مجید ناظم پور: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۶: خط ۲۶:
|باشگاه =
|باشگاه =
}}
}}
[[پرونده:2042151034.jpg|جایگزین=مجید ناظم‌پور|بندانگشتی|مجید ناظم‌پور]]
[[پرونده:مجید ناظم‌پور.jpg|بندانگشتی|مجید ناظم‌پور]]
مجید ناظم‌پور (شهرضا ۲۰ تیر ۱۳۵۲ش- )  
مجید ناظم‌پور (شهرضا ۲۰ تیر ۱۳۵۲ش- )  




نوازنده‌ی عود، آهنگ‌ساز و پژوهشگر ایرانی موسیقی. نوازندگی ساز عود و موسیقی را از کودکی نزد هنرمندانی چون حسن منوچهری، [[حسین بهروزی نیا|حسین بهروزی‌نیا]]، محمد گلستانه و شریف لطیفی فراگرفت. سپس ساخت سازهای ایرانی را نیز نزد [[ابراهیم قنبری مهر (۱۳۰۷ش)|ابراهیم قنبری‌مهر]] آموزش دید. پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود در رشته‌ی روان‌شناسی و یادگیری عربی در مدت سه سال، با سفر به کشورهای عربی، به پژوهش درباره‌ی مکاتب مختلف عودنوازی، شیوه‌های نوازندگی و تاریخچه‌ی این ساز در جهان پرداخت و از راهنمایی استادان و پژوهشگران عرب استفاده کرد. همچنین در این سفر، مقام‌های آوازی عرب را نیز فراگرفت. 


ناظم‌پور ردیف‌های آوازی [[مکتب اصفهان]] را نیز نزد خلیل‌الله مشکات و نعمت‌الله ستوده آموزش دیده. او در کلاس آواز کلاسیک و صداسازی آزاده رضایی هم شرکت کرده است. سخنرانی و نوازندگی در سمینارها و فستیوال‌های تخصصی ساز عود در کشورهایی چون مراکش، الجزایر، سوریه، عمان، قطر، مالزی و تونس از فعالیت‌های اوست. ناظم‌پور در ساخت سه‌تار و عود نیز مهارت کامل دارد.  
نوازنده‌ی [[عود (موسیقی)|عود]]، آهنگ‌ساز و پژوهشگر ایرانی موسیقی. نوازندگی ساز عود و موسیقی را از کودکی نزد هنرمندانی چون [[حسن منوچهری]]، [[حسین بهروزی نیا|حسین بهروزی‌نیا]]، محمد گلستانه و شریف لطیفی فراگرفت. سپس ساخت سازهای ایرانی را نیز نزد [[ابراهیم قنبری مهر (۱۳۰۷ش)|ابراهیم قنبری‌مهر]] آموزش دید. پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود در رشته‌ی روان‌شناسی و یادگیری عربی در مدت سه سال، با سفر به کشورهای عربی، به پژوهش درباره‌ی مکاتب مختلف عودنوازی، شیوه‌های نوازندگی و تاریخچه‌ی این ساز در جهان پرداخت و از راهنمایی استادان و پژوهشگران عرب استفاده کرد. همچنین در این سفر، مقام‌های آوازی عرب را نیز فراگرفت. 
 
ناظم‌پور ردیف‌های آوازی [[مکتب اصفهان]] را نیز نزد خلیل‌الله مشکات و نعمت‌الله ستوده آموزش دیده. او در کلاس آواز کلاسیک و صداسازی آزاده رضایی هم شرکت کرده است. سخنرانی و نوازندگی در سمینارها و فستیوال‌های تخصصی ساز عود در کشورهایی چون [[مراکش، کشور|مراکش]]، [[الجزایر]]، [[سوریه]]، [[عمان (کشور)|عمان]]، [[قطر]]، [[مالزی]] و [[تونس]] از فعالیت‌های اوست. ناظم‌پور در ساخت [[سه تار|سه‌تار]] و عود نیز مهارت کامل دارد.  


کتاب‌شناسی: ''آوای مهربانی: مجموعه قطعاتی برای عود''  (1384)؛ ''کاربرد موسیقی: هیپنوتیزم‌درمانی'' (1388)؛ ''داستان بربت: مروری بر تاریخ پنج‌هزارساله‌ی بربت'' (1393) و ''مهارت عودنوازی: آموزش مبتدی تا عالی'' (در چهار جلد- 1395).  
کتاب‌شناسی: ''آوای مهربانی: مجموعه قطعاتی برای عود''  (1384)؛ ''کاربرد موسیقی: هیپنوتیزم‌درمانی'' (1388)؛ ''داستان بربت: مروری بر تاریخ پنج‌هزارساله‌ی بربت'' (1393) و ''مهارت عودنوازی: آموزش مبتدی تا عالی'' (در چهار جلد- 1395).  


آلبوم‌های مستقل: ''راز ساحل'' (آهنگ‌ساز- به همراه گروه زریاب، 1383)؛ ''فلسفه'' (آهنگ‌ساز- 1386)؛ ''حکمت'' (آهنگ‌ساز- 1388)؛ ''تکنواری بربت'' (1388)؛ ''زریاب''  (دونوازی عود و گیتار- نوازندگی گیتار توسط وحید ایرانشاهی، 1388) و ''مردی برای تمام فصول'' (نوازندگی عود و خوانندگی- 1388).
آلبوم‌های مستقل: ''راز ساحل'' (آهنگ‌ساز- به همراه گروه زریاب، 1383)؛ ''فلسفه'' (آهنگ‌ساز- 1386)؛ ''حکمت'' (آهنگ‌ساز- 1388)؛ ''تکنواری بربت'' (1388)؛ ''زریاب''  (دونوازی عود و [[گیتار]]- نوازندگی گیتار توسط وحید ایرانشاهی، 1388) و ''مردی برای تمام فصول'' (نوازندگی عود و خوانندگی- 1388).


[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۰ فوریهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۵:۳۹

مجید ناظم‌پور
زادروز شهرضا ۲۰ تیر ۱۳۵۲ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل روان‌شناسی  
شغل و تخصص اصلی نوازنده‌ی عود و آهنگ‌ساز
شغل و تخصص های دیگر و پژوهشگر موسیقی
سبک سنتی
آثار راز ساحل (آهنگ‌ساز- به همراه گروه زریاب، 1383)؛ فلسفه (آهنگ‌ساز- 1386)؛ حکمت (آهنگ‌ساز- 1388)؛ تکنواری بربت (1388)؛ زریاب (دونوازی عود و گیتار- نوازندگی گیتار توسط وحید ایرانشاهی، 1388)؛ مردی برای تمام فصول (نوازندگی عود و خوانندگی- 1388)
گروه مقاله موسیقی
مجید ناظم‌پور

مجید ناظم‌پور (شهرضا ۲۰ تیر ۱۳۵۲ش- )


نوازنده‌ی عود، آهنگ‌ساز و پژوهشگر ایرانی موسیقی. نوازندگی ساز عود و موسیقی را از کودکی نزد هنرمندانی چون حسن منوچهری، حسین بهروزی‌نیا، محمد گلستانه و شریف لطیفی فراگرفت. سپس ساخت سازهای ایرانی را نیز نزد ابراهیم قنبری‌مهر آموزش دید. پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود در رشته‌ی روان‌شناسی و یادگیری عربی در مدت سه سال، با سفر به کشورهای عربی، به پژوهش درباره‌ی مکاتب مختلف عودنوازی، شیوه‌های نوازندگی و تاریخچه‌ی این ساز در جهان پرداخت و از راهنمایی استادان و پژوهشگران عرب استفاده کرد. همچنین در این سفر، مقام‌های آوازی عرب را نیز فراگرفت.

ناظم‌پور ردیف‌های آوازی مکتب اصفهان را نیز نزد خلیل‌الله مشکات و نعمت‌الله ستوده آموزش دیده. او در کلاس آواز کلاسیک و صداسازی آزاده رضایی هم شرکت کرده است. سخنرانی و نوازندگی در سمینارها و فستیوال‌های تخصصی ساز عود در کشورهایی چون مراکش، الجزایر، سوریه، عمان، قطر، مالزی و تونس از فعالیت‌های اوست. ناظم‌پور در ساخت سه‌تار و عود نیز مهارت کامل دارد.

کتاب‌شناسی: آوای مهربانی: مجموعه قطعاتی برای عود (1384)؛ کاربرد موسیقی: هیپنوتیزم‌درمانی (1388)؛ داستان بربت: مروری بر تاریخ پنج‌هزارساله‌ی بربت (1393) و مهارت عودنوازی: آموزش مبتدی تا عالی (در چهار جلد- 1395).

آلبوم‌های مستقل: راز ساحل (آهنگ‌ساز- به همراه گروه زریاب، 1383)؛ فلسفه (آهنگ‌ساز- 1386)؛ حکمت (آهنگ‌ساز- 1388)؛ تکنواری بربت (1388)؛ زریاب (دونوازی عود و گیتار- نوازندگی گیتار توسط وحید ایرانشاهی، 1388) و مردی برای تمام فصول (نوازندگی عود و خوانندگی- 1388).