پرش به محتوا

شجاع الدین لشکرلو: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۸: خط ۲۸:




نوازنده‌ی ایرانی ویولن. از هفت سالگى، به مدت 6 سال نزد [[حسین یاحقی]] به یادگیری ویولن و ردیف‌های کامل موسیقی ایرانی پرداخت. در سیزده سالگى وارد [[هنرستان موسیقی ملی|هنرستان موسیقى ملى]] شد و متدهاى كلاسیك (بین‌‏المللى) این ساز را هم نزد [[والودیا تارخانیان]] آموزش دید و همزمان در كلاس‏‌هاى آزاد اساتیدى چون [[حشمت سنجری|حشمت سنجرى]]، [[علی تجویدی]] و چند استاد خارجى به آموختن ادامه داد. از سال 1346 به عنوان تکنواز یا سرگروه ویولن با ارکسترهای بزرگی مثل گلها ([[جواد معروفی]])، فارابى ([[مرتضی حنانه]])، نکیسا ([[مصطفی کسروی (تربت حیدریه ۱۳۰۲ش )|مصطفی کسروی]])، باربد ([[فریدون ناصری]])، تالار رودکی ([[حسین دهلوی]])، سمفونیک تهران و اركستر بزرگ رادیو- تلویزیون ([[فرهاد فخرالدینی]]) به همکاری پرداخت.  
نوازنده‌ی ایرانی ویولن. از هفت سالگى، به مدت 6 سال نزد [[حسین یاحقی]] به یادگیری ویولن و ردیف‌های کامل موسیقی ایرانی پرداخت. در سیزده سالگى وارد [[هنرستان موسیقی ملی|هنرستان موسیقى ملى]] شد و متدهاى کلاسیک (بین‌‏المللى) این ساز را هم نزد [[والودیا تارخانیان]] آموزش دید و همزمان در کلاس‏‌هاى آزاد اساتیدى چون [[حشمت سنجری|حشمت سنجرى]]، [[علی تجویدی]] و چند استاد خارجى به آموختن ادامه داد. از سال 1346 به عنوان تکنواز یا سرگروه ویولن با ارکسترهای بزرگی مثل گلها ([[جواد معروفی]])، فارابى ([[مرتضی حنانه]])، نکیسا ([[مصطفی کسروی (تربت حیدریه ۱۳۰۲ش )|مصطفی کسروی]])، باربد ([[فریدون ناصری]])، تالار رودکی ([[حسین دهلوی]])، سمفونیک تهران و ارکستر بزرگ رادیو- تلویزیون ([[فرهاد فخرالدینی]]) به همکاری پرداخت.  


لشکرلو در سال 1354 در هنرستان موسیقى ملى به تدریس پرداخت و در سال 1355 با سمت كارشناس موسیقى به شهر كرمان رفت و اكنون در شیراز به تدریس خصوصی ویولن مشغول است. او با مهارت و تکنیک بالایی که دارد، اجراهای استادانه‌ای از قطعاتی چون «بزندان» (اثر ابوالحسن صبا- با تنظیم حسین دهلوى)، چهارمضراب حجاز (اثر مرتضی حنانه)، چهارمضراب چهارگاه (اثر فرهاد فخرالدینى- همراه با ارکستر بزرگ رادیو و [[محمدرضا شجریان]]) و فانتزى ویولن و اركستر در ماهور (اثر [[حسینعلی ملاح]] و تنظیم حنانه) ارائه کرده است. قطعه‌ی آخر به مناسبت اولین سالگرد درگذشت حنانه (1369)، توسط [[ارکستر سمفونیک تهران|اركستر سمفونیك تهران]] و با تك‏نوازى لشکرلو اجرا شده است. لشکرلو در اجرای قطعات اساتید موسیقی کلاسیک هم مهارت کامل دارد.
لشکرلو در سال 1354 در هنرستان موسیقى ملى به تدریس پرداخت و در سال 1355 با سمت کارشناس موسیقى به شهر کرمان رفت و اکنون در شیراز به تدریس خصوصی ویولن مشغول است. او با مهارت و تکنیک بالایی که دارد، اجراهای استادانه‌ای از قطعاتی چون «بزندان» (اثر ابوالحسن صبا- با تنظیم حسین دهلوى)، چهارمضراب حجاز (اثر مرتضی حنانه)، چهارمضراب چهارگاه (اثر فرهاد فخرالدینى- همراه با ارکستر بزرگ رادیو و [[محمدرضا شجریان]]) و فانتزى ویولن و ارکستر در ماهور (اثر [[حسینعلی ملاح]] و تنظیم حنانه) ارائه کرده است. قطعه‌ی آخر به مناسبت اولین سالگرد درگذشت حنانه (1369)، توسط [[ارکستر سمفونیک تهران]] و با تک‏نوازى لشکرلو اجرا شده است. لشکرلو در اجرای قطعات اساتید موسیقی کلاسیک هم مهارت کامل دارد.
[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
سرویراستار
۳۷٬۰۰۱

ویرایش