علاء ایجادی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکیجو | دانشنامه آزاد پارسی
بدون خلاصۀ ویرایش
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲۵: خط ۲۵:
|باشگاه =
|باشگاه =
}}
}}
[[پرونده:2042151911.jpg|جایگزین=علاء ایجادی|بندانگشتی|علاء ایجادی]]
[[پرونده:علا ایجادی.jpg|بندانگشتی|علاء ایجادی]]
علاء ایجادى (شمیران 1331ش-  )  
علاء ایجادى (شمیران 1331ش-  )  




نوازنده، مدرس و سازنده‌ی ایرانی تار و سه‌تار. بعد از دریافت مدرک دیپلم، در رشته‌ی اقتصاد مشغول تحصیل شد. او در سال پایانى دانشگاه (1352) نواختن سه‌‏تار و فراگیرى علم موسیقى را در هنرستان شبانه‌ی موسیقى آغاز کرد. استاد او در این دوره [[زرین پنجه، نصرالله (تهران ۱۲۸۵ـ همان جا ۱۳۶۰ش)|نصراللَّه زرین‏‌پنجه]] بوده است. پس از یك سال به خدمت سربازى رفت و در سال 1358 در محضر زیداللَّه طلوعى شروع به فراگیرى و نواختن تار كرد. پس از چندى نزد [[حمید متبسم]] رفت و مشغول تحصیل موسیقى شد. از سال 1362 سه سال نزد [[جلال ذوالفنون]] سه‌تار را آموزش دید. سپس حدود یك سال نیز  نزد [[محمود تاجبخش]] رفت و از محضر او بهره گرفت. از دیگر اساتید ایجادی (جز [[احمد عبادی]]) می‌توان به [[هوشنگ ظریف]] اشاره کرد که او از سال 1367 نزد این استاد برجسته‌ی تار نیز آموزش دیده است.


علاء ايجادی هم‌اكنون ضمن ساخت و تدريس تار و سه‌تار به فعاليت‌های دیگری نیز اشتغال دارد که از آن جمله می‌توان به چاپ و انتشار آثار [[جلیل شهناز|جليل شهناز]] و فرهنگ شريف زير نظر هوشنگ ظريف، ده قطعه از چهار مضراب‌های احمد عبادی، ده آهنگ از آثار علی تجويدی (با همكاری [[محمدرضا گرگین زاده|محمدرضا گرگين‌زاده]]- همراه با اجرای آن‌ها)، آلبوم ''ده آهنگ برای تار و سه‌تار'' (با همراهی [[جهانگیر ملک]]) و آلبوم‌ها و کتاب‌های آموزشی دیگری اشاره کرد. او همچنین بعد از گذراندن دوره‌ی ساخت تار و سه‌تار، نزد امیر عطائی، در کارگاه شخصی خود به تولید این دو ساز اشتغال دارد.
نوازنده، مدرس و سازنده‌ی ایرانی تار و [[سه تار|سه‌تار]]. بعد از دریافت مدرک دیپلم، در رشته‌ی اقتصاد مشغول تحصیل شد. او در سال پایانى دانشگاه (1352) نواختن سه‌‏تار و فراگیرى علم موسیقى را در هنرستان شبانه‌ی موسیقى آغاز کرد. استاد او در این دوره [[زرین پنجه، نصرالله (تهران ۱۲۸۵ـ همان جا ۱۳۶۰ش)|نصراللَّه زرین‏‌پنجه]] بوده است. پس از یک سال به خدمت سربازى رفت و در سال 1358 در محضر زیداللَّه طلوعى شروع به فراگیرى و نواختن تار کرد. پس از چندى نزد [[حمید متبسم]] رفت و مشغول تحصیل موسیقى شد. از سال 1362 سه سال نزد [[جلال ذوالفنون]] سه‌تار را آموزش دید. سپس حدود یک سال نیز  نزد [[محمود تاجبخش]] رفت و از محضر او بهره گرفت. از دیگر اساتید ایجادی (جز [[احمد عبادی]]) می‌توان به [[هوشنگ ظریف]] اشاره کرد که او از سال 1367 نزد این استاد برجسته‌ی تار نیز آموزش دیده است.
 
علاء ایجادی هم‌اکنون ضمن ساخت و تدریس تار و سه‌تار به فعالیت‌های دیگری نیز اشتغال دارد که از آن جمله می‌توان به چاپ و انتشار آثار [[جلیل شهناز]] و [[شریف، فرهنگ (آمل ۱۳۱۲ش)|فرهنگ شریف]] زیر نظر هوشنگ ظریف، ده قطعه از چهار مضراب‌های احمد عبادی، ده آهنگ از آثار علی تجویدی (با همکاری [[محمدرضا گرگین زاده|محمدرضا گرگین‌زاده]]- همراه با اجرای آن‌ها)، آلبوم ''ده آهنگ برای تار و سه‌تار'' (با همراهی [[جهانگیر ملک]]) و آلبوم‌ها و کتاب‌های آموزشی دیگری اشاره کرد. او همچنین بعد از گذراندن دوره‌ی ساخت تار و سه‌تار، نزد امیر عطائی، در کارگاه شخصی خود به تولید این دو ساز اشتغال دارد.


[[رده:موسیقی]]
[[رده:موسیقی]]
[[رده:ایران - اشخاص]]
[[رده:ایران - اشخاص]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۳۱ ژانویهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۰۷:۰۱

علاء ایجادی
زادروز شمیران 1331ش
ملیت ایرانی
تحصیلات و محل تحصیل اقتصاد  
شغل و تخصص اصلی نوازنده، مدرس و سازنده‌ی تار و سه‌تار
سبک سنتی
آثار ده آهنگ از آثار علی تجويدی (با همكاری محمدرضا گرگين‌زاده- همراه با اجرای آن‌ها)، آلبوم ده آهنگ برای تار و سه‌تار (با همراهی جهانگیر ملک)
گروه مقاله موسیقی
علاء ایجادی

علاء ایجادى (شمیران 1331ش- )


نوازنده، مدرس و سازنده‌ی ایرانی تار و سه‌تار. بعد از دریافت مدرک دیپلم، در رشته‌ی اقتصاد مشغول تحصیل شد. او در سال پایانى دانشگاه (1352) نواختن سه‌‏تار و فراگیرى علم موسیقى را در هنرستان شبانه‌ی موسیقى آغاز کرد. استاد او در این دوره نصراللَّه زرین‏‌پنجه بوده است. پس از یک سال به خدمت سربازى رفت و در سال 1358 در محضر زیداللَّه طلوعى شروع به فراگیرى و نواختن تار کرد. پس از چندى نزد حمید متبسم رفت و مشغول تحصیل موسیقى شد. از سال 1362 سه سال نزد جلال ذوالفنون سه‌تار را آموزش دید. سپس حدود یک سال نیز نزد محمود تاجبخش رفت و از محضر او بهره گرفت. از دیگر اساتید ایجادی (جز احمد عبادی) می‌توان به هوشنگ ظریف اشاره کرد که او از سال 1367 نزد این استاد برجسته‌ی تار نیز آموزش دیده است.

علاء ایجادی هم‌اکنون ضمن ساخت و تدریس تار و سه‌تار به فعالیت‌های دیگری نیز اشتغال دارد که از آن جمله می‌توان به چاپ و انتشار آثار جلیل شهناز و فرهنگ شریف زیر نظر هوشنگ ظریف، ده قطعه از چهار مضراب‌های احمد عبادی، ده آهنگ از آثار علی تجویدی (با همکاری محمدرضا گرگین‌زاده- همراه با اجرای آن‌ها)، آلبوم ده آهنگ برای تار و سه‌تار (با همراهی جهانگیر ملک) و آلبوم‌ها و کتاب‌های آموزشی دیگری اشاره کرد. او همچنین بعد از گذراندن دوره‌ی ساخت تار و سه‌تار، نزد امیر عطائی، در کارگاه شخصی خود به تولید این دو ساز اشتغال دارد.