لومار: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
(جایگزینی متن - '\\3' به '<!--3')
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
{{الگو: جعبه اطلاعات شهر ایران|نام فارسی=|نام لاتین=Lumar|نام‌ قدیمی=|نام دیگر=|استان=ایلام|شهرستان=سیروان|بخش=مرکزی|موقعیت=۳۷کیلومتری شرق جنوبی ایلام و ۳۴کیلومتری جنوب شرقی سرابله، سر راه فرعی سرابله به روستای برزو|جمعیت=۲,696نفر (1395ش)|نوع اقلیم=معتدل مایل به گرم و نیمه‌خشک|ارتفاع از سطح دریا=800متر|تولیدات و صنایع مهم=|برخی بناهای مهم=|شهر ها و آبادی های مهم=}}
لومار، شهر  Lumar, city <br>
شهری در [[ایلام، استان|استان ایلام]]، مرکز اداری [[سیروان، شهرستان|شهرستان سیروان]]. با ارتفاعی حدود ۸۰۰متر، در منطقه‌ای کوهستانی، در ۳۷کیلومتری شرق جنوبی [[ایلام، شهر|ایلام]] و ۳۴کیلومتری جنوب شرقی [[سرابله، شهر|سرابله]]، سر راه فرعی سرابله به روستای برزو قرار دارد. رود [[کرخه]] از کنار این شهر می‌گذرد. اقلیم این شهر معتدل مایل به گرم و نیمه‌خشک و جمعیت آن ۲,696نفر است (۱۳9۵ش). مردم این شهر از اقوام کرد هستند و به گویش [[کلهری]] سخن می‌گویند.
در نیمۀ دوم سال 1391ش، براساس مصوبۀ هیأت دولت در تاریخ 19 شهریور 1391ش، ضمن تغییرات و اصلاحاتی در بخش شیروانِ شهرستان [[شیروان و چرداول]] و انتزاع آن از این شهرستان، این بخش تحت نام سیروان و با مرکزیت اداری لومار به شهرستان ارتقاء یافت.
----


لومار <br>
شهری در استان ایلام، شهرستان شیروان و چرداول، و مرکز اداری بخش شیروان. با ارتفاعی حدود ۸۰۰ متر، در منطقه‌ای کوهستانی، در ۳۷کیلومتری شرق جنوبی ایلام و ۳۴کیلومتری جنوب شرقی سرابله، سر راه فرعی سرابله به روستای برزو قرار دارد. رود کرخه از کنار این شهر می‌گذرد. اقلیم این شهر معتدل مایل به گرم و نیمه‌خشک و جمعیت آن&nbsp;۲,۷۱۴ نفر است (۱۳۸۵).
<br><!--37123900-->
<br><!--37123900-->
[[رده:جغرافیای ایران]]
[[رده:جغرافیای ایران]]
[[رده:ایلام]]
[[رده:ایلام]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۹ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۳:۵۷

لومار، شهر Lumar, city
شهری در استان ایلام، مرکز اداری شهرستان سیروان. با ارتفاعی حدود ۸۰۰متر، در منطقه‌ای کوهستانی، در ۳۷کیلومتری شرق جنوبی ایلام و ۳۴کیلومتری جنوب شرقی سرابله، سر راه فرعی سرابله به روستای برزو قرار دارد. رود کرخه از کنار این شهر می‌گذرد. اقلیم این شهر معتدل مایل به گرم و نیمه‌خشک و جمعیت آن ۲,696نفر است (۱۳9۵ش). مردم این شهر از اقوام کرد هستند و به گویش کلهری سخن می‌گویند.

لومار
استان ایلام
شهرستان سیروان
بخش مرکزی
جمعیت ۲,696نفر (1395ش)
موقعیت ۳۷کیلومتری شرق جنوبی ایلام و ۳۴کیلومتری جنوب شرقی سرابله، سر راه فرعی سرابله به روستای برزو
نوع اقلیم معتدل مایل به گرم و نیمه‌خشک
ارتفاع از سطح دریا 800متر
نام لاتین Lumar

در نیمۀ دوم سال 1391ش، براساس مصوبۀ هیأت دولت در تاریخ 19 شهریور 1391ش، ضمن تغییرات و اصلاحاتی در بخش شیروانِ شهرستان شیروان و چرداول و انتزاع آن از این شهرستان، این بخش تحت نام سیروان و با مرکزیت اداری لومار به شهرستان ارتقاء یافت.