پرش به محتوا

امرسون، پیتر هنری: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۷: خط ۷:
|نام مستعار=
|نام مستعار=
|لقب=
|لقب=
|زادروز=1856م
|زادروز=کوبا 13 می 1856م
|تاریخ مرگ=1936م
|تاریخ مرگ=انگلیس 12 می 1936م
|دوره زندگی=
|دوره زندگی=
|ملیت=انگلیسی
|ملیت=انگلیسی
|محل زندگی=
|محل زندگی=
|تحصیلات و محل تحصیل=
|تحصیلات و محل تحصیل=پزشکی- کالج کینگ دانشگاه لندن و کالج کلر دانشگاه کمبریج
| شغل و تخصص اصلی =عکاس
| شغل و تخصص اصلی =عکاس
|شغل و تخصص های دیگر=
|شغل و تخصص های دیگر=پزشک
|سبک =
|سبک =
|مکتب =
|مکتب =
|سمت =
|سمت =
|جوایز و افتخارات =  
|جوایز و افتخارات =  
|آثار =کتاب های با نام زندگی و منظره در نورفک برودز 1886، عکاسی طبیعت‌گرایانه (1889)
|آثار =زندگی و منظره در نورفک برودز (1886)، عکاسی طبیعت‌گرایانه (1889)
|خویشاوندان سرشناس =
|خویشاوندان سرشناس =
|گروه مقاله =عکاسی
|گروه مقاله =عکاسی
خط ۳۰: خط ۳۰:
[[پرونده:2042150765-1.jpg|جایگزین=پیتر هنری امرسون  (تصویری از زندگی روستایی)|بندانگشتی|پیتر هنری امرسون  (تصویری از زندگی روستایی)]]
[[پرونده:2042150765-1.jpg|جایگزین=پیتر هنری امرسون  (تصویری از زندگی روستایی)|بندانگشتی|پیتر هنری امرسون  (تصویری از زندگی روستایی)]]
[[پرونده:2042150765.jpg|جایگزین=پیتر هنری امرسون|بندانگشتی|پیتر هنری امرسون]]
[[پرونده:2042150765.jpg|جایگزین=پیتر هنری امرسون|بندانگشتی|پیتر هنری امرسون]]
عکاس انگلیسی. از منظره عکاسی می‌کرد و هدفش عرضۀ عکس‌های طبیعی و غیر طراحی شده، از روستاها بود. از میزان‌کردن انتخابی<ref>differential focusing</ref> استفاده می‌کرد، شیوه‌ای که در آن تنها بخشی از تصویر واضح و بقیۀ آن ناواضح است. نخستین کتابش با نام ''زندگی و منظره در نورفک برودز''<ref>''Life and Landsscape on the Norfolk Broads''</ref> در 1886 با همکاری تی اف گودال<ref>T F Goodall</ref> نقاش منتشر شد. نظریه‌هایش، که متأثر از نقاشان امپرسیونیست است، در کتاب ''عکاسی طبیعت‌گرایانه''<ref>''Naluralistic Photography''</ref> (1889) بازتاب یافته‌اند، لیکن در 1890 عکاسی را کنار گذاشت.
عکاس انگلیسی. از منظره عکاسی می‌کرد و هدفش عرضۀ عکس‌های طبیعی و غیر طراحی شده، از روستاها بود. از میزان‌کردن انتخابی<ref>differential focusing</ref> استفاده می‌کرد، شیوه‌ای که در آن تنها بخشی از تصویر واضح و بقیۀ آن ناواضح است. نخستین کتابش با نام ''زندگی و منظره در نورفک برودز''<ref>''Life and Landsscape on the Norfolk Broads''</ref> در 1886 با همکاری تی اف گودال<ref>T F Goodall</ref> نقاش منتشر شد. نظریه‌هایش، که متأثر از نقاشان [[امپرسیونیسم|امپرسیونیست]] بودند، در کتاب ''عکاسی طبیعت‌گرایانه''<ref>''Naluralistic Photography''</ref> (1889) منتشر شدند، اما سال بعد آنها را در هجونامه‌ای با عنوان ''مرگ عکاسی طبیعت‌گرا'' رد کرد. و در همین سال (1890) عکاسی را کنار گذاشت.


در رشتۀ پزشکی در کینگز کالج لندن، سپس در کلر کالج کمبریج تحصیل کرد و پس از آن به بیمارستان کینگز کالج بازگشت و به عنوان دستیار انترن مشغول کار شد. در همین دوران نخستین دوربین عکاسی خود را در ۱۸۸۲ تهیه کرد تا برای رسالۀ پرنده‌شناسی دوستش تصاویری تهیه کند.
امرسون در رشتۀ پزشکی در کالج کینگ<ref>King's College</ref> دانشگاه لندن، سپس در کالج کلر<ref>Clare College</ref> دانشگاه کمبریج تحصیل کرد و پس از آن به بیمارستان کینگز کالج بازگشت و به عنوان دستیار انترن مشغول کار شد. در همین دوران نخستین دوربین عکاسی خود را در ۱۸۸۲ تهیه کرد تا برای رسالۀ پرنده‌شناسی دوستش تصاویری تهیه کند.
----
----
<references />
<references />
[[رده:عکاسی]]
[[رده:عکاسی]]
[[رده:(عکاسی)اشخاص و آثار]]
[[رده:(عکاسی)اشخاص و آثار]]
سرویراستار، ویراستار
۷۶٬۵۱۸

ویرایش