی- ۱۳۸۵)؛ ''كتاب قانون'' (سینمایی- ۱۳۸۷)؛ ''گاوصندوق'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1388)؛ ''سعادت آباد'' (سینمایی- ۱۳۸۹)؛ ''فرات'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1390)؛ ''حوض نقاشی'' (سینمایی- ۱۳۹۱)؛ ''گاهی به پشت سر نگاه کن'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1394)؛ ''سارا و آیدا'' (سینمایی- ۱۳۹۵)؛ ''هیات مدیره'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1397).
''قطعه‌ی ناتمام'' (سینمایی- ۱۳۷۹)؛ ''[[به آهستگی (فیلم)|به آهستگی]]'' (سینمایی- ۱۳۸۴)؛ ''[[پاداش سکوت (فیلم)|پاداش سكوت]]'' (سینمایی- ۱۳۸۵)؛ ''[[کتاب قانون (فیلم)|كتاب قانون]]'' (سینمایی- ۱۳۸۷)؛ ''[[گاوصندوق (تلویزیون)|گاوصندوق]]'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1388)؛ ''[[سعادت آباد (فیلم)|سعادت آباد]]'' (سینمایی- ۱۳۸۹)؛ ''فرات'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1390)؛ ''[[حوض نقاشی (فیلم)|حوض نقاشی]]'' (سینمایی- ۱۳۹۱)؛ ''[[گاهی به پشت سر نگاه کن (تلویزیون)|گاهی به پشت سر نگاه کن]]'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1394)؛ ''[[سارا و آیدا (فیلم)|سارا و آیدا]]'' (سینمایی- ۱۳۹۵)؛ ''هیات مدیره'' (مجموعه‌ی تلویزیونی- 1397).


'''تدوین'''
'''تدوین'''


''جوجه اردک من'' (امیر فیضی- 1381)؛ ''به همین سادگی'' (رضا میرکریمی- 1384)؛ ''آن مرد آمد'' (حمید بهمنی- 1386)؛ ''یک روز بخصوص'' (همایون اسعدیان- 1394).
''جوجه اردک من'' (امیر فیضی- 1381)؛ ''[[به همین سادگی (فیلم)|به همین سادگی]]'' (رضا میرکریمی- 1384)؛ ''آن مرد آمد'' (حمید بهمنی- 1386)؛ ''یک روز بخصوص'' ([[اسعدیان، همایون (اصفهان ۱۳۳۷ش)|همایون اسعدیان]]- 1394).
[[رده:سینما]]
[[رده:سینما]]
[[رده:ایران - اشخاص (سایر عوامل)]]
[[رده:ایران - اشخاص (سایر عوامل)]]
سرویراستار
۴۰٬۴۲۴

ویرایش