آداب کشیشی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۲: خط ۲:
آدابِ کشیشی (Regulae Pastoralis liber)
آدابِ کشیشی (Regulae Pastoralis liber)


کتابی در اهداف و قواعد زندگی روحانی، تألیف گرگوریوس کبیر، به زبان لاتینی، نوشته‌شده در ۵۹۱. این کتاب کوچک، که تأثیری عمیق و نازدودنی برجای نهاد، تا مدت‌ها سرمشقی برای اسقفان بود. گرگوریوس چرایی نپذیرفتن وظیفۀ اسقفی رم را برای یوحنای قسطنطینی توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که کشیشی چه وظیفۀ دشواری است. گرگوریوس کشیش را طبیب روح می‌خواند و در ضمن بیان وظیفه‌های کشیش، تصویری از کشیش آرمانی خود به‌دست می‌دهد. ''آداب کشیشی''، که سندی دربارۀ گرگوریوس کبیر به‌شمار می‌رود، از نظر ادبی نیز حائز اهمیت است.
کتابی در اهداف و قواعد زندگی روحانی، تألیف [[گرگوریوس کبیر]]، به زبان لاتینی، نوشته شده در ۵۹۱. این کتاب کوچک، که تأثیری عمیق و نازدودنی برجای نهاد، تا مدت‌ها سرمشقی برای اسقفان بود. گرگوریوس چرایی نپذیرفتن وظیفۀ اسقفی رم را برای یوحنای قسطنطینی توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که کشیشی چه وظیفۀ دشواری است. گرگوریوس کشیش را طبیب روح می‌خواند و در ضمن بیان وظیفه‌های کشیش، تصویری از کشیش آرمانی خود به‌دست می‌دهد. ''آداب کشیشی''، که سندی دربارۀ گرگوریوس کبیر به‌شمار می‌رود، از نظر ادبی نیز حائز اهمیت است.


 
 


[[Category:ادیان و فرقه های غیراسلام]] [[Category:مسیحیت – آثار و اماکن]]
[[Category:ادیان و فرقه های غیراسلام]] [[Category:مسیحیت – آثار و اماکن]]

نسخهٔ ‏۵ نوامبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۹:۲۰

آدابِ کشیشی (Regulae Pastoralis liber)

کتابی در اهداف و قواعد زندگی روحانی، تألیف گرگوریوس کبیر، به زبان لاتینی، نوشته شده در ۵۹۱. این کتاب کوچک، که تأثیری عمیق و نازدودنی برجای نهاد، تا مدت‌ها سرمشقی برای اسقفان بود. گرگوریوس چرایی نپذیرفتن وظیفۀ اسقفی رم را برای یوحنای قسطنطینی توضیح می‌دهد و نشان می‌دهد که کشیشی چه وظیفۀ دشواری است. گرگوریوس کشیش را طبیب روح می‌خواند و در ضمن بیان وظیفه‌های کشیش، تصویری از کشیش آرمانی خود به‌دست می‌دهد. آداب کشیشی، که سندی دربارۀ گرگوریوس کبیر به‌شمار می‌رود، از نظر ادبی نیز حائز اهمیت است.