لیلا ظهیرالدینی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۳۰: خط ۳۰:




نوازنده و مدرس ایرانی ویولن و عود. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، در سن 11 سالگی به هنرستان موسیقی دختران رفت و در آنجا ویولن را به عنوان ساز اصلی خود انتخاب کرد. او در هنرستان این ساز را نزد اساتیدی چون سیاوش [[ظهیرالدینی، سیاوش (تهران ۱۳۲۸ش)|ظهیرالدینی]]، [[مازیار ظهیرالدینی]]، ابراهیم لطفی و سهیل دهبستی فراگرفت و در سال 1385 موفق به دریافت مدرک کارشناسی نوازندگی ویولن شد. ظهیرالدینی نوازندگی بربط را نیز نزد استاد [[منصور نریمان]] و شهرام غلامی یاد گرفته و از سال 1386 به نوازندگی این ساز هم می‌پردازد.


او از سال 1381 در چندین آموزشگاه موسیقی، به تدریس ویولن پرداخته است. از فعالیت‌های اجرایی او می‌توان به این موارد اشاره کرد: همکاری با ارکستر جوانان (به رهبری تقی ضرابی)، به عنوان نوازنده‌ی ویولن و اجرا در تالارهای روح‌الله خالقی و [[تالار رودکی|رودکی]]؛ اجرا با ارکستر مجلسی (به سرپرستی اسماعیل تهرانی)، به عنوان نوازنده‌ی ویولن در تالار محراب؛ اجرا با ارکستر دلشدگان، به عنوان نوازنده‌ی عود، در تالار اندیشه؛ اجرا با ارکستر کوک، به عنوان نوازنده‌ی عود، در تالار محراب؛ و همچنین همکاری با ارکسترهای دل‌انگیزان، هارمونیک و راستان.  
نوازنده و مدرس ایرانی [[ویولن]] و [[عود (موسیقی)|عود]]. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، در سن 11 سالگی به [[هنرستان موسیقی ملی|هنرستان موسیقی]] دختران رفت و در آنجا ویولن را به عنوان ساز اصلی خود انتخاب کرد. او در هنرستان این ساز را نزد اساتیدی چون [[ظهیرالدینی، سیاوش (تهران ۱۳۲۸ش)|سیاوش ظهیرالدینی]]، [[مازیار ظهیرالدینی]]، [[ابراهیم لطفی]] و سهیل دهبستی فراگرفت و در سال 1385 موفق به دریافت مدرک کارشناسی نوازندگی ویولن شد. ظهیرالدینی نوازندگی بربط را نیز نزد استاد [[منصور نریمان]] و شهرام غلامی یاد گرفته و از سال 1386 به نوازندگی این ساز هم می‌پردازد.
 
او از سال 1381 در چندین آموزشگاه موسیقی، به تدریس ویولن پرداخته است. از فعالیت‌های اجرایی او می‌توان به این موارد اشاره کرد: همکاری با ارکستر جوانان (به رهبری تقی ضرابی)، به عنوان نوازنده‌ی ویولن و اجرا در تالارهای [[خالقی، روح الله (کرمان ۱۲۸۵ـ سالزبورگ ۱۳۴۳ش)|روح‌الله خالقی]] و [[تالار رودکی|رودکی]]؛ اجرا با ارکستر مجلسی (به سرپرستی [[اسماعیل تهرانی]])، به عنوان نوازنده‌ی ویولن در [[تالار محراب]]؛ اجرا با ارکستر دلشدگان، به عنوان نوازنده‌ی عود، در [[اندیشه، تالار|تالار اندیشه]]؛ اجرا با ارکستر کوک، به عنوان نوازنده‌ی عود، در تالار محراب؛ و همچنین همکاری با ارکسترهای دل‌انگیزان، هارمونیک و راستان.  


وی در تولید چند آلبوم، از جمله آثاری با خوانندگی [[علیرضا قربانی]]، نیز همکاری داشته است.
وی در تولید چند آلبوم، از جمله آثاری با خوانندگی [[علیرضا قربانی]]، نیز همکاری داشته است.

نسخهٔ کنونی تا ‏۹ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۱۱

لیلا ظهیرالدینی
زادروز تهران 1364ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل کارشناسی نوازندگی ویولن- هنرستان موسیقی دختران تهران
شغل و تخصص اصلی نوازنده و مدرس ویولن و عود
سبک موسیقی کلاسیک
گروه مقاله موسیقی
لیلا ظهیرالدینی
لیلا ظهیرالدینی

لیلا ظهیرالدینی (تهران 1364ش- )


نوازنده و مدرس ایرانی ویولن و عود. پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، در سن 11 سالگی به هنرستان موسیقی دختران رفت و در آنجا ویولن را به عنوان ساز اصلی خود انتخاب کرد. او در هنرستان این ساز را نزد اساتیدی چون سیاوش ظهیرالدینی، مازیار ظهیرالدینی، ابراهیم لطفی و سهیل دهبستی فراگرفت و در سال 1385 موفق به دریافت مدرک کارشناسی نوازندگی ویولن شد. ظهیرالدینی نوازندگی بربط را نیز نزد استاد منصور نریمان و شهرام غلامی یاد گرفته و از سال 1386 به نوازندگی این ساز هم می‌پردازد.

او از سال 1381 در چندین آموزشگاه موسیقی، به تدریس ویولن پرداخته است. از فعالیت‌های اجرایی او می‌توان به این موارد اشاره کرد: همکاری با ارکستر جوانان (به رهبری تقی ضرابی)، به عنوان نوازنده‌ی ویولن و اجرا در تالارهای روح‌الله خالقی و رودکی؛ اجرا با ارکستر مجلسی (به سرپرستی اسماعیل تهرانی)، به عنوان نوازنده‌ی ویولن در تالار محراب؛ اجرا با ارکستر دلشدگان، به عنوان نوازنده‌ی عود، در تالار اندیشه؛ اجرا با ارکستر کوک، به عنوان نوازنده‌ی عود، در تالار محراب؛ و همچنین همکاری با ارکسترهای دل‌انگیزان، هارمونیک و راستان.

وی در تولید چند آلبوم، از جمله آثاری با خوانندگی علیرضا قربانی، نیز همکاری داشته است.



منابع: