پرش به محتوا

جیب‌برها به بهشت نمی‌روند (فیلم): تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۳: خط ۳:
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی [[داودی، ابوالحسن (نیشابور ۱۳۳۴ش)|ابوالحسن داوودی]] در گونۀ کمدی، تولید سال 1370ش. ''جیب‌برها به بهشت نمی‌روند'' در بخش مسابقۀ سینمای ایران [[دهمین دوره جشنواره فیلم فجر]] حضور داشته است.  
فیلم بلند سینمایی به کارگردانی [[داودی، ابوالحسن (نیشابور ۱۳۳۴ش)|ابوالحسن داوودی]] در گونۀ کمدی، تولید سال 1370ش. ''جیب‌برها به بهشت نمی‌روند'' در بخش مسابقۀ سینمای ایران [[دهمین دوره جشنواره فیلم فجر]] حضور داشته است.  


اگرچه دهۀ 1370ش دهۀ ساخت چند کمدی موفق و مهم تاریخ سینمای ایران است و کارگردانان مطرحی چون [[میرباقری، داود (شاهرود ۱۳۳۷ش)|داوود میرباقری]] ([[آدم برفی (فیلم)|آدم‌برفی]])، [[تبریزی، کمال (تهران ۱۳۳۸ش)|کمال تبریزی]] ([[لیلی با من است]])، [[هنرمند، محمدرضا (تهران ۱۳۳۲ش)|محمدرضا هنرمند]] ([[مرد عوضی (فیلم)|مرد عوضی]]) و [[یدالله صمدی]] (''آپارتمان شمارۀ 13'' و ''دونفر و نصفی'') آثار پرفروشی را در این دهه تولید کردند و به نمایش عموم گذاشتند، اما نباید فراموش کرد که آغاز این توجه عمدۀ کارگردانان ایرانی به ساخت طنزهای پرمحتوا و قدرتمند با فیلم پرفروش داوودی بوده است؛ البته وی با فاصلۀ یک فیلم، طی سال‌های 1372 و 1373ش با ساخت دو کمدی ناموفق [[من زمین را دوست دارم (فیلم)|من زمین را دوست دارم]] و [[بوی خوش زندگی (فیلم ۱۳۷۳ش)|بوی خوش زندگی]] نشان داد که ساخت اثری که به صورت توأمان مورد قبول منتقدان و مخاطبان قرار گیرد شرایطی نیاز دارد که همیشه فراهم نمی‌شود.
اگرچه دهۀ 1370ش دهۀ ساخت چند کمدی موفق و مهم تاریخ سینمای ایران است و کارگردانان مطرحی چون [[میرباقری، داود|داوود میرباقری]] ([[آدم برفی (فیلم)|آدم‌برفی]])، [[تبریزی، کمال (تهران ۱۳۳۸ش)|کمال تبریزی]] ([[لیلی با من است]])، [[هنرمند، محمدرضا (تهران ۱۳۳۲ش)|محمدرضا هنرمند]] ([[مرد عوضی (فیلم)|مرد عوضی]]) و [[یدالله صمدی]] (''آپارتمان شمارۀ 13'' و ''دونفر و نصفی'') آثار پرفروشی را در این دهه تولید کردند و به نمایش عموم گذاشتند، اما نباید فراموش کرد که آغاز این توجه عمدۀ کارگردانان ایرانی به ساخت طنزهای پرمحتوا و قدرتمند با فیلم پرفروش داوودی بوده است؛ البته وی با فاصلۀ یک فیلم، طی سال‌های 1372 و 1373ش با ساخت دو کمدی ناموفق [[من زمین را دوست دارم (فیلم)|من زمین را دوست دارم]] و [[بوی خوش زندگی (فیلم ۱۳۷۳ش)|بوی خوش زندگی]] نشان داد که ساخت اثری که به صورت توأمان مورد قبول منتقدان و مخاطبان قرار گیرد شرایطی نیاز دارد که همیشه فراهم نمی‌شود.


زمان فیلم: 94دقیقه
زمان فیلم: 94دقیقه
سرویراستار
۵۳٬۱۴۲

ویرایش