پرش به محتوا

منچستر کنار دریا (2016): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۴: خط ۴:
فیلم سینمایی در گونۀ درام روان‌شناختی به کارگردانی و نویسندگی کنت لونرگان<ref>Kenneth Lonergan
فیلم سینمایی در گونۀ درام روان‌شناختی به کارگردانی و نویسندگی کنت لونرگان<ref>Kenneth Lonergan


</ref>. این فیلم دو ساعت و هفده دقیقه‌ای محصول سال 2016م کشور آمریکاست. نام فیلم به اسم شهر کوچکی به همین نام (منچستر بای د سی<ref>Manchester by the Sea</ref>)، در ایالت [[ماساچوست]] اشاره دارد که ماجراهای فیلم در آن رخ می‌دهد. فیلمبرداری منچستر کنار دریا نیز در مارس و آوریل ۲۰۱۵ در همین شهر و دیگر شهرهای ایالت ماساچوست انجام شده است. فیلم در زمینه‌های فیلمنامه، کارگردانی و گروه بازیگران، مورد تحسین عموم منتقدان قرار گرفته و توسط هیأت ملی بازبینی فیلم<ref>National Board of Review of MotionPictures</ref> به عنوان بهترین فیلم ۲۰۱۶ معرفی شده است. همچنین این فیلم در [[جایزه اسکار|مراسم اسکار]] علاوه بر نامزدی در بخش‌هایی چون بهترین فیلم و بهترین کارگردانی، دو اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد (کیسی افلک) و بهترین فیلمنامۀ غیراقتباسی (کنت لونرگان) را برای عواملش به ارمغان آورد و جز این جایزهٔ بهترین بازیگر مرد درام نیز به افلک رسید.   
</ref>. این فیلم دو ساعت و هفده دقیقه‌ای محصول سال 2016م کشور آمریکاست. نام فیلم به اسم شهر کوچکی به همین نام (منچستر بای د سی<ref>Manchester by the Sea</ref>)، در ایالت [[ماساچوست]] اشاره دارد که ماجراهای فیلم در آن رخ می‌دهد. فیلمبرداری منچستر کنار دریا نیز در مارس و آوریل ۲۰۱۵ در همین شهر و دیگر شهرهای ایالت ماساچوست انجام شده است. فیلم در زمینه‌های فیلمنامه، کارگردانی و گروه بازیگران، مورد تحسین عموم منتقدان قرار گرفته و توسط هیأت ملی بازبینی فیلم<ref>National Board of Review of MotionPictures</ref> به عنوان بهترین فیلم ۲۰۱۶ معرفی شده است. همچنین این فیلم در [[جایزه اسکار|مراسم اسکار]] علاوه بر نامزدی در بخش‌هایی چون بهترین فیلم و بهترین کارگردانی، دو اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد (کیسی افلک) و بهترین فیلمنامۀ غیراقتباسی (کنت لونرگان) را برای عواملش به ارمغان آورد و جز این جایزهٔ بهترین بازیگر مرد درام گلدن گلوب نیز به افلک رسید.   




'''خلاصۀ داستان'''
'''خلاصۀ داستان'''


این فیلم داستان مردی به نام لی<ref>Lee</ref> است که به عنوان کارگر خدمات ساختمانی در شهر بوستون مشغول به کار است. لی پس از آگاه شدن از فوت برادرش، بر اثر نارسایی قلبی، به شهر زادگاهش (منچستر بای د سی) فراخوانده می‌شود تا ضمن رتق‌وفتق امور مربوط به دفن برادرش، جو، سرپرستی برادرزادۀ نوجوانش را برعهده بگیرد. او که فردی تندمزاج و بداخلاق است، در هنگام بازگشت به زادگاهش با خاطرات تلخ گذشته که سال‌ها تلاش کرده فراموش کند، مواجه می‌شود. رابطۀ او با برادرزاده‌اش، پاتریک، ابتدا چندان جدی و صمیمانه نیست، اما به مرور زمان حکم نوعی قیم را برای او پیدا می‌کند. لی که به دلیل سهل‌انگاری باعث آتش‌سوزی خانه و نتیجتاً مرگ فرزندانش شده، نه در خود شرایط سرپرستی پاتریک را می‌بیند و نه شرایط مناسبی برای اقامت در شهر زادگاهش فراهم می‌شود، ضمن واگذاری حق سرپرستی پاتریک به دوست خانوادگی‌شان، شغلی (کارگری و سرایداری) در شهر دیگری دست‌وپا می‌کند و درصدد است به‌زودی منچستر را ترک کند. در سرتاسر فیلم (از ابتدا تا اواخر) با استفاده از روش فلش بک که با مرور خاطرات لی رخ می‌دهد، ارتباط روانی شخصیت اول داستان را در مواجهه با رخداد پیش رو با گذشته‌ای که حال او شده می‌بینیم.   
این فیلم داستان مردی به نام لی چندلر<ref>Lee Chandler</ref> است که به عنوان کارگر خدمات ساختمانی در شهر بوستون مشغول به کار است. لی پس از آگاه شدن از فوت برادرش، جو<ref>Joe</ref>، بر اثر نارسایی قلبی، به شهر زادگاهش (منچستر بای د سی) فراخوانده می‌شود تا ضمن رتق‌وفتق امور مربوط به دفن برادر، سرپرستی برادرزادۀ نوجوانش را نیز برعهده بگیرد. او که فردی تندمزاج و بداخلاق است، در هنگام بازگشت به زادگاهش با خاطرات تلخ گذشته که سال‌ها تلاش کرده فراموش کند، مواجه می‌شود. رابطۀ لی با برادرزاده‌اش، پاتریک<ref>Patrick</ref>، ابتدا چندان جدی و صمیمانه نیست، اما با گذشت زمان حکم نوعی قیم را برای او پیدا می‌کند. درنهایت، لی که به دلیل سهل‌انگاری باعث آتش‌سوزی خانه و نتیجتاً مرگ فرزندانش شده، نه در خود شرایط سرپرستی پاتریک را می‌بیند و نه شرایط مناسبی برای اقامت در شهر زادگاهش فراهم می‌شود، ضمن واگذاری حق سرپرستی پاتریک به دوست خانوادگی‌شان، شغلی (کارگری و سرایداری) در شهر دیگری دست‌وپا می‌کند و درصدد است به‌زودی منچستر را ترک کند. در سرتاسر فیلم (از ابتدا تا اواخر) با استفاده از روش فلش بک که با مرور خاطرات لی رخ می‌دهد، ارتباط روانی شخصیت اول داستان را در مواجهه با رخداد پیش رو (در پیوستش به گذشته‌ای که آسیب حال او شده) می‌بینیم.   




moderation، Moderators، سرویراستار، ویراستار
۵۱٬۲۳۷

ویرایش