مکتب برایتون: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:


مکتب بِرایتون (Brighton School)
مکتب برایتون (Brighton School)


گروهی از فیلم‌سازان پیشروِ انگلیسی که از اواخر قرن ۱۹ تا اوایل قرن ۲۰ در هوو<ref>Hove</ref>&nbsp;(نزدیک برایتون<ref>Brighton </ref>)، در کرانۀ جنوبی انگلستان، کار می‌کردند. رهبران این مکتب عبارت بودند ‌از جیمز ویلیامسون<ref>James Williamson</ref>&nbsp;(۱۸۵۵ـ۱۹۳۳) و جورج آلبرت اسمیت<ref>George Albert Smith</ref>&nbsp;(۱۸۶۴ـ۱۹۵۹) که نخستین‌بار نمای درشت را به‌کار بردند و با همکاری چارلز اربن<ref>Charles Urban</ref>، کینماکالر<ref>Kinemacolor</ref>&nbsp;را ابداع کردند؛ این روش، از نظر مالی، نخستین شیوۀ ممکن برای فیلم‌برداری رنگی در سینما بود.
گروهی از فیلم‌سازان پیشرو انگلیسی که از اواخر قرن ۱۹ تا اوایل قرن ۲۰ در هوو<ref>Hove</ref>&nbsp;(نزدیک برایتون<ref>Brighton </ref>)، در کرانۀ جنوبی انگلستان، کار می‌کردند. رهبران این مکتب عبارت بودند ‌از جیمز ویلیامسون<ref>James Williamson</ref>&nbsp;(۱۸۵۵ـ۱۹۳۳) و جورج آلبرت اسمیت<ref>George Albert Smith</ref>&nbsp;(۱۸۶۴ـ۱۹۵۹) که نخستین‌بار نمای درشت را به‌کار بردند و با همکاری چارلز اربن<ref>Charles Urban</ref>، کینماکالر<ref>Kinemacolor</ref>&nbsp;را ابداع کردند؛ این روش، از نظر مالی، نخستین شیوۀ ممکن برای فیلم‌برداری رنگی در سینما بود.


&nbsp;
&nbsp;


----
----<references />
 
[[رده:سینما]]
[[Category:سینما]] [[Category:اصطلاحات، گونه ها و ژانر، تجهیزات]] [[Category:جهان - اشخاص]]
[[رده:اصطلاحات و تجهیزات، انواع و مفاهیم]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۷ اوت ۲۰۲۲، ساعت ۱۰:۳۶

مکتب برایتون (Brighton School)

گروهی از فیلم‌سازان پیشرو انگلیسی که از اواخر قرن ۱۹ تا اوایل قرن ۲۰ در هوو[۱] (نزدیک برایتون[۲])، در کرانۀ جنوبی انگلستان، کار می‌کردند. رهبران این مکتب عبارت بودند ‌از جیمز ویلیامسون[۳] (۱۸۵۵ـ۱۹۳۳) و جورج آلبرت اسمیت[۴] (۱۸۶۴ـ۱۹۵۹) که نخستین‌بار نمای درشت را به‌کار بردند و با همکاری چارلز اربن[۵]، کینماکالر[۶] را ابداع کردند؛ این روش، از نظر مالی، نخستین شیوۀ ممکن برای فیلم‌برداری رنگی در سینما بود.

 


  1. Hove
  2. Brighton
  3. James Williamson
  4. George Albert Smith
  5. Charles Urban
  6. Kinemacolor